Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal schakelt na contractverlenging Overmars

Laatste update:
/
Noah Okafor staat mogelijk voor een mooie transfer. Manchester City, Borussia Dortmund en Internazionale zijn namelijk allen geïnteresseerd in de talentvolle middenvelder van FC Basel. (Goal)
/
Manchester United gaat komende zomer alsnog aan de haal met Toni Kroos. De middenvelder werd in het verleden voor de neus van the Red Devils weggekaapt door Real Madrid, maar nu lijkt de Duitser LaLiga te verruilen voor de Premier League-gigant. (The Sun)
/
Arsenal heeft een volgende kandidaat voor de positie van technisch directeur in het vizier. De eerder bij Barcelona werkzame Robert Fernández is eveneens in beeld voor een positie in Londen. (Mundo Deportivo)
/
Rodrigo Moreno is een van de kandidaten om Mauro Icardi op te volgen bij Internazionale. De spits heeft een transferclausule van 120 miljoen euro in zijn contract bij Valencia staan, maar mag waarschijnlijk voor een significant lager bedrag vertrekken. (La Gazzetta dello Sport)
/
Napoli is in gesprek met de vertegenwoordigers van José Callejon over een nieuw contract voor de Spanjaard. De aanvaller ligt nog tot volgend jaar vast en wordt aankomende zomer mogelijk verkocht als er geen akkoord wordt bereikt. (La Repubblica)
/
Everton hoopt te kunnen profiteren van een eventuele transfer van Aaron Wan-Bissaka naar Tottenham Hotspur. The Toffees hopen in dat geval Kieran Trippier naar Liverpool te kunnen halen. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twee keer te traag gehandeld. Vertel eens iets nieuws. Een paar mensen binnen de club moeten weg. Altijd en overal te laat. Waardeloos.

23 maart 2019 om 10:31

Toni Kroos past in mijn ogen niet bij Man United, hij is over de top. Hij zal het steeds meer moeten hebben van hard werken en mouwen opstropen.
Hij kan beter afzakken naar het middenveld en bv bij een club als Feyenoord op 10 gaan spelen.
Bij Feyenoord zou hij dan nog een paar jaartjes meekunnem

23 maart 2019 om 10:36

Geen idee waarom je hierover op mij reageert Johanleo, maar vooruit.

Toni heeft het nooit moeten hebben van hard werken en mouwen opstropen maar van zijn geniale inzicht, passing en geplaatste afstandsschot. Bij United zou hij waarschijnlijk prima meekunnen. Hij zal nooit naar Feyenoord gaan. .

23 maart 2019 om 13:01

Laten ze mislintat gaan die bekend staat om het scouten van jonge talenten wat arsenal graag wil laten ze hem lopen.. Zie je dat monchi toch terugkeert naar sevilla dan denk je dat het toch nog goedkomt met overmars en poeff dan tekent hij bij en zitten we tot nu toe zonder td typisch arsenal te laat handelen om vervolgens voor wat heel anders te gaan of iemand binnen de club..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren