Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AC Milan vroeg zelfs naar Cristiano Ronaldo

Laatste update:
/
Paris Saint-Germain maakt serieus werk van middenvelder Danilo Pereira. De Franse topclub is bereid de vraagprijs van FC Porto van zestig miljoen euro te benaderen voor de ex-speler van Roda JC Kerkrade. (Tuttomercatoweb)
/
Frank de Boer mag Adrián wellicht verwelkomen bij Crystal Palace. De doelman mag bij West Ham United uitkijken naar een nieuwe club en the Eagles zijn zeer geïnteresseerd na het vertrek van Steve Mandanda. (ESPN)
/
AC Milan vroeg in een onderhoud met Jorge Mendes, puur uit nieuwsgierigheid, naar de beschikbaarheid van Cristiano Ronaldo. Met zijn jaarlijkse inkomen van dertig miljoen euro is hij voor geen enkele Italiaanse club te betalen. (Sky Italia)
/
Kostas Manolas geniet vergevorderde interesse van Juventus. De Oude Dame gaat circa dertig miljoen euro bieden voor de verdediger van AS Roma, die in Turijn wordt gezien als vervanger van de vertrokken Leonardo Bonucci. (Repubblica)
/
Galatasaray maakt werk van de terugkeer van Arda Turan, die van Barcelona mag vertrekkende. De topclub uit Istanbul biedt de aanvallende middenvelder een jaarsalaris van vier miljoen euro. (RAC-1)
/
FC Porto wil Wendel per se deze zomer aantrekken. De Portugese topclub is achter de schermen bezig met een formeel bod van tien miljoen euro voor de tienersensatie van Fluminense. (Diverse Braziliaanse media)
Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan bij Real Madrid afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha dat zou een stunt zijn zeg

Vind Manolas een hele goede verdediger, Anticipeert heel goed en gooit alles in de strijd, Een harde maar fair spelende verdediger. Strooit niet met mooie ballen zoals Bonucci dat deed maar dat zie je sowieso amper bij verdedigers

Dat zou een goeie aankoop zijn voor Juventus en dan nog een cvm erbij en je heb een top selectie.

beetje nieuwsgierigheid kan geen kwaad, maar we moeten geen gekke dingen gaan doen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren