Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal denkt na over bod van 23 miljoen euro

Laatste update:
/
Sven Nieuwpoort is de komende week op proef bij De Graafschap. De 23-jarige centrumverdediger speelde de afgelopen twee jaar voor Go Ahead Eagles, maar is op dit moment clubloos. (De Gelderlander)
/
Na Barcelona haalt ook Real Madrid een verdediger op bij Olympique Lyon. De 21-jarige Ulrik Jenssen, een Noors jeugdinternational, wordt echter aangetrokken voor Real Madrid Castilla, het tweede team. (France Football)
/
Marcelo Brozovic zet zijn loopbaan mogelijk voort in de Premier League. Arsenal overweegt een bod van 23 miljoen euro te plaatsen op de middenvelder van Internazionale. (La Gazzetta dello Sport)
/
Alexander Büttner leek op weg naar Fenerbahçe, maar kiest voor een andere Turkse topclub. De linksback vertrekt naar Besiktas, waarmee hij komend seizoen Champions League-voetbal kan spelen. (HaberTurk)
/
AC Milan kan Piotr Zielinski van Udinese niet aantrekken zolang men Carlos Bacca niet van de hand doet. Laatstgenoemde zag enkele dagen geleden af van West Ham United, tot onvrede van de Milanezen. (Sky Italia)
/
Federico Marchetti maakt waarschijnlijk de overstap van Lazio naar Liverpool. Etrit Berisha is namelijk beloofd dat hij de eerste doelman van de Romeinen wordt en dus mag de 33-jarige Italiaan naar Anfield vertrekken. (Sky Italia)
Marcelo Brozovic zou een aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow zou een topaankoop zijn voor Arsenal. Brozovic heeft zich heerlijk ontwikkeld en zou veel toevoegen aan Arsenal

17 juli 2016 om 22:24

Heerlijk ontwikkeld?
Je bedoeld zn bilspieren op de bank in Madrid?

17 juli 2016 om 22:26

Das kovacic. Bij inter speelt brozovic. Waaraan hij referereert. Speelde goed dit ek.

17 juli 2016 om 23:26

Beter informeer je jezelf

17 juli 2016 om 23:25

Heel overbodige aankoop zou dat zijn. Waar zou jij Brozovic in godsnaam willen neerzetten ? Je heb Xhaka, Wilshere, Ramsey, Carzorla, Chamberlain, Elneny, Coquelin. Meer dan genoeg, Wenger moet zich focussen op 3 Posities. CV (koulibaly, Manolas of Rugani + LV: Jetro Willems, Ricardo Rodriguez of Jose Gaya en als Spits: Lacazette, Gabigol of Icardi)

Ze hebben al genoeg middenvelders+ramsey op banki dus niet zo nodig

Ligt het aan mij of heeft liverpool inmiddels al bijna 3 nieuwe keepers aangetrokken? Geloof dat alleen Ward is uitgeleend .. ze moeten gewoon een keeper van klasse aantrekken inplaats van een klein duits talent en 2 oude rotten ... dit is natuurlijk vanuitgaande dat marchetti ook daadwerkelijk komt ..

18 juli 2016 om 08:08

Dit nieuws komt inderdaad veelste laat als je het mij vraagt haha, misschien zijn ze vergeten dat we al een nieuwe 3e keeper hebben. Karius is trouwens geen klein talent hoor

Ulrik Jenssen gaat helemaal niet naar real Madrid volgens zijn zakenwaarnemer. Noorse journalisten hadden navraag gedaan en bleek te gaan om een speculatie van iemand die maar paar volgers had op Twitter en grotere Franse media hebben het klakkeloos overgenomen.

Ik heb nee gestemd. Niet omdat ik hem niet goed genoeg vind, maar omdat hij totaal onnodig is. Of is Wenger van plan om 3-6-1 te gaan spelen? Als ze toch zo graag in Milaan willen shoppen, haal dan Icardi op.

Xhaka - Ramsey - Brozovic ... Wow!

17 juli 2016 om 22:26

Het is mwah, leuk voor de subtop.
Zeker niet voor de titel.

17 juli 2016 om 22:42

Ozil, Cazorla?

17 juli 2016 om 22:42

En ozil op de bank zetten zeker??

Wat moeten ze met nog een middevelder Xhaka, Cazorla, Ramsey, Coquelin, Elneny, Wilshere en ook Chamberlain die op het middeveld kan spelen, prioriteit moet een top spits en een centrale verdediger zijn.

Hoe heeft buttner het gedaan in Rusland, weet iemand dat?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren