Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona hengelt naar dure bankzitter van Mourinho

Laatste update:
/
Newcastle United moet rekening houden met het vertrek van Matty Longstaff. De middenvelder wordt intensief gevolgd door zowel AC Milan als Internazionale. (Newcastle Chronicle)
/
Bayern München heeft serieuze belangstelling voor Luiz Felipe. Lazio vraagt minstens veertig miljoen euro voor de eveneens door Barcelona begeerde verdediger. (Diverse Italiaanse media)
/
Barcelona houdt rekening met het vertrek van Ivan Rakitic en Arturo Vidal. Als vervanger wordt gedacht aan Tanguy Ndombele, die zijn transfersom van zestig miljoen euro nog niet heeft waargemaakt bij Tottenham Hotspur. (Mundo Deportivo)
/
Chelsea-manager Frank Lampard is niet tevreden over Kepa Arrizabalaga en wil de keeper komende zomer laten gaan. De Engelse topclub heeft het oog laten vallen op Gianluigi Dpnnarumma, wiens waarde door AC Milan wordt geschat op ruim zestig miljoen euro. (Calciomercato)
/
Brescia heeft een prijskaartje van vijftig miljoen euro om de nek van Sandro Tonali gehangen. Onder meer Juventus, Internationale en Paris Saint-Germain hebben interesse in de talentvolle middenvelder. (Calciomercato)
/
Bayern München heeft David Alaba een lucratief nieuw contract voorgeschoteld. Mocht er geen definitieve deal komen, dan zijn de Duitsers bereid om de linksback te verkopen. (Kicker)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik vind N'dombele een geweldige speler maar volgens mij heeft Barca toch echt veel meer behoefte aan een creatieve spelverdeler want die aanvallers staan nu op een eiland. niemand brengt ze in stelling

26 maart 2020 om 18:08

Je wilt mij vertellen dat Frenkie de Jong, Artur en Rakitic geen creatieve spelers zijn? Bovendien loopt er ook nog een kleine Argentijn rond die dat aardig kan.

26 maart 2020 om 18:19

Wil jij me vertellen dat rakitic creatief is? Speelt messi op het middenveld?

26 maart 2020 om 18:23

@arsenalfanehv als je kijkt naar hun aantal assists per seizoen bij hun clubs niet nee. hoe vaak brengen die drie een aanvaller in stelling in een wedstrijd? Kevin De Buyne en Ziyech bv zie ik als creatieve middenvelders. niet de drie spelers die jij noemt. Messi speelt niet op het middenveld zover ik weet, een linie waaruit ook voldoende aanvoer hoort te komen

26 maart 2020 om 18:23

Nee jappie daar hebben ze al genoeg van ze willen nu een technische tien met scorend vermogen dus hopen dat coutinho zich het volgend seizoen kan herstellen voor de barcafans want daar gaat het eigenlijk om

26 maart 2020 om 18:24

@jajakong de vraag is of Coutinho daar de man voor is. eerder bij Barca en nu bij Bayern heeft hij niet heel veel laten zien

26 maart 2020 om 18:30

Ja maar hij is wisselvalig maar soms zie je een flits en als hij lekker op tien mag spelen zoals bij liverpool zie ik het er echt wel uit komen hij is gewoon geen linksbuiten. Want hij is echt qua trap beter als veel mensen denken . En dat is precies wat barca nodig heeft een scorende middenvelder nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren