Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal niet geïntimideerd door Real Madrid

Laatste update:
/
West Bromwich Albion wil Adrián Ramos naar verluidt hebben, maar de aanvaller is niet van plan om te vertrekken bij Borussia Dortmund. “Ik wil er alles aan doen om te slagen, wil de fans iets teruggeven voor alle steun. Ik heb geen makkelijk eerste seizoen gekend, maar hoop dat hier snel verandering in komt”, reageert de 29-jarige Colombiaan, die pas zes officiële doelpunten maakte voor Dortmund. (BILD)
/
Gonzalo Higuaín kan een nieuw contract tekenen bij Napoli. Voorzitter Aurelio De Laurentiis gaat binnenkort met de vader en broer annex zaakwaarnemer van de aanvaller in gesprek om de nieuwe voorwaarden te bespreken. Het onderhoud staat gepland in Venetië. De 27-jarige Higuaín speelt sinds de zomer van 2013 voor Napoli en heeft nog een contract voor drie jaar. Hij zou in beeld zijn bij onder meer Manchester City. (Sky Italia)
/
Arsenal gaat de concurrentie aan met Real Madrid. De Koninklijke zit al een paar maanden achter Dani Ceballos aan, maar de scouting van the Gunners is na het zien van het EK Onder-19 in Griekenland ook overtuigd. De directie zou binnenkort een bod op de negentienjarige middenvelder van Real Betis uit willen brengen. Ceballos heeft nog maar een contract voor één seizoen in Andalusië. (Metro)
/
Roy Hodgson wil de nationale ploeg van Engeland ook graag in Rusland leiden. De 67-jarige bondscoach volgde in 2012 Fabio Capello op, lijkt met The Three Lions naar het EK in Frankrijk te gaan en wil er daarna dus nog een toernooi aan vastplakken. “Ik zou het geweldig vinden als de mensen mij tegen die tijd ook nog willen hebben”, reageert hij. Het contract van Hodgson loopt in de zomer van 2016 af. (BBC Radio 5)
/
Olympiacos huurt Alfred Finnbogason voor de rest van het seizoen van Real Sociedad, maar is daarmee nog niet klaar op de spelersmarkt. De kampioen van Griekenland schijnt zich namelijk ook te willen versterken met Alberto Gilardino, die nog tot 2017 onder contract staat bij Guangzhou Evergrande. De 33-jarige Italiaan speelde sinds de winterstop op huurbasis voor Fiorentina en scoorde vier keer voor die club. (NovaSport FM)
Dani Ceballos kan beter in Spanje blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand die bekend is met deze speler?

27 juli 2015 om 12:26

Higuain is een Argentijn die ook voor Madrid heeft gespeeld. Goeie spits ;-)

27 juli 2015 om 12:33

en hij is 27

27 juli 2015 om 14:58

Ceballos is een aanvallende middenvelder. Erg technisch, snel, balvast en een goede balbehandeling. Met 18 jaar speelde hij vorig jaar in de basis van Betis en was vaak een van de betere spelers. Ik vorig jaar enkele wedstrijden van hem bij Betis via internet gezien en deze maand alle wedstrijden van Spanje onder 19. Bij Spanje onder 19 was hij mijn inziens minstens even goed als Marco Asensio al had hij minder gelukkig in de afronding. Samen met Asensio en Merino (van Osasuna; die hopelijk naar Bilbao gaat) was hij de de regisseur op het middenveld. Vooral Ceballos bepaalde het tempo van het spel en de omschakeling van verdediging naar aanval en viceversa. Deze jongen zou het beste kunnen verlengen bij Betis en zowel Real als Arsenal links moeten laten liggen. Volgend jaar evalueren en dan met 20 jaar een stap maken naar een Spaanse (sub)topper. Als speler is hij zeker niet minder dan Marco Asensio.

De FA zal niet gaan aarzelen om de ideale yes-man een nieuw contract aan te bieden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren