Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona kan niet te lang wachten met Bazoer

Laatste update:
/
Napoli heeft zich weer met een enorme zak geld gemeld bij Juventus, maar opnieuw lijkt het niets uit te halen. Daniele Rugani heeft bij Juventus geen uitzicht op een vaste basisplaats, maar de 21-jarige verdediger wordt gezien als een supertalent en la Vecchia Signora wil hem niet op permanente basis kwijt. Het flinke bod van Napoli, 25 miljoen euro, blijkt dus onvoldoende. (Tuttosport)
/
Leandro Damiao lijkt eindelijk op weg naar Europa en het heeft er alle schijn van dat hij gaat kiezen voor een avontuur in Turkije. De Braziliaan kan bij Galatasaray drie miljoen euro per jaar verdienen en dat vindt de aanvaller een prima bedrag. Damiao moet bij Cim Bom de opvolger worden van Burak Yilmaz, die al tijden in verband wordt gebracht met een vertrek uit Istanbul. (ESPN)
/
Barcelona heeft zich twee maanden geleden gemeld bij de zaakwaarnemer van Riechedly Bazoer, om te laten weten dat de middenvelder van Ajax wordt gevolgd. Barcelona is niet van plan om Bazoer binnenkort al binnen te halen, maar kan ook niet te lang wachten: Real Madrid en Manchester City werden ook al aan de negentienjarige Ajacied gelinkt en ook Chelsea schijnt een oogje op het toptalent te hebben. (Metro)
/
Na jaren speculeren lijkt Alan Dzagoev eindelijk zijn transfer naar West-Europa te krijgen. De 25-jarige aanvallende middenvelder van CSKA Moskou moet Newcastle United gaan helpen in de strijd tegen degradatie uit de Premier League. The Magpies hebben een behoorlijk geldbedrag over voor de 48-voudig international van Rusland: er wordt gesproken over circa vijftien miljoen euro. (Daily Mirror)
/
Chelsea, West Ham United en Aston Villa schijnen belangstelling te hebben voor Emmanuel Adebayor, maar de aanvaller lijkt naar een andere club in de Premier League te gaan. Het Watford van Steven Berghuis en Nathan Aké heeft namelijk de beste papieren om de 31-jarige Togolees vanaf januari aan de selectie toe te voegen. Adebayor liet in september zijn vette contract bij Tottenham Hotspur ontbinden. (Sky Sports)
In welke competitie zou Riechedly Bazoer beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het voor alle partijen beter is om Bazoer nog even bij Ajax te laten. Hij maakt daar veel minuten en ontwikkelt zich heel snel. Zowel voor Bazoer, als ajax, als topclub lijkt mij dit het handigst.

31 december 2015 om 10:29

Wat beter is en wat er gaat gebeuren zullen denk ik helaas samen gaan. Ik denkbdat bazoer deze zomer de verleiding nog kan weerstaan en dat hij daarna in de winter weg zal gaan, zo ging het ook met suarez toch? Je kan wel heel lang blijven hopen dat hij blijft maar laten we eerrlijk wezen. Hij is er gewoon klaar voor, het enige belangrijke voor hem is dat hij dan als hij gaat. Wel naar een club gaat waar hij kansen zou krijgen en ook blijven krijgen ala atletico of arsenal!

31 december 2015 om 10:30

Niet samen gaan*

31 december 2015 om 11:16

Dit is nou wel een jonge die verstandig wordt begeleid. Dus ik zie hem nog 2 seizoenen bij Ajax blijven. Dan heeft hij nog een 2-jarig contract en zijn beide partijen er bij gebaat om hem te verkopen.

Dan is hij pas 21 maar komt hij wel met meer internationale ervaring aan. Wie weet pakt hij dan nog zelfs het WK mee in de zomer..

31 december 2015 om 12:03

"Laten we eerlijk zijn hij is er klaar voor" hij voetbalt net. Hij is zeker een geweldig toptalent, die de top gaat halen. Mits hij de juiste beslissingen maakt! Het os echt waar beter dat hij nog 2/3 seizoenen bij ajax te blijven, en zo ervaring op kan doen, fysiek nog sterker te worden. Maar ook mentaal, anders gaat hij het gewoon niet halen bij Barcelona real of wat dan ook. Als hij naar een topclub gaat komt hij geen basis te staan, dan zal hij in het tweede team starten ( in het begin zit hij waarschijnlijk nog wel bij de wedstrijdselectie. Maar geef hem gewoon nog 2/3 jaar en laat hem dan de juiste stap maken naar de absolute top.

Met een contract tot 2020 en zulke clubs die interesse tonen gewoon eens 45 miljoen vragen!

31 december 2015 om 09:58

Denk dat clubs echt wel oppassen na het zien van bv een depay. Ik zeg niet dat hij slecht is maar het tot meer tijd komt om die niveau switch te maken dan je denkt. Ajax is niet in geldnood, dus in ieder geval even wachten

31 december 2015 om 10:27

Het helpt ook niet dat Depay er een behoorlijk decadente levensstijl op nahoudt sinds hij in Manchester zit. Als hij dan niet goed speelt, krijgen mensen al snel het idee dat hij sterallures heeft en zich alleen maar bezig houdt met randzaken.
Ik weet 100% zeker dat als Memphis Depay niet zo vaak in de media was met zijn opvallende kleding of dure auto's, de kritiek veel milder zou zijn.

31 december 2015 om 12:05

Hij heeft helemaal geen decadente leefstijl, hij heeft laatst nog verkondigt nooit uit te gaan, hij zou zelfs nauwelijks tot nooit uit eten gaan. Mensen verwachtten gewoon te veel van hem. En dat hij dan ook nog zo onder druk wordt gezet door de media. En het feit dat hij een aparte kledingsstijl heeft en een dure auto (vedettegedrag), volgens de media, maakt het hem destemin eenvoudiger om te slagen.

31 december 2015 om 13:43

Haha kan Marc het lekker op de bank zetten

Die blijft nog wel een jaar of anderhalf bij Ajax. Hij heeft er niets aan om al weg te gaan. Hij moet pas gaan bij een garantie op speeltijd, anders gewoon bij Ajzx blijven.

Het is lastig. Voor zowel Bazoer als Ajax zou het denk ik beter zijn als hij nog minstens anderhalf jaar bij Ajax blijft, maar door de bedragen die er tegenwoordig, zeker in de Premier League, krijg je als Nederlandse club al snel te maken met een niet te weigeren bod.

Wellicht dat je als Nederlandse club moet gaan kijken naar een optie waar beide clubs wat aan hebben. Verkopen, op voorwaarde dat je hem nog twee jaar mag huren of iets dergelijks. Zo heeft Bazoer gegarandeerd zijn transfer naar een grote club, heeft Ajax nog twee jaar extra plezier van hem en heeft de topclub straks een speler met meer ervaring en een (hopelijk) hoger niveau die zich daardoor makkelijker in de basis speelt.

31 december 2015 om 11:11

Dat met een niet te weigeren bod is echt een veel te vaak gebruikte drogreden. Een bod is natuurlijk altijd te weigeren en er is maar één goede reden waarom het niet verstandig is een bod te weigeren. Namelijk, wanneer een speler anders een aantal maanden later gratis is of veel goedkoper de deur gaat in verband met de duur van het contract.

Bazoer is nou juist een mooi voorbeeld waar Ajax een keer ballen moet tonen. Hij heeft nog een contract tot 2020. Dan kun je komende zomer rustig 60 miljoen vragen. Een astronomisch bedrag dat hij absoluut niet waard is, maar je kan het vragen juist omdat je hem nog niet kwijt wil. Een jaar later kan je nog steeds precies hetzelfde doen aangezien hij dan nog een contract heeft voor 3 jaar. Pas daarna wordt je door de contractduur wel langzamerhand gedwongen hem te laten gaan.

31 december 2015 om 12:07

Precies, je heelt me de woorden uit de mond

31 december 2015 om 15:12

Wat is bazoer dan wel waard? Meer dan Depay?

31 december 2015 om 15:55

@dickvandijk
Dan is natuurlijk de eerste vraag wat jij verstaat onder "waarde". Als we het dan hebben over marktwaarde, zou ik Bazoer rond de 20 miljoen waard vinden. Misschien wel het grootste talent van Nederland, nog een contract van 4,5 jaar. Maar in tegenstelling tot Depay wel een controlerende middenvelder en geen aanvaller.

Maar goed, dat is mijn mening. Je zou best kunnen zeggen dat Bazoer minder waard is, omdat hij zich alleen nog maar in de eredivisie heeft bewezen en niet echt in Europa. Aan de andere kant zijn er weer argumenten waarom hij meer waard zou zijn dan 20 miljoen. Namelijk dat clubs simpelweg meer betalen voor dergelijke spelers. Ik zou het eerlijk gezegd niet weten, maar persoonlijk vind ik 20 miljoen wel reëel.

De Engelsen bulken van het geld maar hebben totaal geen visie. Barcelona is een prachtige club maar nog net iets te vroeg om daar te kunnen schitteren. Maar als ze hem kopen laar hem dan nog een jaar bij Ajax spelen.

Dzagoev naar newcastle? Ha! Die hebben al veel te veel middenvelders. Kennen beter paar fatsoenlijke vleugels halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren