Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma wil stunten en wendt zich tot Tottenham

Laatste update:
/
Krystian Bielik lijkt opnieuw te moeten wachten op zijn doorbraak bij Arsenal. De Londense club acht de Poolse middenvelder nog niet klaar voor het grote werk en staat open voor een nieuwe verhuurperiode. (The Telegraph)
/
AC Milan dreigt naast de komst van Ismaël Bennacer te grijpen. De Algerijnse middenvelder van Empoli leek op weg naar het San Siro, maar een persoonlijk akkoord tussen speler en club is er nog niet. (Eurosport)
/
AS Roma hoopt te stunten met de komst van Toby Alderweireld en overweegt Patrik Schick te gebruiken als wisselgeld. De Belgische verdediger mag vanwege een transferclausule tot 31 juli voor 28 miljoen euro vertrekken bij Tottenham Hotspur. (Sky Italia)
/
AS Roma komt voorlopig niet af van Gerson Santos da Silva. De Braziliaanse middenvelder mag voor tien miljoen euro vertrekken, maar wenst Roma zelf alleen te verlaten voor een terugkeer bij Fluminense. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United heeft vooralsnog geen succes in de jacht op Sean Longstaff. Newcastle United ziet de middenvelder als een belangrijke pion voor de toekomst en wil daarom niet tot verkoop overgaan. (Sky Sports)
/
Federico Chiesa heeft zijn zinnen gezet op een zomerse transfer naar Juventus. Het management en de familie van de talentvolle vleugelaanvaller zullen diens transferwens spoedig kenbaar maken bij Fiorentina. (Sky Italia)
Toby Alderweireld zou hoger moeten mikken dan AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De topclubs lopen wel te slapen, toby is voor elk team een versterking.

11 juli 2019 om 01:27

Het probleem ik is dat hij een basisspeler wilt zijn en zeg me eerlijk welke topclub buiten engeland zal hij in de basis staan? Hij is ook de jongste niet meer dus als ik hem was zal ik bijtekenen want beter dan spurs gaat echt niet meer komen.

11 juli 2019 om 03:00

1Varane is als ramos stopt overduidelijk de aangewezen leider dus een varane die nog 25 of zelfs jonger is waar nog rek is vervangen voor een 31 jarige verdediger die alleen maar slechter kan worden. 2Bij Barça spelen ze met een links- en rechtsbenige verdediger en dat is niet verandert onder valverde omdat hij ook ziet dat dat goed is voor de opbouw. Dus dan moet hij concurreren met pique en dat ga je nooit winnen. 3Süle gaat nu Hummels weg is waarschijnlijk de aanvoerderband dragen als neuer niet speelt, is jong en duits. Pavard en hernandez zijn al gehaald dus nog een verdediger halen zie ik niet gebeuren.

11 juli 2019 om 01:28

Voor een aantal clubs zal hij toch echt de derde keus worden en ik denk niet dat hij daarop zit te wachten. AS Roma lijkt me iets te laag gegrepen, met alle respect overigens want Roma is een prachtige club.

Ik vergelijk Toby altijd een beetje met Veltman. Een goede verdediger die echter wel in een jaar meerdere slippertjes en blunders maakt. Ik vind hem niet meer dan 20 miljoen waard, maar als en club 28 miljoen voor hem over heeft dan moeten ze het lekker doen. Misschien kan Tottenham met dat geld dan Veltman aantrekken als partner voor Verthongen/Sanchez. Dan hebben ze net zo’n goede felle verdediger bij die wel zo nu en dan een blunder maakt, maar dat moet je dan maar door de vingers zien.

11 juli 2019 om 08:36

Ik weet niet of jij alderweireld een beetje volgt maar de laatste jaren is hij juist de meest stabiele verdediger bij Tottenham. Dat hij een tijd niet gespeeld heeft was een puur contractuele kwestie. En de vergelijking maken met Veltman.. Alderweireld is een van de best uitvoetballende verdedigers terwijl veltman zijn sterkte puur op het defensieve ligt.

Bielik weer een jaartje verhuren. Ars heeft genoeg centrale verdedigers, Papa en Holding gewoon basis. Is geen wereldtop maar zeker niet verkeerd. Dan heb je Kos en mustafi als back-up. Beter een goede middenvelder halen, teveel middelmaat zeker nu Ramsey weg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren