Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barça vindt in eigen competitie nieuwe verdediger

Laatste update:
/
David de Gea zou bij Manchester United willen vertrekken om prijzen te kunnen winnen, maar de komst van José Mourinho verandert de zaak. De 25-jarige doelman uit Spanje is bereid om langer op Old Trafford te blijven. (Manchester Evening News)
/
Chelsea, Manchester City en Manchester United kunnen Edinson Cavani vergeten. Zaakwaarnemer Claudio Anelucci geeft aan dat het voor de spits ‘niet mogelijk’ is om Paris Saint-Germain te verlaten. (Radio CRC)
/
Sidnei wordt de nieuwe verdediger van Barcelona. De Catalanen zaten achter onder anderen Aymeric Laporte, Marquinhos, José Giménez en Mauricio Lemos aan, maar lijken nu in zee te gaan met de 26-jarige Sidnei van Deportivo la Coruña. (AS)
/
Liverpool legde afgelopen dinsdag Loris Karius vast en dat heeft gevolgen voor de rest van het keepersgilde. Adam Bogdan en Danny Ward gaan in de transferperiode waarschijnlijk vertrekken. (Liverpool Echo)
/
Borussia Dortmund wil zich naar verluidt versterken met André Schürrle. De aanvaller van VfL Wolfsburg moet ‘Offensivpower’ aan de selectie van Thomas Tuchel toevoegen. (BILD)
/
Tony Pulis kan bij West Bromwich Albion blijven. De fans zijn ontevreden over de speelstijl van de manager, maar voorzitter Jeremy Peace wil met de 58-jarige Welshman door. (Birmingham Mail)
Sidnei zou een aanwinst zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat die sidnei de juiste verdediger is voor barca. Zeker als je dat rijtje ziet en dan kom je aan bij hem...

26 mei 2016 om 22:42

Zou niet de eerste keer zijn als barca zijnde.. douglas, vermaelen, matthieu..

26 mei 2016 om 22:56

Ik ga er vanuit dat het niet voor niks in de wandelgangen staat geschreven.

26 mei 2016 om 23:13

Dit werd gisteren al ontkend door Barca.

Sidnei is niet de juiste verdediger voor Barca, denk dat iedereen het wel met me eens is daarover? Zeker als spelers als Vermaelen, Bartra en zelfs Mascherano misschien weg kunnen gaan moet je toch mikken op hogere namen zoals : mustafi, laporte, marquinhos, umtiti enz (stones noem ik niet op want die zal wel naar een topclub in Engeland gaan)

Als dit serieus is, Sidnei naar barca dan weet ik t echt niet meer met het aankoopbeleid van de club. Zo'n grote club, maar wat een dramatische technisch directie. Zowel het inkoop als verkoopbeleid. Spelers worden duur ingekocht en gaan bijna gratis de deur uit (vergeleken met de Europese topclubs)

26 mei 2016 om 22:04

Helemaal mee eens, de goeie aankopen die ze doen hebben enorm veel geld gekost, en laten we dan maar zwijgen over de miskopen. Ze moeten voor vertrekkende spelers echt veel meer vragen

Rare aankoop, denk dat Barça betere spelers kan halen.

Dan vraag je je toch af hoe die lui bij AS aan hun baan als sportjournalist zijn geraakt... Het zou best kunnen dat ze Sidnei kopen, maar dan zien wij allemaal meteen in dat die er nog bij gehaald wordt buiten de topverdediger waar ze al een tijdje naar op zoek zijn. Waarschijnlijk omdat van de spelers Mathieu, Vermaelen, Bartra en Mascherano er meer dan 1 vertrekt. Een jonge topspeler als Laporte naast Pique en op de bank Sidnei en Masche/bartra/mathieu. Lijkt me luxe

Gaya lijkt me wel een goede verdediger voor barca

26 mei 2016 om 22:44

Alba is geweldig

26 mei 2016 om 22:58

Inderdaad mocht Adriano vertrekken, zal wel duur zijn want heeft een lang contract. Maar zeker een speler om nu al te volgen, misschien binnen 1 of 2 jaar. Alba is er dan 28/29 en Gaya nog maar 22.
Maar eerst Bellerin proberen halen. En een Laporte of Marquinhos en daarna pas Gaya desnoods. Dan is de verdediging voor 10 jaar goed en Ter Stegen kan er oo nog 10 jaar onder de lat.

Karius heeft zeker effect op de keepersgilde, maar Ward zal verhuurt worden denk ik. Groot talent uit eigen land verkoop je niet zomaar.

Weet nog dat er in Portugal altijd gelachen werd om zijn waardeloze optredens. Speelde ook niet veel en werd toen al zonder succes uitgeleend aan Besiktas. Daarna kwam hij er helemaal niet meer aan te pas.
Kan me niet voorstellen dat hij opeens het niveau van een betere club dan Deportivo aan kan, laat staan Barca aan kan. Ze kunnen zich beter richten op een waardige vervanger voor Macherano.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren