Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma maakt grootste kans op deal met Barcelona

Laatste update:
/
Arsenal en West Bromwich Albion zijn weer in gesprek over Jonny Evans. De Noord-Ierse verdediger zou zelf wel oren hebben naar een dienstverband bij the Gunners, terwijl ook Manchester City geïnteresseerd is. (Daily Mail)
/
Vorig seizoen was Jordy Croux nog basisspeler bij Willem II, maar inmiddels moet hij het stellen met een reserverol. Dat zint hem niet en hij hoopt in januari nog een nieuwe club te vinden, waar hij wel aan spelen toekomt. (Brabants Dagblad)
/
Ook AS Roma heeft bij Barcelona aangeklopt voor Aleix Vidal. De Romeinen maken een goede kans om aan het langste eind te trekken, want Sevilla is inmiddels afgehaakt. (Mundo Deportivo)
/
PSV, Toon Gerbrands én Marcel Brands zijn niet op de hoogte van de interesse van Everton in laatstgenoemde. De club gaf ook een maand geleden aan niets te weten van belangstelling van Chelsea voor de technisch manager. (Voetbal International)
/
Liverpool is achter de schermen bezig met de komst van Luan. De aanvaller annex Braziliaans international heeft een transferclausule van achttien miljoen euro in zijn contract met Gremio de Porto Alegre. (O Jogo)
/
Juventus wil komende zomer de defensie gaan versterken. Marc Bartra mag vertrekken bij Borussia Dortmund en bevindt zich op de radar bij la Vecchia Signora. (Tuttosport)
Vind jij dat Barcelona Aleix Vidal moet laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch jammer want Vidal is que profiel een geweldig handige speler voor Barca. Echter blijkt dat hij gewoon net niet goed genoeg is, maar toch goed dat Barcelona het geprobeerd heeft met hem. Mocht er een andere speler opstaan in Spanje met zijn profiel dan zou ik het niet eens een slecht idee vinden als Barcelona deze speler haalt om te kijken of die het niveau wel aan kan. Voor een Sevilla of Roma is hij wellicht wel erg nuttig.

De rechtsback positie is een van de laatste plaatsen waar ik nog een versterking had willen zien, je hebt Karsdorp die dan wel geblesseerd is maar je toch hebt en er staat nu Florenzi en je hebt nog Bruno Peres en Nura nog.

Bruno Peres is duidelijk gewogen en te licht bevonden, kan niet verdedigen, heeft mooie rushes maar daar blijft het ook bij, dan heb je nu nog Nura over achter Florenzi en dan is je spoeling inderdaad dun. Echter zou ik voor dit komende halfjaar gewoon Bruno Peres houden achter Florenzi.

Er is voor Florenzi geen plek op het middenveld en ook op de flank gaat hij geen basisplaats veroveren, dan is dus de enige optie nog als rechtsback spelen. Dan heb je komende zomer als Karsdorp weer fit is 2 volwaardige rechtsbacks en dan heb je Nura nog als "talent" en anders heb je nog altijd Bouah die op zijn 16de al meedoet met de Primavera en die als een groot talent wordt gezien.

Je kan in mijn ogen veel beter kijken of je centraal achterin iemand kan aantrekken want alleen Manolas is echt top, Fazio functioneert naar behoren maar is in mijn ogen niet het niveau wat je zou moeten nastreven. Moreno komt gewoon veel tekort Jesus krijgt van mij het voordeel van de twijfel.

24 januari 2018 om 16:28

Karsdorp is er ook nog als rechtsback, maar heeft sinds zijn komst pech gehad met blessures.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren