Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/8): Arsenal wil onprofessionele playboy uitzwaaien

Laatste update:
/
Brendan Rodgers gaat met Liverpool in gesprek over een nieuw contract en gaat niet zomaar akkoord met een nieuwe verbintenis. De 41-jarige Noord-Ier is tevreden op Anfield, maar wil meer zeggenschap over het transferbeleid van de club. Rodgers wil zijn selectie op volle oorlogssterkte krijgen voor de Champions League. De ex-coach van Swansea City gaat binnenkort weer om de tafel met de Fenway Sports Group. (Daily Mirror)
/
Hakim Ziyech weet nog altijd niet of hij komende zomer vertrekt bij sc Heerenveen. De aanvallende middenvelder lijkt niet bij te tekenen in Friesland en dus is een transfer na dit seizoen een voor de hand liggende optie. Naar welke club Ziyech dan gaat is echter afwachten. “We zullen zien hoe het loopt. Er is wel geïnformeerd, maar er is nog niets concreets. Verder heb ik daar geen commentaar op”, zegt de spelverdeler. (FOX Sports)
/
Arsenal gaat Olivier Giroud op de transferlijst plaatsen. Manager Arsène Wenger vindt de 27-jarige aanvaller goed genoeg, maar is het onprofessionele gedrag van de Franse playboy zat. Giroud deelde in februari in de nacht voor een wedstrijd de lakens met fotomodel Celia Kay en bedroog daarmee zijn vrouw. Dat zou niet het eerste en laatste ‘incident’ rondom de linkspoot zijn geweest. Wenger wil Giroud laten gaan. (The Sun)
/
Manchester United wil in de zomer de defensie versterken, maar dat is volgens Phil Jones niet eens nodig. “Ik en Chris Smalling begrijpen elkaar goed en de samenwerking met de andere centrumverdedigers groeit ook. We worden beter en beter. Ik hoop dat we de manager (David Moyes, red.) hebben laten zien dat we klaar zijn voor de uitdaging”, zegt de 22-jarige Engels international. (Daily Mirror)
/
Emmanuel Rivière wordt mogelijk de volgende Fransman bij Newcastle United. De 24-jarige aanvaller vestigt dit seizoen bij AS Monaco definitief zijn naam in voetballand, want hij vangt de afwezigheid van Radamel Falcao met 9 doelpunten in 25 competitiewedstrijden prima op. De voormalig Frans jeugdinternational wordt nu in verband gebracht met Newcastle en wordt ook gevolgd door onder meer Arsenal, Crystal Palace en Stoke City. (Football Direct News)
Olivier Giroud is goed genoeg voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof een voetbalclub een speler ontslaat omdat hij een slippertje gemaakt heeft. Dan kan je het hele professionele voetbal wel opdoeken!

Wanneer Ziyech zijn contract uitdient, kan hij als transfervrije speler een enorm handgeld vangen. Ik neem aan dat hij dat komende zomer in overweging zal nemen als er clubs voor hem melden.

14 april 2014 om 16:15

Wenger kan natuurlijk ook gewoon zeggen dat hij een mislukte spits is, maar dat is ook weer wat hard, niet?

14 april 2014 om 17:09

Inderdaad. Een andere reden komt voor Wenger wellicht zelfs goed uit. Hij heeft Giroud naar Arsenal gehaald en inmiddels is het duidelijk dat de spits de kwaliteiten mist voor het niveau dat Arsenal zegt na te streven.

Hoe kan er bij de stemmen 43% ja hebben gestemd en 50% nee? 43+ 50 = 100?

14 april 2014 om 15:07

Sommige mensen drukken geen ja of nee maar drukken alleen maar op stem om snel naar de resultaten te kijken, dan telt die stem niet mee. Zo krijg je dus dat het aantal stemmen niet in totaal 100% is.

14 april 2014 om 15:12

Ah oke. Is dat alleen voor pc? Want op mobiele app is dat in ieder geval geen optie.

14 april 2014 om 15:47

ja, kan alleen maar op de pc. Voor zover ik weet is het op de mobiele site inderdaad ook geen optie.

14 april 2014 om 15:09

die poll is altijd zo geweest...

14 april 2014 om 16:16

ik klikte waarschijnlijk net niet goed op het knopje "oneens" en had toen geen vakje ingevult. ik drukte tesnel op stem erna om het nog te veranderen en tot mijn verbasing werkte mijn "niets ingevulde" stem. Waarschijnlijk is dus 6/7% mensen die niets invullen maar net als mij op stem drukken (perongeluk of neit)

14 april 2014 om 16:19

Veel mensen flippen compleet wanneer ze de optie 'ja' zien staan, daardoor proberen ze in alle haast op nee te klikken, waardoor zij per ongeluk mis-klikken en dus blanco stemmen.

Rivière is een prima speler voor de Engelse competitie, maar ik zie hem liever in de Ligue 1 voetballen. Bij Saint-Etienne kunnen we hem goed gebruiken, aangezien we geen echte goede spits hebben. Brandao is te oud en Erding maak te weinig indruk. Hopelijk keert hij terug bij zijn oude club, maar het liefst zie ik Gomis terugkomen.

Wenger die zijn Franse vriendjes verkoopt? Echt niet. Nee, hij zal van de zomer wel weer met iemand als Gignac op de proppen komen.

14 april 2014 om 15:44

Remy zou toch komen?

Denk niet dat Giroud weggaat, zal wel weer een onzin bericht zijn.
Het is een goede back-up spits, maar komt te kort voor een basisplaats wanneer je als club echt naar de top wil. Hij voegt zeker wel wat extra's toe aan het spel van Arsenal. Geweldige combinaties en hij is enorm goed in het kaatsen. Toch is dit natuurlijk niet genoeg, hoop ook echt dat er een nieuwe spits komt, maar ik neem aan dit dit wel gebeurt.

14 april 2014 om 15:20

Ik heb toch zo een gevoel dat wenger eigenwijs en koppig gaat doen en dan bv een remy gaat halen en geen dmf en geen linksbuiten. Ik hoop zo van niet.
Griezmann , mandzuckic en bender in het team kan gwn op alle fronten meedoen.

14 april 2014 om 16:13

Ja zie ik ook nog wel gebeuren...
Griezmann, Bender en Mandzukic zouden perfect zijn idd. Daarnaast nog even kijken wat er achterin bij kan. Sagna gaat misschien weg, maar er moet sws een back-up komen en een jonge getalenteerde centrale verdediger als 3e/4e verdediger.
Ben benieuwd. Denk dat Mandzukic zeer lastig is aangezien de hele top erachter aan zal zitten. Griezmann en Bender moeten te doen zijn.
Remy vind ik trouwens echt een goede speler hoor, zou zeker niet misstaan. Heeft in mijn ogen gewoon pech gehad met waar die altijd uitkwam. Denk dat hij de top wel aan kan.

14 april 2014 om 16:34

Maar enige concurrent die we zoudrn hebben voor mandzukic zou Chelsea zijn, alle andere clubs hebben al een spits. En tja , we hoeven niet perse kansloos te zijn dan. Maar ik ga maar niet net als afgelopen zomer hoge verwachtingen hebben , want dat kan alleen teleurstellen. We wachten het wel af.

14 april 2014 om 17:18

Wou zeggen Barca ook nog, maar die mogen natuurlijk niets halen. Chelsea zou wel eens de enige concurrent kunnen zijn inderdaad. Ben benieuwd. Ik heb sws wel hoge verwachtingen, kan wel doen alsof ik ze niet heb maar teleurgesteld ben ik sws als er niets fatsoenlijks komt.

15 april 2014 om 11:32

Chelsea gaat natuurlijk voor een naam als Diego Costa of Cavani. Ik denk dat de beste club die het ons lasting kan maken Atletico Madrid is.

14 april 2014 om 15:44

Hij is alleen tegen de zwakkere ploegen sterk in de kaats. Tegen sterke verdedigers wint hij geen duel en verliest hij telkens weer als in zijn rug druk wordt gezet. Ook voor de bank is Giroud te slecht.

14 april 2014 om 16:15

Zit ook wat in idd, maar in de topwedstrijden heeft heel Arsenal het af laten weten en Giroud was echt niet de slechtste eruit.

14 april 2014 om 15:54

Als Wenger plek vier weet te bemachtigen en Fa Cup winten bij tekent krijgt hij 120 miljoen euro aan transfer geld. Arsenal wil voor het WK Draxler kopen en gaat ook voor Alvaro Morata, Schneiderlin Seamus Coleman en Mandzukic halen.

14 april 2014 om 16:12

Draxler is niet nodig, Schneiderlin zou ook niets toevoegen, Coleman en Mandzukic zouden geweldig zijn, maar vandaag stond er nog iets dat Bayern Mandzukic niet zou willen laten gaan. Daarnaast denk ik dat de gehele Europese top Mandzukic wil aantrekken.. Morata weet ik niet echt wat ik daarvan moet vinden, is hij nou echt zo goed?

14 april 2014 om 16:20

Liever Drmic en Sanogo als back-up, laat Olivier maar lekker wieberen.

14 april 2014 om 17:18

Denk niet dat Olivier weggaat. Zo waardeloos is die echt niet hoor. Natuurlijk had hij meer doelpunten moeten maken, maar de 2e seizoenshelft faalt heel Arsenal en bijna alles wordt maar op hem afgereageerd.

14 april 2014 om 17:33

Er was wel interesse vanuit Frankrijk, geloof ik, als een PSG biedt wat Arsenal wil hebben zullen ze Giroud laten gaan.

Hoewel ik dit totaal niet erg zou vinden geloof ik het helemaal niet. Maar mocht echt zo zijn, dan meteen remy of morata halen, dia dan als back-up kunnen fungeren voor die gewenste topspits. Ik zou dan gaan voor mandzuckic, dzeko, Costa en balotelli

14 april 2014 om 15:21

Dat zijn een hoop spitsen voor één positie!

14 april 2014 om 15:29

Hahah bedoel natuurlijk 1 vd 4.

Giroud weg, Benzema halen in de plaats. Voor 50 miljoen wel op te halen van Madrid. En dan moet Madrid 70 miljoen betalen voor Suarez, indien meer als ze kampioen worden.

14 april 2014 om 15:22

En jij vind dat je realistisch bent Suarez mocht alleen weg voor 80 miljoen als ze geen CL haalden dus je kraamt redelijke onzin uit

14 april 2014 om 15:49

Denk niet dat Suarez gaat vertrekken bij Liverpool nu ze CL gaan spelen. Met een beetje geluk wordt Liverpool kampioen en zal Suarez echt bij Liverpool willen blijven. De prijs zal in ieder geval boven de 100 miljoen zijn.

Als Atletico nou Giroud ff goedkoop ophaalt en dan Costa en Adrian verkoopt heb je met evt Torres of die Argentijn een prima aanval... En als stand-in Villa

Smalling en Jones verdienen echt een kans vind ik.

Als je van iemand niet verwacht dat hij onprofessioneel is, is het Giroud wel. Werkt elke wedstrijd heel hard en speelt alles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren