Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/8): Bakkal kan in januari al vertrekken uit Moskou

Laatste update:
/
Demy de Zeeuw kan beter op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Zijn club Spartak Moskou is ontevreden over de Apeldoorner en wil zich in de winterstop versterken met andere middenvelders. Voor Denis Glushakov van Lokomotiv Moskou zou de volksclub zelfs een jaarsalaris van drie miljoen euro in petto hebben. “Glushakov naar Spartak? Dat boeit me niets. Voor die positie hebben we niemand nodig”, ontkent trainer Valery Karpin. (Sovsport)
/
AC Milan mag Juventus wel dankbaar zijn. De Italiaans landskampioen verscheurde het contract van Lúcio, die terugkeerde naar Brazilië en voor twee jaar tekende bij Sao Paulo. Hierdoor is een transfer van Rhodolfo bespreekbaar geworden en laat deze verdediger nu al maandenlang op het lijstje staan bij Milan. I Rossoneri zullen spoedig een bod uitbrengen op de 26-jarige mandekker. (Lancenet)
/
Het avontuur van Otman Bakkal bij Dynamo Moskou is uitgelopen op een enorm fiasco. De Eindhovense middenvelder verruilde Feyenoord transfervrij voor de club uit de Russische hoofdstad, maar hij speelde er pas twaalf minuten. Sportief directeur Dmitry Galyamin bevestigt dat de 27-jarige Bakkal in de winter mag vertrekken. Ook Zvejzdan Misimovic en linkshalf Pavel Nekhaychik mogen uitzoeken naar een andere club. (Championat)
/
Hier zijn wij geen fan van: Juventus wil een speler van elf jaar uit Kroatië weg halen. Scouts van de Oude Dame zijn onder de indruk van Antonio Marin, die momenteel in de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb speelt. Het talent wordt een mooie toekomst voorspeld, maar het is dus nog maar de vraag of hij ooit het eerste elftal van Dinamo zag gaan halen. (Corriere dello Sport)
/
Arsenal heeft vermoedelijk nog zes maanden de tijd om het contract van Theo Walcott te verlengen. De 23-jarige vleugelspeler is namelijk niet van plan om in januari te kiezen voor een andere club en waarom zou hij ook; als hij wacht tot de zomer kan hij een monstersalaris eisen bij clubs als Manchester City, Manchester United, Chelsea en Liverpool. Walcott is zoals bekend in het bezit van een aflopende verbintenis. (Daily Mail)
/
Guus Hiddink heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Hij kan zijn aflopende contract bij Anzhi Makhachkala wel verlengen. “Wij willen dat Hiddink blijft, maar hij beslist. De club heeft uitstekende condities, er is geen mot in het team en iedereen houdt van hem; eigenaar Suleyman Kerimov, de spelers en de staf. En dat weet hij”, zegt Konstantin Remchukov, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Anzhi. (Championat)
/
Romelu Lukaku was zaterdag weer belangrijk voor West Bromwich Albion, door het winnende doelpunt te maken tegen Norwich City. Dat zal ook bij Chelsea opvallen, maar Lukaku benadrukt nog maar eens dat hij in januari niet wil terugkeren naar Londen: 'Ik wil hier het seizoen afmaken, daar bestaat geen twijfel over", zei de Belgische aanvaller, die dit seizoen op elf goals voor WBA staat. (Daily Mail)
/
De achttienjarige John Stones is een van de grootste talenten die op dit moment op de Engelse velden actief is. De rechtsachter van Barnsley wordt in de gaten gehouden door scouts van Chelsea, Sunderland, Manchester City en Everton, maar opmerkelijk genoeg is Wigan Athletic de eerste club die daadwerkelijk in actie komt. Naar verluidt gaat het om een bod van circa vier miljoen euro. (Daily Mail)
Otman Bakkal had nooit naar Rusland moeten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjsa Bakkal... Denk dat behoorlijk wat mensen dit je op een briefje hadden kunnen geven...

Willem ii zocht volgens mij nog versterkingen Otman!

24 december 2012 om 20:05

bij feyenoord kan die nog moeiteloos in de basis en jij noemt willem2, lachwekkend!

Overigens kan je het ook met de poll eens zijn zonder hem onvervangbaar te vinden...

bakkal had idd nooit naar rusland moeten komen, komt echt zwaar tekort voor het niveau.. misschien bij een club in de onderste regionen had ie wel basis gestaan.

24 december 2012 om 19:18

Dat ben ik niet met je eens. Otman Bakkal vind ik een betere middenvelder dan Adrian Ropotan en die heeft ook kansen gekregen van Dan Petrescu. Ik weet niet of Bakkal op de trainingen een modderfiguur slaat, dat kan ik me trouwens niet voorstellen, maar hij heeft gewoon geen enkele fatsoenlijke kans gehad. Ik vind Bakkal ook beter dan Artur Yusupov, ik snap niet wat al die trainers toch in hem zien. En nu Ropotan, Zvejzdan Misimovic en Christian Noboa gedrieën waarschijnlijk weggaan, lijkt het me niet onverstandig om Bakkal te behouden.

24 december 2012 om 20:13

Ik ben het wel met hem eens. Ik vind Bakkal geen speler voor Dinamo. Ik vind hem daar op een één of andere manier niet passen. Op zijn positie hoort Dinamo betere spelers te hebben. Bovendien telt ook mee dat Bakkal een aankoop was van Silkin en niet van Petrescu. En ondanks dat Petrescu een rare is en ik toch mijn twijfels had of hij het zou redden bij Dinamo, flikt hij het ook met Dinamo. En je weet wat ze zeggen he: een winnende trainer heeft altijd gelijk.

24 december 2012 om 21:01

Ze hebben deze speler alleen salaris betaald, en die Russische clubs hebben geld, dus kunnen vele spelers halen, deze was transfervrij dus kost relatief weinig.

Lukaku dit seizoen 11 goals voor Wba? Ik dacht dat hij er 6 had, of heeft hij er in de cup nog gescoord dan?

Weet iemand het salaris an Bakkal, lag volgens mij toch ruim in de miljoen. Dat zal wel het belangrijkse voor hem geweest, wat je hem niet kan kwalijk nemen. Ik denk dat we allemaal hetzelfde gedaan hadden.

Verder mag die Walcott wel vertrekken, waarom denkt hij dat hij zon grof salaris kan eisen, presteert toch maar 1 op de 10 wedstrijden.

25 december 2012 om 09:23

2 mil netto per jaar, 3 jaar contract

in het kopje over lucio staat een foutje namelijk: I Rossoneri zullen spoedig een bod uitbrengen op de 26-jarige mandekker.

Lucio is namelijk 34....

sorry, ik zag nie dat ze het daarna over rhodolfo hadden..

Kom maar terug hoor, brengt meer voetbal dan Immers.

oioioi, Bakkal zie ik heeeeeeel erg graag het middenveld van Heerenveen versterken!

Roda, sla je slag zou ik zeggen. De ontbrekende schakel op het middenveld. Hoop dat Roda hem kan huren.

Dinamo Zagreb is in Nederland dan vooral negatief in het nieuws verschenen toendertijd, maar deze club heeft volgens mij dus een geweldige jeugdopleiding ?! Die jongen van 16 in de CL is ook afkomstig van hun en nu deze knul van 11 , gaat lekker daar.

Als Juventus een speler van 11 jaar wilt contracteren schrijft Voetbalzone dat ze er geen fan van zijn. Dan moeten ze ook geen fan zijn van Messi en zoveel anderen!

Alsnog genoeg geld verdiend, tijd om terug te komen naar Feyenoord.

Tja had destijds al mijn vraagtekens bij de overstap van bakkal naar Rusland. Russische clubs zijn kapitaalkrachtig en kunnen dus makkelijk strooien met miljoenenaankopen en miljoenensalarissen. Waarschijnlijk ging bakkal dus dan ook (geef hem eens ongelijk) voor het financiële plaatje. Het nadeel echter is dat deze clubs voor elke positie vaak meerdere spelers halen en nooit het vertrouwen geven aan een speler voor een langere periode.

Wat zou het mooi zijn als Demy terug naar Ajax zou komen. Stelde me nooit teleur toen hij er speelde. Plus, misschien wilt hij wel inleveren en misschien kan hij goedkoop gehaald worden, wie weet...

Beter dan Poulsen.

Medellín@ mits hij inderdaad inlevert zoals je zelf ook al aangeeft zou het een welkome versterking zijn voor op het middenveld. In de twee jaar die hij voor Ajax uitkwam was het een prima speler. Verzaakte nooit, had zowel verdedigend als aanvallend zijn waarde en scoorde dus regelmatig. Betreurde zijn vertrek dan ook enorm.

Hmm, als Liverpool Walcott voor een redelijk bedrag op kan halen krijgen we toch wel een aardig sterke selectie.

Bij mijn opstelling zet ik Butland er neer als keeper aangezien ik er vanuit ga dat Reina vertrekt.
Dan krijg je volgens mij wel een ploegje dat kan mee gaan strijden om plek 4.

Butland
Johnson
Skrtel
Agger
Enrique
Allen
Lucas
Gerrard
Walcott
Sturridge
Suarez

Walcott gaat denk ik inderdaad niet verlengen, en transfervrij ergens geld gaan scheppen, als je transfervrij bent ga je gewoon naar de ploeg die het meeste salaris bied dan hoef je je niets aan te trekken van wat je club wil aangezien je er geen hebt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren