Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal en Chelsea strijden om Belgisch supertalent

Laatste update:
/
Francesco Totti kan de rest van zijn leven werkzaam blijven voor AS Roma. De clublegende mag van eigenaar James Pallotta zelf bepalen tot wanneer hij blijft voetballen en ook daarna is er bij i Giallorossi plaats voor de 38-jarige aanvaller. “Hij is nog belangrijk voor het team en dat blijft hij zo lang als hij wil. Na zijn carrière moet hij ook bij Roma blijven, wat mij betreft de rest van zijn leven”, zegt de Amerikaan. (Corriere dello Sport)
/
Alexandre Pato zou zichzelf hebben aangeboden bij Internazionale, maar die club is voor de aanvaller niet de enige optie in Italië. Het Lazio van Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Stefan de Vrij heeft namelijk belangstelling voor de 25-jarige Braziliaan, die hoopt dat zijn contract kan worden ontbonden bij Corinthians. Pato claimt immers dat Corinthians hem nog bijna twee miljoen euro aan imagorechten schuldig is. (Mediaset)
/
Er is opnieuw stevige belangstelling voor Youri Tielemans. Arsenal en Chelsea schijnen de voorbije dagen contact te hebben opgenomen met Anderlecht om te polsen naar de transfervoorwaarden van de achttienjarige middenvelder. Paars-Wit schijnt minstens twintig miljoen euro te verlangen voor de ‘Belofte van het Jaar’. Tielemans ondertekende dit seizoen nog een nieuw contract voor vijf seizoenen. (Daily Express)
/
Demba Ba kan terugkeren naar de Premier League. De aanvaller, die in 44 wedstrijden 27 doelpunten maakte voor Besiktas, is in beeld bij West Ham United en West Bromwich Albion. De Senegalees werd eerder al in verband gebracht met Al-Ahli en Guangzhou Evergrande, maar hij zou zijn zinnen hebben gezet op een rentree in Engeland. Bij West Ham zou Ba dus weer kunnen samenwerken met Slaven Bilic. (The Times)
/
Paulo Ganso steekt komende zomer wellicht de Atlantische Oceaan over. De 25-jarige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van AS Monaco, al is het nog onduidelijk hoe serieus de interesse vanuit Frankrijk is. De Braziliaan heeft bij São Paulo nog een contract tot september 2017, maar mag bij een goed bod vertrekken. Ganso werd een paar jaar geleden nog in verband gebracht met diverse Europese topclubs, maar tot een droomtransfer kwam het nooit. (France Football)
Is Youri Tielemans nu al goed genoeg voor de Engelse top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen moet mooi nog een jaar blijven bij Anderlecht.

Met een vijfjarig contract moet Anderlecht lekker 30+ miljoen vragen, over 2 of 3 jaar kan je hem alsnog voor de hoofdprijs verkopen.

Tielemans blijft minimum nog een jaar. Maakt deze maand zijn middelbaar af (iets wat velen soms niet beseffen) en wil zich voor het eerst volledig concentreren op het prof zijn. Hij beseft zeer goed hoe belangrijk het is geen stappen over te slaan. Heeft voldoende marge om op fysiek vlak nog veel progressie te maken (wordt hier ook uitstekend in begeleid), nu vertrekken zou gewoon te vroeg zijn voor zijn lichaam. Die les hebben ze bij Anderlecht wel geleerd na Kompany. Als hij de stijgende lijn voortzet gaat hij gewoon mee naar het EK en dan zal Anderlecht hem geen duimbreed in de weg leggen bij een gunstig bod.

Die zal nog wel bij Anderlecht blijven. Lijkt me een zeer nuchtere jongen en wou ook eerst z'n school afmaken, zoals Beerkar hierboven ook al zegt. Als je je school af maakt, terwijl je een enorm talent bent.. Dat getuigt toch van verstand en volwassenheid.

19 juni 2015 om 18:26

Ter illustratie, begin deze maand was Tielemans opgeroepen voor de Rode Duivels. Tijdens het oefenkamp in Bordeaux is hij na de ochtendtraining terug gevlogen naar Brussel om zijn eindwerk te verdedigen op school en meteen terug gevlogen. Terwijl de andere op teambuilding mochten ontspannen, moest hij nog studeren voor examens. Niet te onderschatten, zo'n schema.

Hoop dat Besiktas niet zo stom is om Demba Ba te verkopen. We hebben voor het eerst in jaren weer een scorende spits. Hoe moeten we anders kampioen worden
Als we nou transfervrij nog 1 back halen zijn we bijna klaar. Nu moeten we op zoek naar weer een top spits. Weer een super groot risico.

19 juni 2015 om 19:18

Vond jij Hugo Almeida niet zo goed?

19 juni 2015 om 22:21

Jazeker wel... Hij was alleen vrij blessure gevoelig.

Als je kijkt naar alle spitsen die wij in de afgelopen 10 jaar hebben gehad dan is Demba Ba het productiefst

20 juni 2015 om 14:14

Daar ben ik volkomen met je eens! Ik ben ook een fan van Besiktas vandaar dat ik het me afvroeg.

Niet naar Chelsea gaan, ik ben niet zo een fan van hoe zij met jonge spelers omgaan

20 juni 2015 om 07:24

Eindigt ie nog in Arnhem komend seizoen.....

20 juni 2015 om 15:12

1 of 2 jaar verhuren is niet het probleem, vooral niet aan Vitesse waar ze talenten een kans geven, maar wel als er geen uitzicht is op een toekomst bij de club. Althans, geen grote kans, laten we het niet helemaal uit sluiten.

Het binnen halen van talenten en doorverkopen na een paar jaar is een bewuste strategie van Chelsea waar ik mij aan stoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren