Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona hapt na aanbieding van Morata

Laatste update:
/
Door problemen van voorzitter Massimo Ferrero staat Sampdoria momenteel in de etalage. De club uit Genua staat in de belangstelling van partijen uit de Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten en Engeland. (Secolo XIX)
/
Na nog geen halfjaar heeft men bij Rangers FC genoeg gezien van Umar Sadiq. The Gers gaan de aanvaller, die eerder verhuurd werd aan NAC Breda, in januari al terugsturen naar AS Roma. (Scottish Sun)
/
Barcelona gaat een bod uitbrengen op Álvaro Morata, die zichzelf bij de Catalanen heeft aangeboden. De kampioen van Spanje zal de spits in eerste instantie tot het einde van het seizoen willen huren van Chelsea. (Daily Star)
/
Marcelo Bielsa presteert uitstekend met Leeds United en dat is niet onopgemerkt gebleven. De Argentijnse oefenmeester is in beeld bij MLS-kampioen Atlanta United om Gerardo Martino op te volgen. (The Morning Journal)
/
De eerste naam op het verlanglijstje van AC Milan in de januari is Daniele Baselli. Torino is echter geenszins van plan om de middenvelder naar i Rossoneri te laten vertrekken. (Sky Italia)
/
De kans is toegenomen dat Scott Brown Celtic na elf jaar achter zich gaat laten. Western Melbourne mag toetreden tot de A-League en wil de aanvoerder van the Hoops als eerste grote aanwinst binnenhalen. (Daily Mail)
Is Álvaro Morata een aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie geen meerwaarde voor Barcelona om Morata in de selectie op te nemen.. Bij Chelsea vond ik hem ook al onvoldoende voor dit niveau!

Morata moet niet naar Barcelona gaan, heeft daar niets te zoeken. Gaat daar ook zeker niet veel spelen, zie hem eerder de rol van Paco Alcacer overnemen.

De scouting van Barcelona is echt de weg kwijt, want dit is toch geen Barca niveau.... Icardi lijkt mij een betere oplossing als je op zoekt bent naar een spits

13 december 2018 om 12:13

Er staat dat barca hem eerst wilt huren, dat is toch niet zo gek?
Ze kunnen momenteel geen andere geschikte spits vinden

13 december 2018 om 14:18

Barceolna is alles kwijt. Serieus waar, ik had zoveel sympathie voor barca vroeger. Maar laatste jaren heb ik juist hekel aan die club. Veel vieze nare streken. Rare keuzes in werkelijk alles.

Is niet nodig bij Barca, maar als ze hem kunnen huren zou het misschien niet slecht zijn.
Suarez sukkelt met zijn knie, en Morata mag ook CL spelen, een extra spits is altijd welkom

13 december 2018 om 22:23

Welkom waar? Morata is absoluut niet welkom bij Barcelona. Dan spreek ik niet over of hij van meerwaarde zou zijn, maar gewoon Morata is niet welkom. Er zijn handjesvol spelers die ooit voor Real hebben gespeeld (of nog altijd spelen) die ik zou accepteren in het shirt van Barcelona. Morata valt daar niet onder. Als je je afvraagt waarom, kijk wedstrijden van hem tegen Barcelona (ook van Juventus) en let vooral op zijn gedrag. Hij was echt puur madridista.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren