Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona identificeert alternatief voor Haaland

Laatste update:
/
Roberto Martínez (België), Unai Emery (Villarreal) en Steven Gerrard (Rangers) zijn kandidaat om manager te worden bij Newcastle United. Brendan Rodgers (Leicester City) en Antonio Conte (clubloos) hebben geen interesse. (The Times)
/
Jules Koundé heeft zijn zinnen inmiddels gezet op een transfer naar Manchester United. De verdediger van Sevilla zag een zomerse overgang naar Chelsea afketsen en is sceptisch over de hoeveelheid speeltijd die hij zou krijgen bij Real Madrid. (El Nacional)
/
Barcelona beschouwt Alexander Isak als alternatief voor Erling Braut Haaland. Goedkoop zal ook de spits van Real Sociedad niet zijn, want de ontsnappingsclausule van de Zweed bedraagt zeventig tot negentig miljoen euro. (Cadena SER)
/
Real Madrid overweegt om Michael Edwards een aanbieding te doen om technisch directeur te worden. President Florentino Pérez is erg gecharmeerd van de Engelsman, wiens contract bij Liverpool komend seizoen afloopt. (Diverse Engelse media)
/
Manchester City staat op het punt om het contract van Phil Foden te verlengen. De aanvallende middenvelder gaat tot medio 2027 bijtekenen en wordt beloond voor zijn opmars met een toegenomen salaris. (Fabrizio Romano)
/
Flamengo wil onderhandelen met Manchester United over de transfersom van Andreas Pereira. De Brazilianen kunnen de gehuurde middenvelder middels een optie voor twintig miljoen euro inlijven, maar hopen op een lager bedrag uit te komen. (Globo Esporte)
Is Alexander Isak de gedroomde spits voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona kan Haaland niet strikken! Ook Isak kunnen ze niet betalen met de clausule die die in zijn contract heeft staan. Stop eens met dit soort onzin berichten.

Als ik Barcelona was zou ik eerst eens identificeren hoeveel stuivers er in de spaarpot zitten.

Dus Haaland is 70-90 miljoen euro volgende zomer, en dan kijk je als alternatief naar de objectief veel, veel mindere Alex Isak, van 70-90 miljoen euro. Terwijl je Lukaku al hebt, en met 1 spits speelt.

Oké, 'Cadena SER'.

18 oktober 2021 om 20:58

... terwijl je Lukaku al hebt..."...speelt er bij Barcelona ook een Lukaku of mis ik nou iets..?

18 oktober 2021 om 21:22

Verkeerd gelezen, laat maar zitten.

19 oktober 2021 om 01:37

Ja, laat beter maar zitten. Man man man. Gewoon eerst de tekst lezen voortaan ofzo????

19 oktober 2021 om 00:41

Je moet de exorbitante fee van Raiola ook nog betalen en salaris is vele malen hoger dan Isak plus ongetwijfeld tekengeld. Totaal kom je alsnog boven 150 miljoen uit..

19 oktober 2021 om 01:25

Dan zou je minimaal uit moeten gaan van dertig miljoen tekengeld en dertig miljoen commissie. Lijkt me sterk hoor. Tenzij je z'n salaris er bij optelt.

19 oktober 2021 om 10:40

Ja ik tel zijn salaris er idd bij op en Raiola vraagt doorgaans 20% aan commissie wat dus neer komt op 14 tot 18 miljoen. Maar goed, denk dat wij het beide eens zijn dat ze allebei onbetaalbaar zijn voor Barca.

Ze hebben Memphis en die is top

19 oktober 2021 om 01:23

Ze hebben toch Luuk? Die is wereldtop. Beter bij voorzetten dan Neymar, volgens de trainer.

19 oktober 2021 om 01:39

Ik kan je ook wel wat spelers opnoemen met betere voorzetten als Neymar. Vreemd dat mensen hem als summum van voorzetten noemen. KDB, Pogba, Kroos, Ziyech, Bruno, Müller, Di Maria zeggen hallo 👋👋

19 oktober 2021 om 09:27

Je begrijpt het verkeerd. Ik zeg niet dat Neymar betere voorzetten heeft dan wie ook. Ik refereerde aan Koeman die zei dat je liever Luuk de Jong kan hebben dan Neymar om te scoren als er een bal voor de pot wordt gegooid.

Het is voor mij nog steeds een raadsel waarom BVB deze Isak heeft laten lopen.
Kreeg onder Bosz nauwelijks speeltijd en werd toen weggestuurd /verhuurt/verkocht.

Haha hoe komt Isak trouwens aan die bijnaam 'De Giraffe' ? Oprecht benieuwd naar.

19 oktober 2021 om 13:58

Heb je hem wel eens gezien HSUM? 😉

20 oktober 2021 om 08:30

Best een lange voetballer ja, haha. Dit zijn mooie dingen in de voetbalwereld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren