Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arturo Vidal legt lucratieve aanbiedingen naast zich neer

Laatste update:
/
Club Estudiantes de La Plata is van plan om op korte termijn in gesprek te gaan met Manchester United over Marcos Rojo. De Argentijnse club hoopt de verdediger langer te kunnen huren van the Red Devils. (Info Cielo)
/
Juan Musso is op de radar verschenen van Internazionale. I Nerazzurri zien in de doelman van Udinese de toekomstige opvolger van Samir Handanovic. (La Gazzetta dello Sport)
/
Arturo Vidal verlaat Barcelona in ieder geval niet voor China, ondanks twee riante aanbiedingen uit dat land. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een contract bij Internazionale. (FOX Sports)
/
Antonio Adán staat op het punt om Atlético Madrid te verlaten. De reservedoelman praat met Real Betis over een spoedige terugkeer bij de club die hij eerder al vier seizoenen diende. (Marca)
/
AS Roma wil Pedro transfervrij overnemen van Chelsea. De Spaanse aanvaller krijgt binnenkort een contract met een jaarsalaris van drie miljoen euro plus bonussen aangeboden. (Corriere dello Sport)
/
Barcelona lijkt Paris Saint-Germain af te troeven in de strijd om Dani Rodríguez. De jonge aanvaller van Real Sociedad sluit in eerste instantie aan bij de jeugdopleiding van de Catalaanse grootmacht. (Sport)
Denk jij dat Arturo Vidal volgend seizoen voor Internazionale speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ahahah, china is minder aantrekkelijk geworden na het virus. Ik zou het mooi vinden als Vidal gewoon blijft, ik vind hem de ideale 12e man. Maar ik weet dat hij dat liever zelf niet heeft.

9 april 2020 om 15:18

Nee niet perse. Elk land kampt met het virus probleem, en daar hebben ze het momenteel beter op orde dan in Europa. Zal wat met z’n kinderen te maken kunnen hebben of dat Vidal in grote competities wil spelen, maar ik zie in de toekomst nog veel spelers naar China vertrekken hoor

9 april 2020 om 15:22

Want?

9 april 2020 om 15:24

Het virus is echter niet in elke land begonnen. Het is wel duidelijk waar het vandaan komt. En dat speelt zeker mee met de mensen.

9 april 2020 om 17:05

Tot dit allemaal voorbij en iedereen weer over gaat tot de orde van de dag. Dan staat China daar weer met de flappen te zwaaien. En iedereen hapt dan weer.

Vidal zou voor een goed bedrag wel een goede aankoop zijn voor Arsenal. Een motor op het middenveld die niet bang is voor een duel. Jarenlange ervaring en kan nog zeker 2 jaar mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren