Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Atlético Madrid bereikt akkoord over Belgisch toptalent

Laatste update:
/
Southampton zal Willem II in drie termijnen het bedrag betalen dat het aan de Tilburgse club verschuldigd is. De Eredivisionist mag zodoende ongeveer drie ton verwachten door de transfer van Virgil van Dijk naar Liverpool. (Brabants Dagblad)
/
Boca Juniors heeft contact gezocht met Diego Godin. De verdediger, die tot juni 2021 vastligt bij Atlético Madrid, wordt ook gelinkt aan clubs uit de Serie A en de Premier League. (Clarin)
/
Anderlecht gaat een van zijn grootste talenten aankomende zomer verliezen. De Belgische club heeft met Atlético Madrid een akkoord bereikt over een transfer van Leander Dendoncker. (Het Nieuwsblad)
/
Arturo Vidal is gewild. De middenvelder van Bayern München staat niet alleen op het verlanglijstje van Chelsea en Manchester United; ook Liverpool wil de Chileen strikken. (BILD+)
/
SCO Angers hoopt een bedrag van rond de 25 miljoen euro te vangen voor Karl Toko Ekambi. Villarreal, Brighton & Hove Albion en Borussia Dortmund azen op de spits. (France Football)
/
Vincenzo Montella wil Erik Lamela naar Sevilla halen. De oefenmeester poogde de creatieveling van Tottenham Hotspur in het verleden ook al eens in te lijven met AC Milan. (Diario Sevilla)
Leander Dendoncker zou Atlético Madrid sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Ajax weer in België gaat scouten. Ik hunker echt naar spelers als Vertonghen en Alderweireld.

17 april 2018 om 21:59

Ik denk dat het probleem meer is dat de topcompetities België ook hebben ontdekt. Het succes van Vertonghen, Alderweireld en (in mindere mate door blessures) Vermaelen is niet onopgemerkt gebleven. Daardoor zijn talenten als Dendoncker (16.5m waard volgens Transfermarkt) voor Ajax niet meer haalbaar. Daarnaast is de Nederlandse competitie geen grote stap vooruit ten opzichte van de Belgische. Ajax heeft trouwens natuurlijk wel Bandé gescout bij Mechelen.

17 april 2018 om 22:54

Vrugah liepen dit soort spelers rond in de jeugd opleiding van Ajax... Wellicht moeten we ons afvragen waarom Belgie veel meer toptalenten produceert dan Nederland.

18 april 2018 om 00:58

Omdat belgische ploegen niet veel geld heeft voor buitenlandse spelers aan te trekken dus doen ze het op een zuinige manier iemand uit de opleiding laten opdraven en of neutraliseren als belg en verkopen alles is win win op dit moment in belgie waar nederlandse ploegen matige aankopen doen uit zuid amerika en de supporters voor de zot houden en de tweede romario te noemen maar op europees vlak 0 tegenover de belgische

Zou ook als Nederlandse club never zoveel geld aan Dedoncker uitgeven.
Geen slechte speler, maar maakt dit seizoen zéér veel fouten.
Wat zeg ik opvallend veel zodat ik hier bijna niet meer naast kan kijken.
Sinds Tielemans weg is, is hij niet meer zo sterk.
Indien je hier een betere speler met meer ervaring naast zet kan hij misschien terug gaan renderen.
Vind het ook opvallend dat men altijd blijft zeggen na iedere fout, ja maar hij is nog zo jong.
Deze man is toch al 23 jaar, ik weet het zeker nog niet oud maar draait ook al sinds 2015 mee in het eerste elftal.
Dan verwacht je toch iets meer stilaan.

17 april 2018 om 22:58

De jongen heeft wel de voetbalkwaliteiten voor een stap omhoog (al lijkt Atletico wel iets te ambitieus momenteel) maar mentaal wringt het schoentje toch wat naar mijn mening. Hij is meer bezig met het sluiten van een transfer dan er een te verdienen. En zoals je zegt is het opvallend dat na het vertrek van Tielemans Dendoncker wat verloren loopt. Nu ja, op dat vlak loop heel Anderlecht dit seizoen slecht.

18 april 2018 om 06:48

Ik weet niet of je het beseft maar hij speelt al bijna een heel seizoen als CV. En dat is niet zijn positie, normaal is hij een 6. En hij doet het niet slecht als CV, maar nogmaals niet zijn natuurlijke positie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren