Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal wil wonderkind van 13 jaar uit Rotterdam

Laatste update:
/
Als Antoine Griezmann komende zomer vertrekt bij Atlético Madrid, gaat de club geen oude bekenden terughalen. Voorzitter Enrique Cerezo heeft uitgesloten dat de club Sergio Agüero of Diego Costa terug gaat halen. (The Sun)
/
Rivaldo was rond de eeuwwisseling een van de beste spelers van de wereld. Zijn zoon gaat proberen zijn vader achterna te gaan en heeft een contract getekend bij het Roemeense Dinamo Boekarest. (The Sun)
/
Sparta gaat Lateef Omidiji Jr kwijtraken aan Arsenal. The Gunners hebben een akkoord met het dertienjarige wonderkind, die een Amerikaanse moeder en een Nigeriaanse vader heeft. (Daily Express)
/
Bernardo Silva is in twee seizoenen uitgegroeid tot bepalende speler bij AS Monaco en dat is niet onopgemerkt gebleven. Barcelona gaat een poging wagen om de middenvelder los te weken bij de Ligue 1-club. (AS) (AS)
/
Bij FC Twente is niets bekend van de zogenaamde Russische interesse voor Kamohelo Mokotjo. De Enschedese club is sowieso niet van plan om de middenvelder midden in het seizoen te laten gaan. (TC Tubantia)
/
Tianjin Quanjian greep eerder naast Diego Costa en Nikola Kalinic, maar geeft voorlopig niet op. Carlos Bacca is het nieuwste doelwit van de Chinese club, die 25 miljoen moet neerleggen voor de spits van AC Milan. (Sky Italia)
Denk jij dat Antoine Griezmann aan zijn laatste seizoen bij Atlético Madrid bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is toch niet gezond voor zo'n kind om op zo'n jonge leeftijd al naar het buitenland te gaan?

8 februari 2017 om 21:43

Tja dat ligt eraan he. Voor Messi is het prima uitgepakt en die is uitgegroeid tot een van de allerbeste spelers ooit. Dus waarom hij niet? Arsenal staat bekend om haar uitstekende jeugdopleiding en het zal daar allemaal een stuk beter geregeld zijn dan bij Sparta Rotterdam.

8 februari 2017 om 21:47

Is niks nieuws voor hem. Speelde in de vs, dordrecht en nu sparta. Is, zoals ik net lees, ook van nigeria naar vs aan het reizoen voor onder 14 en onder 15 toernooien van nationale elftal.

Jongen zijn kindertijd is al volledige geruineerd en het zal het uiteindelijk alleen waard zijn geweest als die een droom carriere krijgt. Zijn zusje is ook international dus ze leven en doen schijnbaar alles voor de sport in de familie.

8 februari 2017 om 21:49

Amerikaans/Nigeriaanse jongen, ik denk dat hij nu al in het buitenland zit..

8 februari 2017 om 21:58

Precies dat. Heb zelf het idee dat zijn afkomst best aardig past bij Engeland. We kennen zijn familie niet en toch oordelen over 'buitenland'

9 februari 2017 om 06:47

Ben het met je eens, het is inderdaad niet gezond! Voetballentjes moeten zich in alle rust kunnen voorbereidden op de hectiek die gaat ontstaan als, met nadruk op als, ze gaan doorbreken. De nederlandse velden daar geschikt voor en niet nu al een koppie gek maken met grote clubs waar ze het uiteindelijk (meestal) niet redden. Er zijn voorbeelden zat!

Kijk gaat arsenal weer zo iets halen.
Stop hier nu eens mee....
Okee het zijn geruchten maar dan nog.
In plaats van constant met van die 'wonderboys' op de proppen te komen kan arsenal beter zich versterken op de korte termijn want voordat die 13jarige speelgerechtigd is met 16 jaar dan is wenger al.met pensioen en ziet de opvolger misschien niets in deze jongen.

Haal nu maar eens gewoon versterkingen en geen spitsen geen verdedigers geen middenvelders.
Haal leiders!! Die een schoen door de kleedkamer gooit als dat nodig is.

8 februari 2017 om 23:59

Het één sluit het ander niet uit he. Het halen van jonge talenten staat volledig los van de versterkingen voor het 1e

Waarom zou een Roemeense club een Kroatische vlag in hun logo verwerken? Echt weer zo'n typische vz-blunder

Daar gaan we weer met een volgend talent, pfoeh 13 jaar pas, wanneer stopt dit nou eens?
Kan het niet vaak genoeg roepen, al zal dat weinig helpen haha.
Dat zou een goede wijziging in een Fifa regel zijn voor van Basten!
De grote clubs zullen daar niet blij mee zijn, maar de algemene voetbalwereld wel.
Zorg dat een talent eerst het 1e elftal instroomt, of bijvoorbeeld een of meerdere verhuur periodes op gelijkwaardig niveau en dan pas de mogelijkheid krijgen om zo'n speler weg te kunnen kapen.
Eerst ervaring op doen bij de club waar je bent opgeleid en dan pas mogen vertrekken, simpele regel lijkt mij! Er zijn altijd uitzonderingen, maar er zijn er meer die het uiteindelijk niet redden dan wel.
Echt zonde! Leuk dat ze bij een betere club kunnen meetrainen en opbouwen, maar ervaring opdoen in een 1e elftal is van essentieel belang, wat vaak niet gebeurd, of meerdere divisies lager of zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren