Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma laat Strootman in wachtkamer plaatsnemen

Laatste update:
/
Leicester City zal op de winterse transfermarkt coulant zijn richting enkele ontevreden spelers. Zowel Jeffrey Schlupp, die interesse van West Bromwich Albion geniet, en Leonardo Ulloa wil de landskampioen verlaten. (The Sun)
/
Marek Hamsik speelt al jaren voor Napoli, maar veel clubs hebben geprobeerd om de middenvelder op andere gedachten te brengen. Juventus, Internazionale en AC Milan wilden voorkomen dat de Slowaak een nieuw contract zou tekenen. (Sky)
/
AS Roma en Kevin Strootman zetten een contractverlenging voorlopig in de ijskast. De club wil aankijken hoe de middenvelder zich ontwikkelt, alvorens zijn tot medio 2018 lopende verbintenis te verlengen. (Sky Italia)
/
Ruben Loftus-Cheek speelt vanaf januari mogelijk voor een andere club in Londen. West Ham United heeft bij stadsgenoot Chelsea aangeklopt voor een tijdelijke overname van de middenvelder. (The Sun)
/
Ben Gibson speelt dit weekeinde mogelijk tegen zijn toekomstige werkgever. Chelsea gaat de verdediger van Middlesbrough in hun onderlinge competitiewedstrijd eens goed onder de loep nemen. (The People)
/
Stoke City maakt zich geen zorgen over de toenemende interesse in Joe Allen. 'The Potters' zijn absoluut niet van plan om de middenvelder, die de afgelopen maanden heel goed heeft gepresteerd, te verkopen. (The Sun)
Denk jij dat Kevin Strootman zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het uiteindelijk wel tot verlengen komt, maar ze eerst willen kijken of Strootman een tijd blessurevrij kan blijven. Denk dat ze niet het risico willen lopen zijn contract te verlengen, om hem dan later weer een jaar kwijt te zijn door een blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren