Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax grijpt naast Braziliaanse verdediger

Laatste update:
/
Michael Keane gaat in ieder geval niet voor Manchester United. De verdediger van Burnley heeft geen zin om op Old Trafford op de bank terecht te komen, waardoor Everton nu zijn nieuwe club lijkt te worden. (Times)
/
Leonid Slutsky hoopt binnenkort samen te werken met Roman Abramovich. De Russische manager van Hull City zou in de toekomst graag spelers van Chelsea huren. (Daily Express)
/
Ajax lijkt naast Júnior Tavares te grijpen. De linksback van São Paulo bevestigde onlangs een aanbod uit Amsterdam, maar gaat zijn contract in Brazilië verlengen. (Globo Esporte)
/
Voor twaalf miljoen euro kan Liverpool Dominic Solanke overnemen van Chelsea. De voormalig aanvaller van Vitesse maakte afgelopen weken furore op het WK Onder-20, waar hij met Engeland wereldkampioen werd. (The Sun)
/
Liverpool heeft goed nieuws te horen gekregen vanuit Duitsland. Emre Mor mag van Borussia Dortmund met andere clubs praten en the Reds zijn zeer geïnteresseerd in de middenvelder. (Daily Express)
/
Niet alleen Zlatan Ibrahimovic moet komend seizoen de gelederen van Los Angeles Galaxy komen versterken. Ook David Ospina kan rekenen op een aanbod van de Amerikaanse club. (Daily Star)
/
Om de enorme transferuitgaven van Manchester City te bekostigen, moeten er spelers verkocht worden. Joe Hart en Kalechi Iheanacho moeten samen in ieder geval zo’n zestig miljoen euro opleveren. (Manchester Evening News)
/
Paris Saint-Germain is niet van plan om Marco Verratti te laten gaan. Les Parisiens zullen dat alleen doen als de Italiaan zelf actief een transfer probeert te forceren. (Marca)
Heeft Ajax behoefte aan een nieuwe linksback?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja met Dijks en Sinkgraven heb je idd nog een lb nodig als Ajax zijnde :-?

15 juni 2017 om 21:17

Dijks gaat sowieso weg en Sinkgraven is geen back.

15 juni 2017 om 21:19

Je kan Viergever prima op Linksback zetten, maar zou graag een goede linksback zien komen die met hem de strijd aangaat.

uuuh Solanke heeft al getekend bij Liverpool en volgens mij heeft Bosz gezegd dat hij dolgraag met Mor wilde samenwerken, dus weer typisch Sun & Express

15 juni 2017 om 21:27

Volgens mij was het in kannen en kruiken voor transfervrije overgang, maar heeft chelsea gisteren toch besloten er 10 miljoen pond voor te willen. Beetje vreemd wel, maar als liverpool zijnde zou ik het gewoon neerleggen. Die is over 2 jaar toch minimaal het dubbele waard.

16 juni 2017 om 13:22

Chelsea kan dat niet vragen wanneer een speler transfervrij is

Ik schreeuw helemaal niet snel als het om aankopen gaat bij Ajax, maar een linksback vind ik wel heel erg welkom. Of Tavares het is, weet ik niet. Wat ik op Youtube heb gezien lijkt ok, maar een mooi filmpje op Youtube kan je ook wellicht van Sjaak Polak maken...

Hoop in ieder geval dat er een goede linksback komt!

Was dus geen dommigheid van Junior Tavares, maar gewoon Ajax gebruiken om een beter contract te krijgen.

Jammer verder op het lijstje kijken.

Als PSG hem alleen laat gaan als Veratti dat zelf wil, dan is hij vanaf vandaag officieel speler van Barcelona, hij heeft meerdere malen te kennen gegeven dat hij graag voor Barcelona wil spelen, zijn mangement heeft te kennen gegeven dat ze mocht PSG niet meerwerken zelf een transfer willen forceren, klinkt allemaal als muziek in mijn oren! ❤️💙

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren