Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona gaat strijd aan met Inter en Man United

Laatste update:
/
Bologna, Genoa en Sampdoria willen Marko Pjaca op huurbasis overnemen van Juventus . De aanvaller werd eerder uitgeleend aan Schalke 04 en Fiorentina. (Corriere di Torino)
/
Arsenal gaat aankloppen bij Juventus. De Londenaren bereiden momenteel een bod voor op verdediger Merih Demiral, die voor de juiste prijs wel verkocht zal worden door de topclub uit Turijn. (Tuttosport)
/
Nikola Milenkovic heeft over belangstelling niets te klagen. Naast Atlético Madrid, Internazionale en Manchester United volgt ook Barcelona de verdediger van Fiorentina nu. (La Repubblica)
/
Aaron Long is na de jaarwisseling mogelijk in de Premier League te bewonderen. Southampton heeft de centrumverdediger namelijk aangeboden gekregen van het Amerikaanse New York Red Bulls. (Sky Sports)
/
Racing Genk dreigt in januari afscheid te moeten nemen van Mbwana Samatta. West Ham United en Newcastle United hebben belangstelling voor de spits, die een transferclausule van circa twaalf miljoen euro in zijn contract heeft staan. (BBC)
/
Internazionale wil de concurrentie voorzijn en snel aan de haal gaan met Dejan Kulusevski. Atalanta verlangt ongeveer veertig miljoen euro voor het toptalent, dat momenteel verhuurd wordt aan Parma. (La Gazzetta dello Sport)
Denk jij dat Nikola Milenkovic toe is aan de stap naar de Europese top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Demiral moet niet naar arsenal gaan zonde!

17 november 2019 om 16:42

Zonde? Op de bank zitten en zien hoe Rugani en De Ligt wedstrijden spelen is pas zonde! Hij kan bij Arsenal helemaal opbloeien en dan weer verkocht worden door Barca of Real ofs

17 november 2019 om 16:44

Want? Onbetwiste basisplaats kun je makkelijk krijgen, salaris is goed en je kunt juist bijdragen aan een wederopstanding. Lukt dat niet, dan is het alsnog een goed platform om jezelf in de kijker te spelen bij de topclubs.

toch weer knap van dat Racing Genk. die leveren echt vaak goede spelers af. Milenkovic De Bruyne, Ndidi om er maar een paar te noemen de laatste jaren en nu dan weer deze Bissatta

18 november 2019 om 07:31

Bissatta meen je dit? Nu verwacht ik niet dat je iedere speler kent, maar zijn naam staat gewoon boven in het artikel. Om verder te gaan op je verhaal heeft Genk echt een uitstekende scouting : Ndidi, Milenkovic Savic , Leon Bailey, Malinovski, Pozuelo, Koulibaly, Joseph Aidoo, Carlos Cuesta(volgende miljoenen op komst) , Lucumi.... Daarnaast dan ook nog een geweldige jeugdopleiding : Kdb, Courtois, Castagne, Origi, Koen Casteels.....

18 november 2019 om 12:16

@freeza Samatta bedoel ik inderdaad. Ik zat volgens mij met Boussatta in mijn hoofd. dat Origi en Koulibaly daar vandaan kwamen wist ik niet eens en ik was alweer vergeten dat Bailey daar vandaan kwam maar dat maakt het des te knapper

Demiral kan beter als Arsenal!!! Dat bedoel ik meer gunner!!! Europa league is het dan aankomende jaren bij juve gaat ie uiteindelijk gewoon spelen

17 november 2019 om 17:46

Dus hij moet erop gokken dat hij uiteindelijk wel gaat spelen terwijl hij bij Arsenal gewoon in de basis kan spelen in de beste competitie? Hij heeft op dit moment al 3 spelers voor zich en dan moet er ook nog een terugkomen van zijn blessure. Dan is hij dus de 5de CV zoals het er nu voor staat. Als hij bij Arsenal goed speelt dan kan hij uiteindelijk nog wel een transfer maken en met een paar gerichte aankopen kan Arsenal ook gewoon weer CL halen..

17 november 2019 om 17:50

Wie zegt dat Arsenal de komende jaren de Europa League gaat spelen ? Heb jij misschien een glazen bol ? On: Het zou geweldig zijn als Demiral in januari Arsenal komt versterken centraal achterin, toch wel een plek waar we heel kwetsbaar zijn. Ik juich het van harte toe.

Milenkovic van Fio is zo goed, is een centrale verdediger die perfect op de back kan spelen.. potentie om een wereldtopper te worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren