Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal zet deur voor Feyenoord en FC Twente open

Laatste update:
/
Manchester United zal de hoofdprijs moeten betalen, als het Diego Godín naar Old Trafford wil halen. Trainer Louis van Gaal is ondanks de goede resultaten van de afgelopen weken nog altijd naarstig op zoek naar versterking van zijn defensie en de international van Uruguay staat hoog op zijn lijstje. Atlético Madrid wil echter de hoofdprijs voor Godín: de club houdt vast aan de vastgestelde afkoopsom van 36 miljoen euro. (Daily Express)
/
SC Heerenveen wil de komst van Simon Thern nog voor het weekend afronden en de middenvelder van Malmö FF moet niet de enige winteraanwinst worden voor de Friezen. Heerenveen is ook bezig met Valon Ahmedi, die deze week te gast is bij de club. Maandag stond hij langs de lijn bij een wedstrijd van Jong Heerenveen. Ahmedi is een twintigjarige vleugelspeler die in Slowakije bij NK Celje speelt. (Omrop Fryslan)
/
Feyenoord en FC Twente hebben zich in de zomer bij Arsenal gemeld voor Chuba Akpom. Arsène Wenger wilde de negentienjarige spits toen echter niet laten gaan, maar Akpom heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in het eerste elftal gespeeld en in januari is een tijdelijk vertrek wel bespreekbaar. Mochten Feyenoord en Twente nog interesse hebben, dan kunnen zij zich melden in het Emirates Stadium. (The Independent)
/
Thomas Touré mag hopen op een toekomst bij Real Madrid. De twintigjarige aanvaller staat onder contract bij Girondins Bordeaux, de club waar Zinédine Zidane zijn grote doorbraak kende. Zidane volgt Bordeaux nog altijd goed en Touré is in het oog gesprongen bij de legendarische Fransman. Het is de bedoeling dat de twintigjarige aanvaller aanvankelijk aansluit bij Real Madrid Castilla, het door Zidane getrainde tweede team van Real. (Le Parisien)
/
Na tien jaar een vaste plek onder de lat te hebben gehad is de heerschappij van Roman Weidenfeller bij Borussia Dortmund tot een einde gekomen. De 34-jarige sluitpost moet ten faveure van Mitch Langerak op de bank plaatsnemen en het lijkt er niet op dat trainer Jürgen Klopp op korte termijn weer een plekje voor Weidenfeller heeft. De man met een contract tot medio 2016 mag weg. (BILD)
Chuba Akpom zou een aanwinst zijn voor de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me helemaal niet verkeerd om hem een tijdje uit te lenen. Feyenoord kan hem het beste gebruiken denk ik.

10 december 2014 om 09:28

Deze geruchten gingen al langer rond, k hoop het dat Feyenoord deze jongen huurt

10 december 2014 om 12:28

Ik hoop het ook, toch altijd mooi om talenten van Arsenal van dichtbij te kunnen bekijken en zo de ontwikkeling te volgen. Ook is het voor Feyenoord helemaal geen slechte deal. Akpom is een goede spits/flankspeler en kan zeker wel wat toevoegen naast of in plaats van Kazim-Richards.

Dit moet united gelijk neerleggen

10 december 2014 om 10:34

Vind het veel geld als je het omrekent naar de seizoenen die je nog uit hem kunt halen, maar ja, geld zat.

10 december 2014 om 11:46

Hij is 28, dus minimaal 5 seizoenen. Prima zat. Ik zeg: doen!

Man United gewoon die 36 miljoen betalen en gelijk halen als het kan

Zie hem ook nog wel naar Willem II komen aangezien het samenwerkingsverband met Arsenal

Niet provocerend bedoeld maar hoe is het mogelijk dat Twente na Ziyech zich uberhaubt nog op de markt bevind voor spelers? Hebben die niet wat anders aan hun hoofd momenteel qua financieën?

10 december 2014 om 10:28

Als ik in een reactie vooraf al lees dat het niet provocerend bedoelt is, blijkt het vaak behoorlijk provocerend.
Net zoiets als er staat "met alle respect" dan volgt er 9 van de 10 keer iets respectloos.

In dit artikeltje staat niet dat Twente nu weer geïnteresseerd is, er staat mochten ze nog interesse hebben dat ze weer welkom zijn.
Bij Twente hebben ze allang gezegd dat als er niemand weggaat er ook niemand bijkomt, en als je (zoals jij doet) het voetbal volgt lijkt het mij vrij onwaarschijnlijk dat je dit gemist heb.

10 december 2014 om 11:57

Het ligt eraan, als je het over mogelijke tegenstanders hebt, en je noemt eerst Liverpool, Zenit en Schalke en dan met alle respect Feyenoord is dat niet respectloos, gewoon realistisch.

10 december 2014 om 12:14

Kijk, dit is nu precies wat ik bedoel, had het zelf niet beter kunnen verwoorden.

Dit is helemaal niet met alle respect naar Feyenoord, dit is typen dat Feyenoord het niveau van de door jouw genoemde clubs nooit gaat halen.

Nou met alle respect naar bijvoorbeeld Liverpool, als Feyenoord 5x tegen Liverpool in deze vorm speelt wint het 3x en speelt het 1x gelijk..

10 december 2014 om 13:07

Dat snap ik maar het forum kennende gaat er meteen een shitload aan kritiek komen als ik een beetje kritisch naar een andere club kijk.. snap je? Daarom zei ik het erbij.

10 december 2014 om 10:30

Komen als het goed is in januari weer in cat 2.

10 december 2014 om 11:39

Dacht dat er 2 meetmomenten moesten zijn om in cat 2 te komen, september gehad, januari de 2e dus kan Twente op zijn vroegst in juli naar cat 2.

Maar stel dat je gelijk hebt en Twente in januari weer in cat 2 komt, daar krijg je niet meer geld door, het is niet zo dat alleen de cat 1 zorgt dat Twente geen spelers kan/mag kopen. Het gebrek aan geld is de hoofdreden dat Twente geen spelers kan kopen.

10 december 2014 om 11:58

Het gaat om een huurdeal, en de Engelse top verhuurt jeugdspelers normaal gezien voor niets. Ontwikkeling is voor topclubs belangrijker dan dat een speler niet verhuurd word omdat het te veel kost.

Ik ken de speler alleen van naam, en weet dus niet of het een echte versterking is. Kan iemand mij iets meer over zijn niveau vertellen?

Feyenoord kan zeker een versterking voor de spits gebruiken en hoop dat v. Geel er deze winter in slaagt om een goede versterking binnen te halen.

10 december 2014 om 12:31

Akpom is wel een versterking voor Feyenoord. Is een aanvaller die zowel in de spits als op de flanken kan spelen. Is ontzettend snel, heeft veel dreiging en een goede actie in huis. Ook is hij redelijk balvast en behoudt het overzicht. Hoop zelf dat hij de toekomstige eerste spits van Arsenal wordt, maar dat hangt natuurlijk van zijn ontwikkeling af.
Qua spel vind ik hem trouwens wel wat op Henry lijken, zijn er meer mensen die dat vinden? Dan heb ik het over het spel en niet het afwerken, daar moet hij nog wel aan werken.

10 december 2014 om 12:51

En iemand die kan afwerken is juist wat Feyenoord nodig heeft

10 december 2014 om 14:19

Haha dat ben ik met je eens, echter kan imo een verbetering van kazim-richards geen kwaad toch? Ik oordeel dan ook over de Emirates Cup, toen speelden ze natuurlijk tegen imo grotere clubs dan in respectievelijk de Eredivisie. Maar daar creeerde hij kansen, en ik weet zeker dat hij dit voor Feyenoord (mocht hij daar belanden) ook zal doen en afwerken valt altijd te trainen hè haha. Met oud-spitsen als van Hooijdonk en Makaay die rondlopen zal dat alleen maar kunnen verbeteren!

En natuurlijk is Twente er ook weer direct bij wanneer Feyenoord een speler wil aantrekken om hem snel weg te kapen... zucht.

Robuspokus...

Wie waren eerder bij Guidetti, Toornstra en Ziyech?
Twente was telkens eerder en Feyenoord hobbelt er weer achteraan...

Ik kan me op dit moment geen speler herinneren waar Feyenoord eerder interesse in had dan Twente. Of bedoel je eigenlijk dat wij een paar van jullie afdankers hebben/hadden?
Wees nu maar blij dat spelers als Wilkshire en El Ahmadi bij jullie spelen en dat Rutten de juiste man bij jullie is op dit moment.

10 december 2014 om 15:23

Twente doet er alles aan om maar op Feyenoord te lijken. Als Van Geel in de winterstop zegt dat ze Vleminckx wil halen zul je dat Twente hem ook ineens wil.

10 december 2014 om 16:56

Vertel... wat doen wij eraan om op Feyenoord te lijken?
Gebruik maken van jullie afdankertjes?

Enige waar ik kan indenken is het in schulden storten. Daar waren jullie wat eerder mee. Ik moet zeggen dat jullie daar ook beter in waren...

10 december 2014 om 17:23

Het is overduidelijk hoor dat spelers die in verband met Feyenoord worden gebracht, ook ineens interesse vanuit Twente krijgen. Daarnaast natuurlijk ook het aantrekken van (ex-)Feyenoordspelers als Fer, Cabral, interesse in Wijnaldum, Leerdam, Castaignos, Miyaichi een teken dat Twente Feyenoord als grote voorbeeld ziet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren