Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal gaat nog eens twintig miljoen euro bieden

Laatste update:
/
Lex Immers staat in de vermeende belangstelling van Leicester City, maar kan niet zo veel met die geruchten. Hij geeft wel toe dat hij een avontuur in het buitenland wel ziet zitten: 'Die droom heb ik zeker ja, Ik ben 28, heb er de leeftijd voor zou je zeggen, het lijkt mij absoluut leuk een keer te zien hoe de cultuur is in het buitenland", zegt de middenvelder van Feyenoord. (RTV Rijnmond)
/
Deniz Türüc werd en wordt in verband gebracht met diverse clubs, maar hij speelt nog altijd voor Go Ahead Eagles. FC Twente, sc Heerenveen en tal van Turkse clubs zouden hem willen hebben. “Ik ben ook niet dom, ik lees die dingen ook. Maar ik weet niet of het verstandig is om het daarover te hebben, want ik ben volledig bezig met Go Ahead. Ik verwijs het allemaal door naar mijn zaakwaarnemer”, klinkt het. (RTV Oost)
/
Arsenal betaalde al twintig miljoen euro voor Gabriel Paulista en manager Arsène Wenger wil nog een keer dat bedrag uitgeven. Ronald Koeman zal de ontvanger van die twintig miljoen euro moeten worden. Arsenal heeft al geruime tijd interesse in Morgan Schneiderlin en nu moet het er maar eens van komen. Het is echter nog maar de vraag of Southampton, dat volop meedoet voor plaatsing voor de Champions League, wil meewerken. (L’Équipe)
/
Michel Vonk hoopt ook komend seizoen aan het roer te staan bij Telstar. De oud-profvoetballer heeft een aflopend contract, maar heeft het naar zijn zin in Velsen-IJmuiden en heeft op het trainingskamp al met directeur Pieter de Waard gesproken. “Maar ik kan nog niet zeggen dat we eruit zijn, dat ligt ook aan de club. Eind februari zal de club toch wel met een signaal moeten komen, of ze tevreden zijn of niet”, aldus Vonk. (RTV Noord-Holland)
/
Swansea City probeert Aleksandar Mitrovic nog altijd weg te halen bij Anderlecht. De Belgische topclub werkt liever niet meer mee aan het plannetje, al ziet de zaakwaarnemer van de spits een transfer wel zitten. “Mitrovic is klaar voor een grote club. En dat zal hij ook bewijzen. Voor mij is hij de beste jonge spits die momenteel op de markt beschikbaar is”, zegt Nenad Jestrovic. (Het Laatste Nieuws)
Arsenal moet zeker toeslaan voor Morgan Schneiderlin

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schneiderlin is inderdaad een leuke speler voor Arsenal, maar hebben zij niet een beetje te veel middenvelders??

31 januari 2015 om 00:38

Geen verdedigende middenvelders. Enkel Coquelin, want Flamimi tel ik echt niet mee. En Arteta is eigenlijk een 8.

31 januari 2015 om 00:40

Oke bedankt voor de informatie Belgunner

31 januari 2015 om 08:27

Diaby?

31 januari 2015 om 09:44

haha goeie grap

Mja dit zou een enorme versterking zijn, Schneiderlin en dan een topper als diepe spits/linker winger en je doet mee om de prijzen maar Southampton laat hem nu echt niet gaan, en zeker niet voor die prijs.

31 januari 2015 om 00:52

Waarom nou een winger? Lekker Sanchez op links en Walcott op rechts. En Morgan is een goeie optie jaa, maar welke spits moeten ze volgens jou halen? Cavani gaat 'm denk ik niet worden. Eerder Bacca, Grameiro, Lacazette of de spitsen van nu behouden.

31 januari 2015 om 01:35

Sanchez is niet zo goed op links, en Cazorla is een 10, we hebben geen echte linkerwinger maar da's geen prioriteit. Bacca en Gameiro zijn niet goed genoeg. Al vraag ik me wel af hoe Bacca het in de PL zou doen, zie hem graag naar Engeland komen. Lacazette zou een droom zijn. Beter, jonger en waarschijnlijk goedkoper dan Cavani.

31 januari 2015 om 01:42

Chamberlain? We hebben genoeg wingers. Anders had Wenger Campbell en Podolski niet laten gaan. Hij plaatst Ozil en Cazorla ook vaak op links. Eigenlijk zijn er geen spelers nodig maar Schneiderlin zou leuk zijn. In de zomer moeten de echte toppers gehaald worden.

31 januari 2015 om 02:04

Bedoel je Bacca van Colombia/ Sevilla toch? Hij is een centrum spits, geen winger.

31 januari 2015 om 02:12

Dat is het net. Hij plaatst Ozil en Santi links omdat we daar geen winger hebben. Poldi was dat ook niet. Schneiderlin is trouwens een echte topper, hopelijk komt hij in de zomer.

umad,
Ja, Bacca is een diepe spits. We hebben een echte killer nodig, geen Giroud of Welbeck (domme aankoop -_-) en dus Bacca ook niet, al ben ik wel fan.

31 januari 2015 om 02:26

Welbeck een slechte aankoop noemen, maar bacca als topper zien... Spreek je over 2 seizoenen graag weer.

31 januari 2015 om 02:31

Bacca als topper zien... Ik ben fan, maar zeg dat hij niet goed genoeg is. Lezen blijkt weer eens een Herculeswerk te zijn.

31 januari 2015 om 13:36

Dan zou ik eerder voor J. Martinez gaan dan een Bacca met alle respect.
Je betaald wel wat meer maar dan heb je ook wel wat!

31 januari 2015 om 17:01

Mja ik ben gek van Bacca omdat ik fan ben van zowel Arsenal en Club Brugge. Mochten jullie dit niet weten: Sevilla heeft Bacca bij Club Brugge weggeplukt. Daarom ben ik fan, maar ik weet ook wel dat hij niet goed genoeg is voor Arsenal.

31 januari 2015 om 00:55

In de zomer is het misschien een leuke prijs, maar in de winter zou ik er als Southampton niet aan denken. Van dit team moet je niemand verkopen zo laat nog.

31 januari 2015 om 00:55

Die prijs vind ik eerlijk gezegd verbazingwekkend. Volgens meerdere (betrouwbare) geruchten had Tottenham afgelopen zomer 25 miljoen euro geboden op hem. Waarom zou Southampton, nu ze hem nog meer nodig hebben, voor minder verkopen?

31 januari 2015 om 01:37

Tja, roddelkranten he... Slaat inderdaad nergens op. Schneiderlin zou in de winter zeker 35M kosten.

Aardige speler maar ik zou voor Khedira gaan, half jaar over en geen basisspeler meer. Goeie cdm bij Real en kan behoorlijk aanvallen als ie voor Duitsland speelt, heeft dus alles wat je nodig hebt. Bovendien is hij ervaren, weet wat winnen is, juiste mentaliteit en fysiek erg sterk.

31 januari 2015 om 02:30

Khedira is een b2b, een loper en geen cdm. Verder is hij voetballend beperkt en heel blessuregevoelig, en met de huidige medische staf zie ik dat niet goed komen...

31 januari 2015 om 10:55

Eigenlijk moeten jullie Lars Bender halen terwijl Leverkusen dan Khedira koopt als zijn vervanger.

31 januari 2015 om 12:46

Graag

31 januari 2015 om 17:28

Dan heb jij nooit Khedira zien spelen bij Real Madrid met Alonso destijds, niet eens zo lang geleden maar goed. Bovendien is Khedira pas geblesseerd geweest en en dat was een zware blessure, verder zeker niet blessuregevoelig.

Khedira speelde als pure cdm bij Real omdat dat van hem wordt gevraagd daar, daar hebben ze hem niet nodig als voetballende speler die de show wilt stelen, nee dat deed Alonso wel als het nodig was met zijn sublieme paas. Khedira bij Duitsland is een totaal andere speler omdat hij daar een andere functie heeft. Daar is hij een controlleur met voetballende kwaliteiten en komt dus regelmatig op omdat hij met Schweinsteiger speelt, zij wisselen dat af en ze kunnen beide zowel CDM als controlleur spelen, dat is alleen maar een plus punt.

Wat ik wil zeggen is, oordeel een speler niet als je hem niet kent. Je hebt enkel de WK van 2014 gezien waar hij in voetballend en aanvallend opzichte zeer sterk was maar wat hij wekelijks bij Real deed de afgelopen jaren heb je gemist. Die man speelt daar gewoon als een pure echte Cdm, balletjes afpakken en inleveren.

31 januari 2015 om 18:08

Natuurlijk wel, Xabi Alonso zorgde voor het evenwicht in het elftal. Zoals Schweini bij Duitsland. Khedira is de b2b.

"wat ik wil zeggen is, oordeel een speler niet als je hem niet kent." Alsjeblieft zeg, ik heb echt geen zin in discussies met jou, als je zulke idiote dingen zegt.

Geloof dat koeman momenteel de volle steun krijgt en dus zullen er alleen spelers voor een hoog bedrag weg gaan. 20 mil voor schneiderlin vind ik weinig als de club hem niet kwijt wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren