Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bale baalt en geeft zaakwaarnemer speciale taak

Laatste update:
/
PSV is nog steeds in gesprek met Jetro Willems en Luciano Narsingh over de verlenging van hun contract. De verbintenis van het tweetal loopt komende zomer af. (Eindhovens Dagblad)
/
De kogel is eindelijk door de kerk: Jesse Lingard is akkoord met Manchester United. De buitenspeler van de Premier League-club gaat onder de nieuwe contractvoorwaarden het dubbele verdienen. (The Sun)
/
Gareth Bale is niet te spreken over zijn status bij Real Madrid. De Welshman baalt ervan dat hij vaak gewisseld wordt en nog steeds niet tot dé sterspeler van het team is gemaakt, en heeft zijn zaakwaarnemer groen licht gegeven om contact met Manchester United te zoeken. (The Sun)
/
Liverpool is een van de clubs met interesse in Presnel Kimpembe. De verdediger van Paris Saint-Germain wil eerst echter afwachten of het vertrek van David Luiz uit Parijs in zijn voordeel werkt. (France Football)
/
Borja Valero van Fiorentina zou zijn ploeggenoot Nikola Kalinic niet inruilen voor Gonzalo Higuaín of Mauro Icardi. De Kroatische aanvaller was vorig seizoen goed voor twaalf doelpunten. (RAI)
/
Mahamadou Diarra maakt mogelijk zijn comeback als voetballer bij Brentford. De voormalig Real Madrid-middenvelder traint al enige tijd mee bij de club uit de Championship en maakt een goede indruk. (Mundo Deportivo)
Denk je dat Gareth Bale inderdaad strijd voert bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om dan een verbeterd contract af te dwingen lijkt me

Ikzou ook bale .. The sun dus niet serieus nemen.

Geloof er niks van. Bale was even geblesseerd en Zidane laat hem geen 90 minuten spelen. Daarnaast is hij na Ronaldo en Ramos de best betaalde speler van Real volgens mij.

Onzin, typisch zo een bale bericht waar we er al zoveel van hebben gehad. Word gewisseld de vorige wedstrijd omdat hij niet goed in de wedstrijd zat en ik begrijp Zidane als hij bale er wat vaker afhaalt, de man is zo blessure gevoelig en misschien is het niet slim om hem elke wedstrijd 90 minuten te laten spelen en dus kan het geen kwaad hem eraf te halen in een wedstrijd waar hij slecht speelt.
Bale heeft nog bij lange na niet de status van Ronaldo, daarom dat Ronaldo er nooit af word gehaald bij slechte prestaties in een wedstrijd ( wat jammer is ). Ik hoop niet dat bale echt verwacht dat hij de sterren status van Ronaldo moet krijgen nu bij Real want ik denk dat Bale nog niet zo ver is. En met Ronaldo in het team zal hij nooit de nieuwe ster van het team worden, dus ik hoop dat hij zich in de rol van 2e ster achter Ronaldo kan vinden.

Haha the Sun, ga toch weg man. Die gasten proberen altijd te stoken tegen Man United. Iemand dat hele debacle met LvG vergeten?

Dat moet Bale op het veld afdwingen. Zo simpel is het.

idd echt onzinbericht, want komt van The Sun.
En Borja Valero wil zijn carrière bij Fiorentina beeïndigen, heeft hij verteld aan Sky Italia.

Volgens Diariogol.com is zijn zaakwaarnemer al in gesprek met Manchester United.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren