Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal gaat renoveren en laat zevental vertrekken

Laatste update:
/
Matteo Darmian is dicht bij een stap naar Juventus. De verdediger moet eerst een nieuw contract ondertekenen voordat Manchester United hem op huurbasis laat vertrekken. (Tg5)
/
Tottenham Hotspur dreigt Omari Forson kwijt te raken. Het veertienjarige wonderkind, bestempeld als ‘YouTube-sensatie’, staat nadrukkelijk op de radar van Everton en Manchester City. (Daily Mail)
/
Arsenal gaat een flinke renovatie tegemoet. Shkodran Mustafi, Nacho Monreal, Petr Cech, David Ospina, Danny Welbeck, Lucas Pérez en Carl Jenkinson mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. (Goal)
/
Liverpool heeft het vizier gericht op Jordan Ayew. Swansea City is bereid over te gaan op verkoop van de aanvaller, die ook wordt begeerd door Celtic. (Diverse Engelse media)
/
Doke Schmidt mag sc Heerenveen deze zomer verlaten. Technisch manager Gerry Hamstra stelt dat de verdediger weg mag als er een mooie uitdaging voorbijkomt. (Leeuwarder Courant)
/
Antonio Conte gaat Chelsea aanklagen vanwege zijn ontslag. De voormalig manager van the Blues wil financieel gecompenseerd worden, onder meer voor misgelopen inkomsten. (The Times)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 juli 2018 om 15:07

Mustafi heeft talent maar ging zwaar de mist in vorig seizoen. Cech als 2e keeper is ideaal, ik zou alleen Monreal houden!

20 juli 2018 om 15:09

Mustafi viel mij ook op inderdaad! Net als Monreal, die ook goed speelde afgelopen seizoen.. Snap edeze namen beide niet, mede omdat er nog geen directe vervangers zijn aangetrokken voor deze twee over het algemeen, basisspelers.

20 juli 2018 om 15:34

Dan heb je niet goed gekeken naar Arsenal afgelopen seizoen. Mustafi was samen met Kos dra-ma-tisch. Hij verdedigde heel nonchalant en kinderlijk, kijk maar bijv de goal van Aguero tegen Arsenal, volgens mij in de league cup. Hij heeft nog wel potentie, en misschien lukt het beter met Sokratis naast hem, maar het was wel erg slecht afgelopen seizoen

20 juli 2018 om 15:38

Ik bedoelde de Carabao cup trouwens, en hij maakte zelfs 2 fouten in die wedstrijd. Als je wilt zien hoe goed mustafi afgelopen seizoen was, kijk die wedstrijd dan maar even.

Snap niet waarom ze monreal weg willen doen was vorige jaar een van de weinige lichtpuntjes

Mustafi - Mag alleen weg bij een goed bod
Monreal - Sociedad was geïnteresseerd maar heeft nu geen interesse en Monreal blijft
Lucas Perez - Wil en mag blijven om voor zijn kans te gaan, maar zou bij een goed bod ook verkocht kunnen worden
Carl Jenkinson - Zelfde geval als Perez
Welbeck - Mag inderdaad weg en schijnt ook nog interesse voor te zijn
Ospina en Cech - Ik denk dat alleen 1 van de twee weg mag en dat lijkt Ospina te zijn die wel goed ligt op de markt

Ik heb meerdere berichten gelezen waarin stond dat ze Nacho willen behouden ondanks interesse van oa Sociedad. Daarnaast heeft hij, in tegenstelling tot de meesten, een meer dan prima seizoen gedraaid. Lijkt me sterk dus, tenzij Unai het gewoon niet in hem ziet zitten.

Mustafi was het tweede deel van het seizoen dramatisch maar toch hoop ik dat hij nog een kans krijgt, hij kan het namelijk wel degelijk.

Wat Mustafi na zijn blessure allemaal deed heb ik nog nooit een verdediger in de PL zien doen. Abnormaal hoe slecht hij was. Ik kan mij niet voorstellen dat het veel beter zal worden onder Emery

Goal, zegt meteen genoeg. Beiden keepers verkopen als je maar 1 nieuwe gekocht hebt? Monreal die zowat de beste was vorig seizoen wegdoen? Nehh..

20 juli 2018 om 15:31

Daarbij lijkt het me dat Emery Welbeck eerst zelf aan het werk wilt zien of hij wilt niet verlengen als ze hem iets hebben aangeboden. Lijkt me niet het geval nu hij nog op vakantie is. Akpom,Martinez en Campbell ontbreken trouwens op dat lijstje.

20 juli 2018 om 15:40

Ondanks dat Welbeck nooit zijn belofte in lijkt te gaan lossen en toch al op een leeftijd is waarop je er moet staan, is hij wel een speler waar we er weinig van hebben lopen. Het ligt natuurlijk ook aan wat voor systeem Unai wil gaan spelen. Torreira komt bv. het beste tot zijn recht in de onderste punt van een ruit op het middenveld, maar ik weet niet wat Unai wil gaan doen.

20 juli 2018 om 19:59

Vanuit ons perspectief is het een uitstekende speler om vanaf de bank te brengen, hij heeft alles, maar dan minus een goede afronding. Vanuit zijn perspectief kan ik begrijpen dat hij meer wilt dan dat, maar dat stadium zijn we helaas voorbij. Heb echt een zwak voor Welbeck.

Typisch wandelgangen. Monreal is vaste waarde, perez blijft zolang er geen aanvallende winger komt (en ze zijn uitgewinkeld naar alle waarschijnlijkheid).

Cech ging al weg, en Welbeck was ook al duidelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren