Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax krijgt extra concurrent in strijd om Chelsea-talent

Laatste update:
/
De interesse in Alassane Pléa lijkt met de dag te groeien. De aanvaller van Borussia Mönchengladbach wordt naast Manchester United ook gevolgd door Arsenal, Tottenham Hotspur en Leicester City. (BILD)
/
De leiding van Atlético Madrid overweegt Layvin Kurzawa een contract voor te leggen. De linksback kan Paris Saint-Germain deze zomer transfervrij verlaten. (Marca)
/
Samuel Iling-Junior heeft de clubs voor het uitkiezen. Na Ajax, Bayern München, Schalke 04 en Paris Saint-Germain heeft nu ook Juventus interesse in de talentvolle buitenspeler uit de jeugdopleiding van Chelsea. (Goal)
/
AC Milan identificeert Pedrag Rajkovic als de mogelijke opvolger van Gianluigi Donnarumma in het San Siro. De doelman beschikt bij Stade Reims over een verbintenis tot medio 2023. (Tuttosport)
/
Michel Preud’homme legt zijn taken als trainer van Standard Luik neer. De oud-doelman wil zich alleen nog maar richten op zijn werkzaamheden als vice-voorzitter en technisch directeur. (Het Nieuwsblad)
/
Matías Vecino kan zijn loopbaan vervolgen in LaLiga. De aanvallende middenvelder van Internazionale heeft zich in de kijker gespeeld van zowel Sevilla als Valencia. (Ovación)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat die niet al naar Bayern München of was dat bericht vroegtijdig laatst? Chelsea zou een speler bij Barcelona halen voor die linkerflank meen ik. Kom even niet op de naam, is de linksback van o16/o17, van die jongen. Ben benieuwd of Ajax nog succesvol gaat zijn met het aantrekken van talenten, stonden nog best wat stages gepland die gecanceled zijn door Corona dus zou me nieteens verbazen als het aantal lager blijft dan andere jaren. 2005 groep tot dusverre maar 1 nieuwe speler van amateurs (Rijssel), 2004 groep dan in winter Hlynsson en laatste Kremers als doelman van De Graafschap en 2003 Ideho van Willem II. Alleen de o14 en o15 van komend seizoen zijn al best wat namen bekend. Maar vertrekken tot dusverre meer spelers dan erbij komen dus ben benieuwd of er nog een verrassing gaat komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren