Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal wil droomkandidaat voor neus Chelsea wegkapen

Laatste update:
/
AC Milan heeft zijn oog laten vallen op Kwadwo Asamoah. Het contract van de middenvelder loopt aan het einde van dit seizoen af bij Juventus, waardoor hij transfervrij op te pikken is. (MilanNews24)
/
AS Roma wil graag langer door met Alessandro Florenzi, maar de middenvelder weet zich gevolgd door een groot aantal topclubs. Onder meer Barcelona en Manchester United zien het wel zitten in hem. (Corriere dello Sport)
/
Luis Enrique geldt als de favoriet om Antonio Conte op te volgen bij Chelsea, maar kan op meer interesse uit Londen rekenen. Arsenal zou erover nadenken vervroegd afscheid te nemen van Arsène Wenger en komt dan mogelijk bij de Spanjaard uit. (Daily Mail)
/
Alisson Becker heeft zich in de kijker gespeeld bij diverse topclubs en dus wil AS Roma het contract van de doelman verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt halverwege 2021 af. (Diverse Italiaanse media)
/
Robbin Ruiter staat de komende drie maanden buitenspel. De doelman van Sunderland heeft een blessure aan zijn vinger opgelopen en moet zodoende minimaal twaalf weken toekijken. (Chronicle Live)
/
Sparta Moskou wil Adel Taarabt naar de Russische competitie halen. De Marokkaan wordt momenteel door Benfica gehuurd van Genoa. (Il Secolo XIX)
Wat zou jij de beste club vinden voor Luis Enrique?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enige Spaanse coach die ik bij Arsenal zou willen zien is Pep Guardiola. Maar zelfs hij zou heel de club verneuken door iedere zomer 1 miljard uit te geven. Maarja dan zullen we waarschijnlijk wel een paar prijzen winnen.

9 februari 2018 om 18:07

Daar is het het toch uiteindelijk om te doen?

9 februari 2018 om 18:10

Ja je wil mee in de PL of niet?!
Als je mee wil met de andere clubs moet je geld uitgeven! Zo simpel is het.
Doe je dit niet dan zul je alleen maar veder achter komen te lopen op de top 4.
En dit zou met elke trainer moeten, dus dat je dat naar pep verschuift is gewoon dom gelul.

Alsjeblieft niet zeg. Laat maar naar Chelsea gaan. Als Arsenal supporter word ik daar niet gelukkig van.

Ik wil gewoon Tuchel bij Arsenal, hopen dat Wenger binnenkort eindelijk is een keer weer terug naar Frankrijk of met pensioen gaat.

Wat ziet iedereen toch in Luis Enrigue? Ik vindt het maar een hele matige coach en bij Barca toen met die selectie kan elke coach wel succes hebben.

Enrique is geen topcoach. Menig Barca fan was niet over hem te spreken om wat hij presteerde bij Barca. Denk niet dat dit een enorme vooruitgang op Wenger is.

Sorry hoor maar Luis Enrique naar Arsenal liever niet, hij is niet DE trainer die Wenger opvolgt. Wie zou het wel moeten zijn hmmm ?? Carlo Ancelotti ? Tuchel ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren