Atom
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 18 september 2012
  • Atom
  • 80 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 193
  • 25 jaar (1-11-1995)
  • ICT- en Mediabeheer
  • 3
Persoonlijke berichten
10 juli 2013 om 13:23
#1

Hallo,

Momo Sissoko was een 24-jarige testspeler die het levenslicht zag in Parijs, Frankrijk. Hij komt uit de jeugd van Udinese en heeft de afgelopen drie jaar gespeeld bij Kilmarnock. Het is een centrale verdediger van 1.94 lang, maar heeft helaas zijn snelheid niet mee. Ik heb hem mogen aanschouwen tegen Groene Ster, de wedstrijd die in 2-12 voor Roda JC eindigde. Sissoko veroorzaakte de penalty, speelde verder een prima partij, maar oogde traag en had geen goede lange pass in de benen.

Hij is afgelopen week afgetest door Roda JC, wat inhoudt dat hij geen kans maakt op een contract. Nu zijn er vergevorderde gesprekken met Kees Luijckx.

Hoop dat je wijzer bent geworden hierdoor.

Groet, Albu.

22 maart 2015 om 21:17
#2

Een spits die op zijn 23ste nog in de topklasse speelt klinkt inderdaad niet zo heel erg veelbelovend, maar hij schijnt vrij populair te zijn, hij is ook al afgetest door o.a. VVV en Roda was ook positief over hem. Wie weet is het wel een schot in de roos, we hebben al vaker spelers gehad waarvan je dacht "wat moeten we daar nu in godsnaam mee". Demouge, Plat en Schreurs hebben allemaal een aflopend contract, dus dan kun je zo'n gokje wel wagen denk ik.

Overigens hoorde ik gisteren dat Roda Tim Blättler op proef, spits van VV Chevremont (tweede klasse). Heeft in 19 wedstrijden 29 keer gescoord.

23 maart 2015 om 17:19
#3

Zo'n speler zal inderdaad zeker niet gehaald worden voor in de basis, maar als reserve kun je zo iemand wel een kans geven, mocht Roda hem goed genoeg vinden. Jens Toornstra speelde op zijn twintigste ook nog bij de amateurs. We zien wel met we ze aankomen volgend seizoen.

Ik voetbal zelf bij Chevremont. In december werd onze A opgeheven vanwege te weinig spelers, en momenteel train ik met het derde mee. Volgend seizoen hopelijk bij het tweede aansluiten.

30 maart 2015 om 20:01
#4

Ik zie het eerste van Chevremont niet echt vaak spelen, maar Blättler is een snelle spits die zijn kansen goed afmaakt en ook uitstekend kan koppen (hoewel hij niet bijzonder groot is).wie weet, we zullen wel zien volgend jaar. Overigens is Ger Senden ook ooit bij Chevremont begonnen.

20 augustus 2015 om 19:45
#5

Ik heb wel vertrouwen in Juric! Denk dat hij er wel rond de 15 zal maken dit seizoen. Gyasi mag van mij best vertrekken als Roda voorin al haar versterkingen gehaald heeft. Heeft zich één keer kunnen opladen tegen Heracles maar komt in mijn ogen te kort. Wat denk jij?

20 augustus 2015 om 21:01
#6

Het vastleggen van Noor is een gouden zet gebleken. Echt een kilometervreter met een goede techniek. Die hebben we nog hard nodig zaterdag. Vind het alleen bijzonder amateuristisch dat we nog steeds zonder spitsen moeten aantreden in de derde wedstrijd. Verwacht een moeizame overwinning. 2-1 of zo.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Alphonse Aréola ruilt Paris Saint-Germain op huurbasis in voor West Ham United, dat tevens een optie tot koop heeft bedongen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren