Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Atlético Madrid loert naar Spaans tweetal in Londen

Laatste update:
/
ADO Den Haag is overgenomen door het Chinese United Vansen en trainer Henk Fraser tast momenteel nog in het duister over de mogelijkheden. “Het is heel onduidelijk waar we nu op moeten inzetten. We kunnen nu wel heel leuk lijstjes gaan samenstellen met mogelijke versterkingen, maar we hebben geen idee in welke vijver we moeten vissen”, laat de oefenmeester optekenen. (Voetbal International)
/
Juventus is na de blessure van Álvaro Morata naarstig op zoek naar een nieuwe spits. Samuel Eto’o is in beeld, maar de routinier kan in Turijn veel minder verdienen dan hij bij Chelsea deed. Juve kijkt daarom verder en denkt ook aan een aanvaller die op huurbasis in huis gehaald zou kunnen worden; Fabio Borini van Liverpool en Romelu Lukaku van Chelsea zouden daarvoor voorlopig de belangrijkste gegadigden zijn. (Sky Italia)
/
Atlético Madrid is van plan om twee Spanjaarden weg te plukken bij Arsenal. De kampioen van de Primera División hoopt dat linksback Nacho Monreal en aanvallende middenvelder Santi Cazorla bereid zijn om terug te keren naar hun vaderland. Los Colchoneros willen Monreal halen als opvolger van Filipe Luís en kunnen ook wel wat creativiteit gebruiken na het vertrek van Diego Ribas. (Daily Telegraph)
/
AS Roma legt zich er niet bij neer dat Mehdi Benatia naar Manchester City vertrekt. De Marokkaanse verdediger, die ook in verband wordt gebracht met Barcelona, was allerminst te spreken over de aanbieding die i Giallorossi hem hebben gedaan en stuurde daarom aan op een transfer. De clubleiding van Roma is echter toch van plan om Benatia te behouden en wil weer met de stopper in gesprek over een nieuw contract. (Sky Italia)
/
NEC ziet wel wat in de komst van Bart Biemans. De 26-jarige verdediger is vertrokken bij Roda JC Kerkrade en is transfervrij op te halen. Hij was dinsdagavond al toeschouwer bij het oefenduel van NEC met OFI Kreta. De Belg speelde eerder voor Willem II. NEC hoopt overigens ook nog altijd de transfer van Victor Pálsson naar Sturm Graz af te ronden, maar die club moet eerst zelf een speler verkopen. (Omroep Gelderland)
Wie heeft Atlético Madrid echt nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monreal is prima vervangbaar, stelt weinig voor, maar Cazorla zou ik als Arsenal zijnde toch maar al te graag binnenboord houden. Heeft bewezen een prima speler te zijn. Maar goed, Atletico zal wel met meerdere spelers in verband gebracht gaan worden door een aantal spelers die eventueel nog gaan vertrekken of al vertrokken zijn

25 juli 2014 om 00:37

Monreal is gewoon een prima back, hoor. Maar inderdaad eventueel hebben ze Gibbs nog, ook een lekkere speler!!

25 juli 2014 om 00:41

Monreal is wel een stukje ouder, elk jaar dat je hem houdt wordt zijn waarde minder. Gibbs is daarentegen niet minder en dan kan je ook een jonge jongen of een andere back halen, die jonger is

25 juli 2014 om 00:47

Klopt, vorig seizoen was hij al vaak geblesseerd en toonde hij hier en daar degressie. Vind het wel een prima back, bij vlagen meer dan dat. We moeten hem wel echt goed vervangen als hij weggaat. Cazorla moet natuurlijk blijven, daar is geen twijfel over mogelijk.

25 juli 2014 om 07:25

@ Vitesenl

Zeggen dat hij niet zo goed is dat is één. Maar makkelijk vervangbaar is een tweede. Wie ga je halen in plaats van Monreal? Je moet namelijk een 2e back hebben aangezien Arsenal al schaars zit in Cv's (slechts 3) en op de linksback is Gibbs ook (veel te) vaak geblesseerd.

Een speler laten vertrekken kan altijd, maar dan moet je wel weten wie je terug kunt halen. En er zijn niet heel veel linksbacks beschikbaar op hetmoment.

25 juli 2014 om 08:01

Antwoord op je vraag is: Dirk Kuyt

Verwacht niet dat Arsenal ze laat gaan, ze zijn net bezig een mooi team te maken.

25 juli 2014 om 00:49

Misschien dat er ergens een betere back dan Monreal rondloopt? Hij lijkt me wel vervangbaar, kan heel goed zijn, maar hij wordt elk jaar minder.

25 juli 2014 om 02:35

Monreal is leuk voor erbij maar verder geen echte toegevoegde waarde. Echter heb je wel iemand met ervaring nodig achter Gibbs.

Zou het jammer vinden als Benatia vertrekt bij Roma. Geweldige ploeg met mooei ambities en een rijke geschiedenis. City zal toch weer inkopen, je bent daar nooit zeker van een basisplaats. Waarom dan een prachtige club en een prachtige stad als Rome inruilen voor een leven in Manchester? De ponden maken het verschil, maar hopelijk blijft hij gewoon in Rome.

Heb ze zien spelen tegen Liverpool. Denk zeker dat ze potten zullen breken in de CL. Ook trots op Salih Ucan, viel erg sterk in. Zou me echt niet verbazen als die jongen een basisplek afdwingt ondanks de aanwezigheid van Strootman en Pjanic.

25 juli 2014 om 00:41

City is al rond met porto en Mangala moet nog een keuring ondergaan dus Benatia zal wel niet komen. Als Barca slim is betalen ze de volle mep voor Benatia maar dan heb je wel wat achterin en Mathieu voor de nodige ervaring ik denk dat ze dan wel goed zitten voor een volgend seizoen

25 juli 2014 om 01:03

Ik denk zelf dat Benatia niet gaat vertrekken. Heeft het zelf meermaals gezegd tegen de fans en ook Rudi Garcia heeft gezegd dat hij zal blijven.

Vond Ucan gisteren erg sterk, die jongen heeft een zeer fijne techniek. Zal echt wel veel minuten gaan maken, zeker nu Strootman nog geblesseerd is. Basisplek weet ik niet, concurrentie is moordend met De Rossi, Pjanic, Strootman, Nainggolan, Keita en ook Paredes en wellicht Florenzi. Zijn echt niet de minste spelers, maar Ucan hoeft zeker niet onder te doen voor die laatste drie en zal dan vooral moeten concurreren met Pjanic, denk ik zo.

Ik hoop echt dat we potten kunnen breken, selectie ziet er nu geweldig uit, bakken vol talent met de nodige ervaring en een geweldige coach. Kan niet wachten tot het seizoen begint.

25 juli 2014 om 01:33

Ach ja wat zijn beloftes deze dagen.. ik hoop wel dat hij blijft zou mooi zijn Als Roma hoge ogen kan gooien in het Miljoenenbal en Juventus serieus dwars kan zitten.

25 juli 2014 om 01:41

Klopt zeker, hecht dan ook meer waarde aan het feit dat het steeds stiller wordt met betrekking tot de geruchten. Maar goed, de transferperiode duurt nog lang en totdat er aangegeven wordt dat we klaar zijn op de markt, ben ik er niet gerust op.

Atlètico wordt nooit meer zo als vorig jaar puur talenten team vorigjaar met koke,courtois,diego costa
zijn nu allemaal weg. Dus Simeone zou hard moeten werken om het vechtteam terug te krijgen

25 juli 2014 om 01:17

Koke is er nog steeds, Courtois heeft geen slechte vervanger met Oblak en ook Mandzukic is niet per se minder dan Diego Costa, daarnaast zou er nog wat geld beschikbaar moeten zijn om wat versterkingen te moeten halen, ook met het vertrek van Filipe Luis. En Simeone kan wel een prima team ervan maken. De prestatie van vorig jaar ervaren is natuurlijk zo ongeveer onmogelijk, maar ik denk dat ze echt wel weer een mooie uitslag op verschillende fronten kunnen spelen.

25 juli 2014 om 01:27

Ik ben het met je eens. Maar Diego Costa is een veel betere spits dan Mandzukic want Costa is niet specifiek een kopper Mandzukic wel. Maar Oblak heeft 0 ervaring met echte top bijvoorbeeld Aguero,rooney,cr7,leo enz. Oblak is wel een topkeeper

25 juli 2014 om 02:38

Mandzukic is zoveel meer dan Diego Costa. Costa is een vuil ventje die het liefst zelf scoort. ( Zie je wel aan al zijn mislukte omhalen ) Ook lijkt er bij hem geen idee achter te zitten zoveel bij vele andere spitsen wel.

Toen Courtois naar Atleti kwam had hij ook geen ervaring met spelers van de absolute top.

25 juli 2014 om 07:29

@ Vitessenl

Courtois - Oblak is naar mijn idee gewoon een flinke stap terug. Courtois staat voor mij perosonlijk in de top 5 keepers ter wereld. Dit bewees hij ook wekelijks bij Atletico met ongelofelijk weinig doelpunten tegen. HIj heeft ze echt meerdere wedstrijden in de wedstrijd gehouden met fenomenale reddingen.

Mandzukic - Costa naar mijn idee ga je er niet op achteruit. Mandzukic is een hele goede spits alleen een heel andere type spits dan Costa is. Met Costa kan je Countervoetbal gaan spelen terwijl je met Mandzukic aanvallend zal moeten spelen. Anders heb je niet zo veel aan hem. Maar qua techniek ga je er zeker niet op achter uit. Goed gebruikt is Mandzukic meer waard dan Costa.

Felipe Luis - ??? Er zijn maar weinig linksbacks die haalbaar zijn en een aardig niveau kunnen halen op het moment. Zeg maar gerust heel erg weinig. Welke linksback zou voldoen voor Atletico, die wat toevoegt en ook nog betaalbaar is. Het zijn er weinig.

Al met al ga je er wel op achteruit, maar op de lange termijn kan het weer een stap voorwaarts betekenen.

Monreal mag van mij gerust vertrekken als er maar een nieuwe ervaren back bij komt. Aangezien Gibbs ook maar 25 is en blessure gevoelig. Dan kan je niet een talentje van 21 als back-up hebben. Cazorla behouden. Als Ozil wegvalt hebben we hem echt nodig, of als een flankspeler wegvalt voor aan de zijkanten.

25 juli 2014 om 07:22

Je Vergeet dat the Ox nog in de rangen hebt die op de flank en het centrum speelt en als Diaby er terug bij is heb je weer Jacko die na özil op zijn natuurlijke 10 positie kan spelen. Ik zie Carzola liever niet gaan maar er zijn sowieso oplossingen voor. Stel dat je Santi verkoopt voor 30mil dan heb je nog 10mil nodig om de clausule van Reus te activeren en die vind ik echt stukken beter.

25 juli 2014 om 10:52

Klopt, om daar nog aan toe te voegen dat Cazorla de laatste tijd meer gebruikt wordt als linksbuiten dan als CAM (door blessures en het overvolle middenveld). Hoewel Santi geweldig is en misschien wel mijn favoriete Arsenal-speler, is Reus natuurlijk een betere linksbuiten en dit is een van de laatste kansen om nog te verdienen aan Santi, die al aardig op leeftijd is.

25 juli 2014 om 12:56

@goonie

Wenger ziet Chamberlain meer als een centrale middenvelder. Diaby raakt toch wel weer geblesseerd. Jacko ? Wilshere is geen nummer 10. Het is een box-to-box.

Hoe wil je een speler van over de 30 verkopen voor 30 miljoen ? En Reus wil niet weg.
Stop met reageren want je snapt er bar weinig van

25 juli 2014 om 12:56

@goonie

Wenger ziet Chamberlain meer als een centrale middenvelder. Diaby raakt toch wel weer geblesseerd. Jacko ? Wilshere is geen nummer 10. Het is een box-to-box.

Hoe wil je een speler van over de 30 verkopen voor 30 miljoen ? En Reus wil niet weg.
Stop met reageren want je snapt er bar weinig van

25 juli 2014 om 12:56

@goonie

Wenger ziet Chamberlain meer als een centrale middenvelder. Diaby raakt toch wel weer geblesseerd. Jacko ? Wilshere is geen nummer 10. Het is een box-to-box.

Hoe wil je een speler van over de 30 verkopen voor 30 miljoen ? En Reus wil niet weg.
Stop met reageren want je snapt er bar weinig van

Kan iemand mij vertellen waar Diego naartoe is?

25 juli 2014 om 03:15

Die is volgens mij naar Turkije vertrokken.

25 juli 2014 om 03:54

Diego heeft getekend voor Fenerbahçe.

25 juli 2014 om 09:35

okay. thanx, vreemde transfer :/ van AM naar fener :/

25 juli 2014 om 12:57

De Turkse teams betalen belachelijke salarissen voor spelers. Daarom komen jongens als Diego daar terecht.

Nacho lijkt me een voldoende vervanging voor Filipe Luis, ook al is Filipe een paar klassen beter. Het lijkt me sterk dat Arsenal Santi laten gaan. In plaats van Santi Cazorla kan Arsenal misschien wel gaan voor Carlos Alberto of Kevin-Prince Boateng of misschien Valbuena.

25 juli 2014 om 13:00

Boateng ? Die grote onruststoker die een seizoen goed heeft gespeeld en verder nooit weer ? Nee die is veel te beperkt voor het voetbal van Arsenal.

Valbuena is ook niet goed genoeg.

Borini is toch al naar sunderland?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren