Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax-doelwit nu op de radar van Manchester United

Laatste update:
/
Sassuolo-aanvaller Gregoire Defrel staat er goed op. Arsenal houdt hem al langer in de gaten, terwijl ook Liverpool, AC Milan, Lazio en Fiorentina geïnteresseerd zijn. (Daily Mirror)
/
AC Milan is van plan om zich in januari te melden in Madrid. I Rossoneri willen Atlético Madrid dertig miljoen euro bieden voor Diego Godín. (Mundo Deportivo)
/
Leon Bailey werd in de zomer nog genoemd bij Ajax, maar is nu op de radar van de Engelse top verschenen. Manchester United houdt de Jamaicaan in de gaten. (Daily Mail)
/
Juventus gaat in januari opnieuw proberen Axel Witsel over te nemen van Zenit Sint-Petersburg. La Vecchia Signora wil zes miljoen euro betalen voor de middenvelder. (Tuttosport)
/
Antonio Conte is zondag gezien bij de wedstrijd tussen Torino en Fiorentina. Hij zat daar naar verluidt voor Manchester City-huurling Joe Hart. (Daily Mirror)
/
Arsenal ziet wellicht wederom een speler naar Manchester City vertrekken. Héctor Bellerín, die ook in de belangstelling staat van Barcelona, denkt namelijk na over een transfer. (The Times)
Ajax is nu kansloos voor Leon Bailey

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stel je voor dat Ajax Ziyeh en Bailey samen had gekocht, dan heb je leuke flanken en over 2 jaar kun je makkelijk 25 miljoen gaan vangen voor deze jongens. genk heeft gouden zaken gedaan om deze jongen te behouden, hij zal niet voor onder de 15 miljoen verkocht worden denk ik. Bailey is zeer snel en vinnig, je ziet dat hij iets speciaals heeft.

4 oktober 2016 om 12:51

Ajax heeft geen kans meer als dit waar blijkt te zijn. Als je kijkt hoeveel geld er over toonbank wordt gegooid bij Engelse clubs voor spelers.. daar komt Ajax niet zomaar mee.

4 oktober 2016 om 13:03

Nee klopt daarom zei ik ook stel je voor dat Ajax wel zijn kans had geslaan, jammer gemiste kans voor Ajax.

4 oktober 2016 om 13:23

Ajax had toch ook een bod gedaan voor €11 miljoen?

4 oktober 2016 om 14:19

Ajax had hem van Trencin moeten halen, dat was al een gemiste kans. Net als Moses Daddy. Die lieten ze zelfs 2 keer glippen

5 oktober 2016 om 00:33

Ze kregen geen werkvergunning helaas. Kon Ajax weinig aan doen.

Hoezo gemiste kans voor ajax? Bailey heeft zelf aangegeven dat hij niet bij genk weg wilde en ajax niet zag zitten. Transfer was dus nooit reëel

4 oktober 2016 om 13:13

Nou ik denk wel dat Ajax een stap voorwaarts is dan Genk, volgens mij was de kans 50/50 als Ajax aan bod had gedaan met een mooi salaris hoor.

Hector Bellerin is een zeer belangrijke aankoop voor Manchester City. Aangezien Sagna het dramatische doet op die postitie en Zabaleta te oud wordt en ook minder goed wordt.
Ik hoop echt dat het Manchester City en Pep het lukt om Bellerin aan te trekken als rechtsback. Hij heeft enorm veel potentie en is veel beter dan die dramatische Sagna.

30 miljoen? leuk grapje. Godin is imo 1 van de 3 belangrijkste spelers van Atleti, samen met Gabi en Griezmann. Atletico heeft wel een aantal jonge en beloftevolle centrumverdedigers maar ik denk toch niet dat ze Godin voor zo 'weinig' laten gaan.

4 oktober 2016 om 13:42

Klopt dat Godin een van de dragers is van Atletico maar vergeet niet dat hij 30 jaar is, en 30 miljoen voor een 30 jarige verdediger is niet mis denk ik. Zoals jij ook aangeeft heeft atleti ook een aantal goede jonge talentvolle verdedigers klaarstaan.

4 oktober 2016 om 18:35

Zeker, maar 30 voor een verdediger is nog niet zo oud. En Godin is nog steeds de leider van de beste defensie in Europa. Dus ondanks die leeftijd lijkt de prijs me veel te laag. Maar goed, dat is subjectief uiteraard. We zullen het zien

Juventus zou volgend seizoen ook een poging wagen voor Diego Godin, meldt Tuttosport.

Torino verlangt minstens 40 miljoen euro voor Andrea Belotti, die naar verluidt in de belangstelling staat van Chelsea en Valencia. (calciomercato.it)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren