Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/9): Arsenal haalt spierballen op in Duitsland

Laatste update:
/
Luis Figo vindt het niet eerlijk dat er wonderen worden verwacht van Walter Mazzarri. De trainer van Internazionale ligt onder vuur, maar volgens oud-speler Figo is dat niet terecht en is de selectie van i Nerazzurri gewoon niet goed genoeg. “Mazzarri is een professional, hij heeft ervaring en kwaliteiten. Maar ook hij kan geen wonderen verrichten, je hebt een goede ploeg nodig om goed je werk te kunnen doen”, zegt de Portugees. (La Gazzetta dello Sport)
/
Manchester City heeft straks misschien geen enkele Engelsman meer over. Micah Richards wil zijn tot 2015 doorlopende contract niet verlengen en zal in de zomer verkocht worden, terwijl Joleon Lescott transfervrij de deur uit wandelt. Joe Hart wil vertrekken als City een nieuwe keeper haalt en James Milner mag bij een goed bod ook verkassen. De verhuurde Gareth Barry blijft waarschijnlijk bij Everton en dan blijft alleen Jack Rodwell over, maar hij wil meer speelminuten maken. (Diverse Engelse media)
/
Kevin-Prince Boateng heeft een verleden bij Tottenham Hotspur en speelt volgend seizoen mogelijk bij de aartsrivaal van die club. Arsène Wenger is op zoek naar spierballen voor het middenveld van Arsenal en overweegt om bij Schalke 04 aan te kloppen voor Boateng. De Duitse Ghanees is bezig aan zijn eerste seizoen bij Gelsenkirchen en speelde hiervoor bij AC Milan. (Football Direct News)
/
Volgens Tim Sherwood moet Hugo Lloris liefst 120 miljoen euro kosten. Bij Real Madrid kan men daar alleen maar om lachen: de Spanjaarden schrikken niet van de woorden van de Tottenham-manager en hebben Lloris nog steeds op het lijstje staan om volgend seizoen naar het Santiago Bernabéu te komen. Real houdt er rekening mee dat Iker Casillas of Diego López in de zomer zal vertrekken. (Football Direct News)
/
De kans dat Manuel Lanzini volgend seizoen in Rome speelt wordt groter. De middenvelder van River Plate werd al eens in verband gebracht met AS Roma, dat in de Argentijn een mogelijke opvolger voor Miralem Pjanic ziet, en nu heeft ook Lazio interesse. De 21-jarige Lanzini werd zondag bekeken door een scout van Lazio, die de spelmaker negentig minuten zag spelen tegen Belgrado. (Olé)
Kevin-Prince Boateng is de speler die men nodig heeft bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wacht even.. Dus Real wil weer een goede keeper gaan halen om op de bank te zetten? Cool!
Stel dat Iker blijft, Lopez vertrekt, dan wordt Lloris gehaald.. En dan? Mag Lloris op de bank? Of blijft Iker nog steeds alleen de beker en CL keepen?

10 april 2014 om 14:11

Misschien wel een nieuw beleid. 2 keepers en dan de speeltijd enigzins verdelen.

De fysieke kracht van Boateng is nodig, maar voor de rest zou het nutteloos zijn. Genoeg aanvallende spelers, we hebben een beest nodig die vóór de verdediging staat. Gaat wel de goede kant op met de geruchten, nog even en het klopt misschien wel.

10 april 2014 om 14:31

Hij is absoluut niet goed genoeg voor Arsenal. Als ik Wenger was zou ik eerder voor Sven Bender gaan.

10 april 2014 om 15:06

Goed genoeg is die ook niet idd. Sven Bender zou idd bijna de perfecte aankoop zijn, maar hij heeft zijn contract nog niet zo lang geleden verlengt dus die zal wss niet komen. Zijn broer Lars kan wel. Als Leverkusen de Cl niet haalt, dan heb je denk ik een best grote kans om hem binnen te halen en hij is net zo goed.

10 april 2014 om 15:57

Ik vind Lars een stuk beter dan Sven.

10 april 2014 om 16:17

Boateng is zeker wel goed genoeg, kan ook gewoon als VM en CM spelen. Misschien zijn de verwachtingen van de Arsenal-fans te hoog, maar met zo'n speler moeten ze gewoon blij zijn.

10 april 2014 om 16:18

Vind ze verdedigend van hetzelfde niveau, alleen Lars is voetballend beter denk ik. Heeft ook iets meer de drang om wat op te schuiven. Zou daarom misschien beter bij Arsenal passen.

10 april 2014 om 16:25

Boateng is zeker goed genoeg. Maar Arsenal moet gewoon niet naar middenvelders kijken. Ze hebben daar juist genoeg goede spelers. Ik noem een Wilshere, een Ramsey, een Cazorla, een Özil, een Flamini. Oxlade-Chamberlaine omdat Wenger hem daar graag ziet. Dat ze eerst maar eens kijken naar een goede spits, want Giroud is gewoon een aanfluiting.

Had Wenger een klein jaar geleden moeten bedenken....

Arsenal heeft hem niet nodig vind ik. Ik vind dat ze vooral moeten investeren in de verdediging en een extra spits. Vooral de backposities vind ik een probleem, zeker nu Sagna wellicht vertrekt. Danilo op RB en Alex Sandro op LB zijn echt goed, Coentrao en Richards zijn mss wel goedkopere alternatieven. Scezny is niet slecht, maar voor het absolute topniveau komt die toch te kort hoor, net zoals Mertesacker en Koscielny. Vermaelen vind ik wel voldoende, maar zijn toekomst lijkt gekoppeld aan het al dan niet aanblijven van Wenger lijkt me, want als Wenger blijft, lijkt hij niet echt op hem te rekenen. Ik vind Giroud een goeie spits, maar het probleem is dat hij de enige valabele optie is diep in de spits. En een breker met ietwat voetballende kwaliteiten is ook echt wel nodig, iemand met veel grinta, maar dan beter dan Flamini. Arsenal heeft het geld, dus ze kunnen de markt op in de zomer, op zoek naar Arsenalwaardige spelers en een nieuwe manager. Volgend elftal zou misschien wel leuk zijn? Al hoop ik natuurlijk als Tottenhamfan dat ze zo'n leuk elftal niet bij elkaar krijgen

Begovic
Danilo
Umtiti
Vermaelen
Coentrao
Ramsey
Tioté
Walcott
Ozil
Wilshere
Diego Costa
10 april 2014 om 14:51

Hahahaha wat is dit voor Fifa opstelling?
Je vindt Koscielny en Mertesacker niet goed genoeg? Was tot voor kort het beste verdedigingskoppel van de Bpl!!
En dan ga je Umtiti er naast zetten? Vreemd, heel vreemd!

En Danilo moet sowieso minimaal 20 kosten, Coentrao ook iets in die prijsklasse, Tioté idem, om over Costa nog maar te zwijgen.
Daarnaast verwijder je gewoon even Cazorla, de beste speler van vorig seizoen en Chamberlain laat je er ook uit.
Wilshere zet je op linksbuiten? Snap je het spelletje wel? Of wil je juist dat Spurs weer boven Arsenal eindigt want dat gaat zeker gebeuren met jouw opstelling!

10 april 2014 om 15:32

Mertesacker en Koscielny het beste duo. Heb je de topwedstrijden gemist? daar Draait HET OM

10 april 2014 om 15:41

Ja toen zakte heel Arsenal door het ijs, beetje lullig om hun dan als schuldige aan te wijzen.
Bovendien heb je niks aan topwedstrijden als je de kleintjes niet wint..
Sorry maar ik ben het totaal niet met je eens hierin.

10 april 2014 om 16:49

Tjah, het is maar een opstelling hoor, vervang als je wil Wilshere door Ox of Cazorla, daar gaat get me zo niet om. En daarbij, je kan niet iedereen tegelijk opstellen. De spelers die ik voorstel zijn inderdaad niet goedkoop, maar kun jij goedkopere alternatieven geven voor dezelfde of betere kwaliteit? Want daar gaat het om, als je met deze ploeg blijft verderspelen, ga je echt geen kampioen worden de volgende jaren. En inderdaad, ik vind Mertesacker en Koscielny tekortkomen. Zeker Mertesacker..

10 april 2014 om 15:02

Haha, wat een onzin. Een goede breker, een rechtsback een winger met diepgang en een spits, dat is het eerste wat nodig is, en als je dat hebt kun je een back-up RB halen en een Back-up GK, en als je dat hebt een jonge talentvolle CB en een jonge talentvolle keeper. Eerder zo: Szczesny, RB, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, breker, Walcott, Ozil, winger, spits. Als winger zie ik het liefst Griezmann komen, als breker Lars Bender, als spits weet ik het niet, daar zijn meerdere opties: Remy, Balotelli, Cavani, Diego Costa. Als RB zijn er deze opties: Danilo, Piszczek, Coleman en De Sciglio. Als back-up GK Steele, Butland of Mccarthy, als Back-up RB Trippier of Chambers, als CB weet ik het niet.

10 april 2014 om 15:09

Moeten we eerst die 4 posities maar eens binnenhalen.. Denk dat Wenger sws geen winger gaat halen, omdat hij vind dat Cazorla, Rosicky, Podolski, Chamberlain, Walcott en Gnabry genoeg zijn. Het zijn idd genoeg spelers, maar 2 v/d 6 zijn centrale spelers dus dat staat gelijk aan 0 diepgang. Chamberlain en Gnabry hebben ook niet geweldig veel diepgang en met Podolski weet ik het niet.
Talentvolle CB en RB back-up zijn ook zeker belangrijk idd.

Bender en Griezmann zouden perfect zijn. Danilo is duur, Piszczek weet ik niet of die haalbaar is. Balotelli???? Haha hoop het toch écht niet. Overschatte waardeloze luie speler. Talent heeft die, maar dat zal er nooit uitkomen. Zoveel heeft die echt niet laten zien, af en toe een leuke goal en voor de rest penalties en slecht spelen. Costa zou perfect zijn. Remy is ook goed, maar geen top denk ik en Cavani is veel te duur.

10 april 2014 om 18:38

Als back-up rb zal ik jenkinson gewoon laten. En mandzuckic is ook zeker een optie voor de spits. Alleen denk echt niet dat AW 7 spelers gaat halen in een window. En als we geen cl halen kunnen we het helemaal vergeten.

Luis Figo is een held!!!

Maar zijn mening deel ik echt niet. Mazzarri is zeker verantwoordelijk. Hij heeft mss niet de spelers om in de top drie te eindigen das een feit. Maar het laf voetbal dat hij op de mat legt, en de resultaten tegen kleine clubs zijn gwn niet voldoende. De droom van de Interisti blijft de terugkeer van Mourinho of die van Simeone...

10 april 2014 om 15:36

Ik kijk nooit Inter, dus ik zeg zeker niet dat je ongelijk hebt. Ik vind het alleen wel opvallend dat jou stukje gezegd werd over elke trainer sinds Mourinho. Op een gegeven moment ligt t dan toch niet meer alleen aan de trainer? Of heeft t Inter bestuur een ander type trainer voor ogen dan Inter nodig heeft, waardoor ze steeds een foute kiezen? Nogmaals, dit is geen kritiek op jou post, gewoon iets dat ik me afvraag.

10 april 2014 om 15:45

Het ligt zeker aan meer dan de trainer alleen. We hadden de financiële kracht niet meer om grote spelers te halen. We hebben onze beste spelers verkocht na de champions league. Enkele spelers zijn over hun top heen en zijn te oud. Maar wat Mazzarri doet is beschamend. Een systeem dat totaal niet past bij onze spelers. Maar wat zeker is, is dat er kwaliteit moet bijkomen. En een coach als Simeone zou natuurlijk ook helpen

10 april 2014 om 16:54

Ben ik het volledig met je eens. Helaas zal Mazzarri waarschijnlijk aanblijven he. Echt zonde vind ik dat, want hij blokkeert de jeugd, zoals Kovacic. En net nu vele van onze talenten terugkeren van uitleenbasis, zoals Bardi en Mbaye, kan je wel een coach gebruiken die de jeugd kan brengen.

Schandalig dat er straks een team in de PL speelt zonder Engelse in de Selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren