Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal ging voor andere Barcelona-aanvaller dan Alexis

Laatste update:
/
Het zoeken naar oorzaken van de matige seizoenstart van Borussia Dortmund is begonnen en aanwinsten als Ciro Immobile en Adrián Ramos moeten het logischerwijs ontgelden. Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke vindt dat echter niet terecht. 'De toekomst zal uitwijzen of ze geschikt zijn. Het is nu in ieder geval nog veel te vroeg om daar een oordeel over te vellen", vindt de bewindsvoerder. (Kicker)
/
Anwar El Ghazi zit na een flitsende start van zijn Ajax-carrière even in een klein dipje, maar dat komt wel weer goed. Dat denkt althans voetbalcommentator Arno Vermeulen, die hoog opgeeft over de buitenspeler. Hij vergelijkt hem zelfs met Cristiano Ronaldo. "Hij is 1 meter 85 en heeft een sterk lichaam. Daar zou hij wel wat verder mee moeten komen dan andere jongens die we gezien hebben", denkt Vermeulen. (The Next Generation)
/
Pedro was in de zomer dicht bij een transfer naar Arsenal. Trainer Luis Enrique stak daar echter een stokje voor en haalde de aanvaller over om in Camp Nou toch voor zijn kansen te blijven vechten. De Londenaren richtten zich vervolgens op Alexis Sánchez en namen de Chileen uiteindelijk ook van Barcelona over. Overigens schijnt Arsenal nog altijd interesse te hebben, net als Liverpool en Manchester United. (Mundo Deportivo)
/
Antonio Rüdiger speelt waarschijnlijk niet lang meer voor VfB Stuttgart. De 21-jarige centrumverdediger wordt door Joachim Löw opgeroepen voor de Duitse nationale ploeg en staat in de belangstelling van onder meer Manchester United, Bayern München en AS Monaco. Laatstgenoemde club bracht in augustus nog een bod van vijftien miljoen euro op Rüdiger uit en nu zit ook Juventus naar verluidt achter de stopper aan. (Tuttosport)
/
Yohan Cabaye heeft in alle openbaarheid laten weten het niet naar zijn zin te hebben bij Paris Saint-Germain. De middenvelder komt te weinig aan spelen toe bij de kampioen van Frankrijk en Arsenal kan mogelijk uitkomst bieden. The Gunners zaten in de zomer ook al achter de 28-jarige Fransman aan en zouden nu opnieuw hun kans schoon zien om toe te slaan. Cabaye heeft nog een driejarig contract. (Daily Mirror)
Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gingen ze maar voor Pedro. Wat is die jongen ho-pe-loos uit vorm. En dat al 2,5 jaar lang. Barcelona had beter Alexis kunnen houden. 100000x dreigender, sneller, sterker en beter.

11 oktober 2014 om 12:17

Heb je Pedro vorig seizoen überhaupt gezien?

11 oktober 2014 om 12:26

Ik zie Barcelona al sinds 2001.......... Dus, ja, ik heb Pedro gezien, ja. En afgezien van zijn goals, was het nooit veel soeps.

Het jij Pedro überhaupt gezien of doe je aan scorebordjournalistiek?

11 oktober 2014 om 12:28

Jah hele seizoen en toen was hij effe slecht als nu met 3wedstrijden max waar hij wel goed was alexis was veel neter als hem

11 oktober 2014 om 12:49

Pedro is zo een enorm ondergewaardeerde kracht, Pedro is juist enorm dreigend, werkt hard, is direct, goed in kleine ruimte, creatief. Hij speelt nu even niet lekker en hij kan er in een keer niks van, typisch.

Ben nooit zo'n fan van die arno
Maar over el ghazi heeft hij wel degelijk een punt

Dat Borussia Dortmund niet best gestart is, is toch logisch, elk team wat 3 van zijn belangrijkste spelers (reus, Hummels en Gundogan) zou moeten missen, zou slechter presteren,

Slim van Luis Enrique om Pedro te behouden. Alexis is dan wel individueel de betere speler, maar Pedro is een jeugdexponent, kent de club van binnen en van buiten, past beter in het spelletje wat Barcelona tracht te spelen en heeft er minder problemen mee om op de bank te zitten.

Hij steekt dan niet in zijn topvorm, maar ik denk dat Pedro gewoon beter in het totaalplaatje past.

Cabaye is goed, beter dan Wilshere en ik denk ook beter dan Ramsey maar Arsenal moet een CDM halen. Ik zou Cabaye wel halen maar dan moeten er wel 2 spelers weg. Arteta is er 1 van maar wie is die andere?

11 oktober 2014 om 12:23

flamini mischien die is ook oud en niet goed genoeg arteta en flamini weg en cabaye en carvalho halen

11 oktober 2014 om 12:54

Dan hebben we altijd nog Diaby, Chamberlain, Rosicky die ook op zijn positie kunnen spelen...

Nee alleen een CDM en CB erbij.

11 oktober 2014 om 14:04

Diaby heeft geen 5 wedstrijden achter elkaar gespeeld sinds 2003. Chamberlain is een winger want in je as heb je niks aan hem en als CM/ CDM al helemaal niet. Rosicky is een back-up 10.

Arsenal heeft maar 1 CDM en dat is flamini. De rest zijn allemaal attacking minded players. Dat kan niet. Je moet mensen hebben die denken aan verdedigen en controlleren. Ramsey deed dat goed vorige seizoen maar daar blijft het ook bij. Je moet eigenlijk per direct afscheid nemen van Arteta, die bakt er niks van, nooit wat van gebakken.

11 oktober 2014 om 16:01

Flamini

Ben blij dat Arsenal voor Alexis ging. Een aanval van Alexis, Welbeck & Walcott is geweldig!

Yohan Cabaye goede speler maar of hij nodig is bij Arsenal? We hebben Ramsey, Wilshire, Chamberlain, Rosicky, Ozil en Cazorla die daar kunnen spelen. Verder brengt Cabaye totaal geen fysieke kracht met zich mee die we net juist nodig hebben. Ik blijf nog steeds hopen op Pogba als CDM bij Arsenal.

11 oktober 2014 om 15:29

Pogba is te aanvallend voor een cdm , ik zie eerder Schneiderlin of Capoue komen zijn beide fysiek goed en niet sloom

el ghazi heeft een sterk lichaam?
als lucifers tegenwoordig sterk zijn wel ja.
dit word echt geen goede speler. zit al aan zijn max.

Cabaye geld voor Oscar ? Zou ik een goede deal vinden Hazard kan dan ook met zijn maatje spelen.

11 oktober 2014 om 12:55

Een chelsea fan die Oscar weg wil hebben. Dit is toch wel het meest opmerkelijke wat ik heb gehoord in jaren. Is dit seizoen de beste speler van Chelsea en was een van de weinige goede brazilianen op het WK. Is dit seizoen echt compleet geworden, volwassen in balbezit en werkt zich verdedigend kapot. Beste Cam die je je kan wensen als Chelsea zijnde.

11 oktober 2014 om 13:02

Nee hoor. Oscar komt wel weer in vorm, maar toch moet ik helaas keer op keer aanzien dat hem regelmatig aan creativiteit ontbreekt bij hem. Zou vaker een individuele actie op moeten zetten en laten zien wat hij kan. Hij hoeft van mij niet weg, maar ik denk niet dat het een enorm gemis is als hij vertrekt. Hazard, Fabregas en Costa zijn in mijn ogen ook nog beter dit seizoen.

Hahaha, Arno Vermeulen. ''hij vergelijkt hem zelfs met Cristiano Ronaldo. "hij is 1 meter 85 en heeft een sterk lichaam'' Het schijnt dat hij ook twee ogen heeft, daar kan hij mee kijken. Daardoor heeft hij zowel op als náást het veld een grote toekomst voor zich liggen!

Kenmerkende voor het transfer beleid van Arsenal. Als je kan kiezen tussen Pedro en Alexis op basis van afgelopen seizoen, dan lijkt me die keuze niet heel lastig. Alexis heeft een topjaar gehad, veel gescoord en veel assisten afgeleverd. Als Arsenal voor Pedro zou gaan dan betaal je daar ook zeker 30 miljoen voor. Kan je beter Alexis voor 10/15 miljoen extra halen.

Arsenal moet meer durven investeren in grote spelers zoals Özil en Alexis. Het zijn te vaak net niet spelers die Arsenal aantrekt (sanogo, Flamini, Arteta).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren