Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Ajax wil vijftienvoudig international oppikken in Rusland

Laatste update:
/
AS Roma wil Mauro Icardi overnemen van Paris Saint-Germain. De Argentijnse spits, die dit seizoen op huurbasis speelde voor Galatasaray, moet zo’n acht à tien miljoen euro kosten. (TyC Sports)
/
Technisch directeur Monchi lijkt te vertrekken bij Sevilla. De Spaanse bestuurder zet in op een hereniging met Unai Emery, bij Aston Villa in de Premier League. (Diario de Sevilla)
/
Armeens international Eduard Spertsyan staat hoog op het lijstje bij Ajax. De 23-jarige aanvallende middenvelder ligt nog tot medio 2026 vast bij het Russische FC Krasnodar. (Championat)
/
Kasper Dolberg mag voor een bedrag van vijf tot zeven miljoen euro vertrekken. Eerder werd bekend dat PSV de Deense spits van OGC Nice op de radar heeft staan. (Foot Mercato)
/
Internazionale werkt aan de komst van Monza-linksback Carlos Augusto. Ook Nottingham Forest heeft de Braziliaanse vleugelverdediger in het vizier. (Fabrizio Romano)
/
Juventus overweegt Nicolò Zaniolo over te nemen van Galatasaray. De 23-jarige middenvelder zou azen op een terugkeer naar de Serie A. (La Gazzetta dello Sport)
Is Spertsyan een goede speler voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Dolberg 5 miljoen moet kosten, zie ik hem graag terugkomen bij Ajax.
Met Tadic, Brobbey en Dolberg dan 3 verschillende soorten spitsen.

8 juni 2023 om 16:09

Helemaal mee eens. Vind het nog steeds erg jammer dat hij na dat eerste fantastische jaar niet het volledige vertrouwen heeft gekregen. Vond het geweldig dat Huntelaar terugkwam, maar denk achteraf dat dat er ook voor heeft gezorgd dat Dolberg daarna niet meer heeft kunnen laten zien wat hij in het eerste jaar wel liet zien.

8 juni 2023 om 16:27

Muah, hij liet ook gewoon niet heel veel zien helaas. Van mij had hij ook niet weg hoeven gaan, want ik kon eeuwig wachten op de Dolberg uit het eerste jaar. Dat vond ik zo’n genot om naar te kijken. Zeldzame klasse, effectief en onverschillig.

8 juni 2023 om 16:35

Maar denk je niet dat Dolberg door de komst van Huntelaar het vertrouwen is kwijt geraakt. Dat hij niet het gevoel had dat hij voor 100% de eerste spits was.

8 juni 2023 om 16:38

Kwam toch door blessures en dergelijke? En zat er niet nog een jaar tussen die finale van de Europa League en de komst van Huntelaar?

En daarbij; een beetje Ajax-spits moet toch tegen concurrentie kunnen. En zich er helemaal naar verloop van tijd kunnen herpakken.

8 juni 2023 om 16:39

Dolberg heeft daarna in het buitenland bovendien ook niet bepaald flitsend gepresteerd, buiten een periode bij Nice om, dus betwijfel of het per se vertrouwen alleen is.

8 juni 2023 om 16:46

Daarnaast zou het gek zijn dat hij bij de komst van Huntelaar geen vertrouwen meer had, maar dat bij z’n debuut in de hoofdmacht wel direct had.

8 juni 2023 om 16:46

Er zat geen jaar tussen, Huntelaar kwam in 2017.

8 juni 2023 om 16:51

@ajaxxxlove: Dat hij bij zijn debuut direct presteerde kan ook zijn dat hij toen nog heel onbevangen in het veld stond.

Maarja, wat het ook moge zijn, vond het erg jammer dat Dolberg niet meer het niveau van het eerste jaar haalde. En van mij had hij langer bij Ajax mogen blijven.



dit is een naam waar ik heel erg enthosiast van word Spertsyan.. wat een goede speler is dat (ook met data haha). maar dit zijn spelers die ajax nodig heeft, hopelijk kijken ze gelijk ook naar zakaryhan. Spertsyan... let op mijn woorden. grote speler !! k

8 juni 2023 om 16:40

De Russische competitie is een interessante inderdaad. Er loopt best wel wat leuks rond en door de gehele situatie zijn de spelers makkelijker/goedkoper te halen denk ik (de kosten van de clubs blijven wel doorgaan dus moeten gegarandeerd verkopen). Zijn statistieken zijn inderdaad erg goed, hopelijk wordt het onze Armeense Kvaratskhelia

8 juni 2023 om 16:54

ik zie het serieus wel gebeuren, mits dit geen stomme gerucht is. maar het klinkt logisch met onze mislindata. ik neem aan dat je om en nabij 15 miljoen moet leggen voor deze jongen, het is ook iemand die ajax mist op het middenveld, hij kan ook rechtsbuiten en linksbuiten want die jongen is ook nog eens tweebenig. maar creatief, durft een actie aan te gaan, en speelt vooruit. ik zeg doen !!! zet hem op mislindata

8 juni 2023 om 17:01

Ben wel benieuwd hoe het met Berghuis komt dan. Die speelt een beetje op dezelfde positie alleen vult het op een iets andere wijze in. Beide op het middenveld zou denk ik te aanvallend worden en ik weet ook niet of Van den Boomen goed genoeg is voor basis.

8 juni 2023 om 17:29

klinkt voor mij alleen maar als luxe !! we moetn idd geen ontevreden spelers hebben, maar het hoort wel een beetje bij een grote club.

8 juni 2023 om 17:34

PSV zat (zit?] er sinds de winter ook achter deze jongen aan en lijkt inderdaad een goede speler. Hopelijk gaan we hem in Nederland zien (dan liever bij PSV)

8 juni 2023 om 20:46

Eens, die jongen heeft alles in zich om uit te groeien tot de Europese top.

Hoe blij ik ook ben met Szymanszki, ik zou serieus jaloers zijn als Ajax Spertsyan daadwerkelijk weet te halen. Die jongen heeft een schot waar zelfs Asensio bang van wordt. 🥵

Mauro Icardi is toch de moeite waard voor menig club, of is die jongen zo erg afgetakeld?

8 juni 2023 om 17:17

Heeft er juist een heel goed seizoen opzitten bij Galatasaray. Lijkt me daarom dat hij wel meer zal kosten? Of is zijn loon zo hoog?

8 juni 2023 om 17:17

Icardi is in vorm Galatasaray wilt hem na een jaar huren nu inlijven. Ik weet dat bestuur van Gala gister avond op tv aangaf dat geld ook geregeld is (sponsoren etc) icardi wilt zelf ook bij gala blijven dit gaf hij zelf aan. Alleen Arabieren hebben ook interesse dat gaat het moeilijk maken voor gala en roma ik zie zomaar morgen dat Arabieren €100.000.000 salaris aanbieden

8 juni 2023 om 17:52

Hoe zit het met zaniolo? Lekker op dreef laatste weken? Verbaasd mij niks dat hij nu weer wil gaan. Kampioenschap en zichzelf laten zien, en door. Vond het al zon transfer want deze jongen heeft super veel potentie en nog te jong om jaren lang in Turkije te spelen. Wat vind jij?

8 juni 2023 om 17:57

Zaniolo echt een gevaar dreigend alleen hij kreeg geen basisplaats dit omdat de huidige 11 elke wedstrijd won dan ga je daar niet zo snel veranderingen in brengen. Hij viel wel in 2e helft en scoorde ook zijn doelpunten laatste wedstrijd tegen Fenerbahçe was hij echt schitterend!! 2 doelpunten gescoord en gala won 3-0 tegen aardstraal. Directeur noemde zaniollo Hulk omdat hij gigantisch groot en gespierd is voor zijn leeftijd. Komend seizoen zien we hem waarschijnlijk wel in de basis hij is ook opgeroepen voor de nationale elftal. Dus alleen maar positief

8 juni 2023 om 18:28

Kijk dank voor uw reactie was benieuwd. Dus dat hij weg wil is een fabeltje in jouw ogen?

8 juni 2023 om 18:59

Icardi zie ik wel blijven nog een seizoen, vanwege bovengenoemde redenen + zijn vrouw/vriendin die erg actief is in Istanbul en ook nog graag wilt blijven. Bij Zaniolo heb ik wel grote vraagtekens of hij blijft want dat is best wel een gewilde speler. Dat hij nu een half seizoen bij Gala zat kwam vanwege zijn problemen bij as Roma. Heeft zich weer bewezen en kan nu wss een leuke topclub uitkiezen. Van mij mag die natuurlijk nog een seizoen blijven, graag zelfs.

8 juni 2023 om 19:23

Mocht icardi mega bod ontvangen van een oliesjeik dan zie ik hem wel vertekken. Maar naar roma schat ik de kans kleiner in dit omdat hij het naar zijn zin heeft bij Gala maar ook vanwege zijn contract daarin staat, mocht hij verkocht worden aan een Italiaanse club dan moet psg €15.000.000 betalen aan inter. Daar staat psg niet op te wachten natuurlijk.

Ajax moet helemaal niet meer beginnen aan Dolberg, het was altijd al een enorme slapjanus en er is nu ook nog een type diabetes bij hem vastgesteld. Erg jammer want hij heeft in dat 1 top seizoen laten zien wat zijn potentie was alleen heeft hij absoluut niet de mentaliteit en het fysiek om in het huidige voetbal een uitblinker te zijn.

8 juni 2023 om 17:11

Erg jammer en onterecht deze reactie

8 juni 2023 om 17:28

Jij moet nog maar een de biografie van Ten Hag lezen dan waarin hij zelfs nog een apart hoofdstuk schrijft over de halve finale CL tegen Tottenham waar Neres bij de thuiswedstrijd in de Arena geblesseerd was en Dolberg hem moest vervangen. Ten Hag schrijft letterlijk in zijn biografie hoe teleurgesteld hij was omdat Dolberg zo'n enorm talent heeft maar in de letterlijke woorden van Ten Hag is hij zowel fysiek als mentaal niet bereid om tot het uiterste te gaan, om zich echt pijn te doen om die extra stap te zetten.
Letterlijk citaat dus van Erik ten Hag.

8 juni 2023 om 17:29

Hij komt op mij ook over als een slapjanus, met een nonchalante indruk, die het allemaal wel goed vind. Heeft na zijn periode bij Ajax ook weinig indruk gemaakt.

8 juni 2023 om 17:37

Waar word Ajax genoemd bij Dolberg? Verder zie ik er idd geen versterking in voor PSV (en Ajax)

Spertsyan zou een prima aankoop zijn voor Ajax. Jong, tweebenig, creatief en multi functioneel

Zaniolo als vervanger van Di Maria zou mooi zijn.

9 juni 2023 om 02:36

Zeker weten! Maar Milan wilt hem ook heel graag. Galatasaray heeft vorige week nog een bod van €23.000.000 afgewezen van een club uit Engeland (laagvlieger)

9 juni 2023 om 06:38

Ooh dat wist ik niet, voordeel voor ons is dat Galatasaray interesse heeft in Alex Sandro, Zakaria , Arthur en McKennie. Dus een mooie deal zou zeker gemaakt kunnen worden.

Als dit het enigste wat ze willen kopen is volgend seizoen weer derders of vierdes ik weet niet waar ze mee bezig zijn daar maar ziet er niet goed uit ik kan het verkeerd zien maar ik ben er bang voor

Dolberg is niet minder dan die Fabio Silva, maar wel een stuk goedkoper. Zou een uitstekende zet zijn van PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren