Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona brengt kandidatenlijst terug tot twee man

Laatste update:
/
Juventus wil snel werk maken van de komst van Matheus Pereira. De Braziliaanse vleugelaanvaller staat voor zijn grote doorbraak bij Sporting Portugal, waar hij dit seizoen al geregeld zijn opwachting mag maken in de hoofdmacht. La Vecchia Signora vreest voor de concurrentie en heeft weinig trek om over een jaar afgetroefd te worden, waardoor het nu al zaken wil doen. Matheus kost nu nog maar 2,5 miljoen euro. (Tuttosport)
/
Leroy Fer hoopt op een langer verblijf in Wales. Swansea City huurt de middenvelder momenteel van Queens Park Rangers, waar het contract van de international nog één jaar doorloopt. “Ik ga de komende weken mijn uiterste best doen en dan zien we wel. Ik wil er nu gewoon van genieten, ik ben gelukkig hier”, zegt de voormalig middenvelder van Feyenoord en FC Twente. (South Wales Evening Post)
/
Het lijstje met potentiële nieuwe stoppers voor Barcelona wordt alsmaar kleiner. De Catalanen hebben de afgelopen maanden tal van kandidaten bekeken, maar zijn van mening dat Marquinhos of Aymeric Laporte de beste opties zijn. De verdedigers van respectievelijk Paris Saint-Germain en Athletic Club zijn allebei niet goedkoop, maar kwaliteit mag wat kosten, vinden ze in Camp Nou. (Sport)
/
De samenwerking tussen Felipe Melo en Internazionale blijft waarschijnlijk beperkt tot slechts één jaar. De Braziliaanse middenvelder werd in de zomer van 2015 overgenomen van Galatasaray, maar valt tegen. I Nerazzurri zijn bereid mee te werken aan een transfer, mocht er een geïnteresseerde club komen. Sevilla zou interesse hebben in de 32-jarige Melo. (Tuttosport)
/
Sassuolo-trainer Eusebio Di Francesco wordt gezien als de topkandidaat om Sinisa Mihajlovic op te volgen bij AC Milan en dat maakt de oefenmeester trots als een pauw. “Het is een teken dat mijn werk gewaardeerd wordt, maar voorlopig zijn het slechts geruchten. Bovendien heb ik nog een contract voor een jaar bij Sassuolo, waar ik me goed voel”, zegt Di Francesco. (Tuttosport)
Voor wie moet Barcelona gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laporte zodat die lcv kan spelen en dan hebben ze een linksbenige lcv en rechtsbenige rcv. Bovendien is Laporte al gewend aan het Spaanse voetbal en hoeft hij zich niet aan te passen

Laporte zal goedkoper zijn en beter tot zijn recht komen bij Barcelona.

alaba is nr 3 - marquinhos is niet haalbaar (geldwolf dus enkel engelse clubs) - laporte of alaba dus maar vrees dat er niemand van die drie gaat komen (alaba zou wel willen & dat is al meer dan van laporte gezegd kan worden)

Stones is ook dus uit het lijstje gehaald.
Ik zie ook liever Laporte komen, is nog jong, speelt al in Spanje en is linksbenig. Hij heeft ook nog wat snelheid, wat zeker belangrijk is tegen spelers als Aubamayoung(Als hij naar Real gaat ) of Griezmann.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren