Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AC Milan klopt tegen beter weten in aan bij Real

Laatste update:
/
Sander Fischer hoopt stiekem een stapje hogerop te kunnen. Excelsior wil praten over een nieuw contract, maar de verdediger houdt de boot voorlopig af. 'Ik zeg niet dat ik weg wil, maar ik wil wel kijken wat er voor mij mogelijk is", aldus de 26-jarige stopper. "Ik ben sportman en wil kijken waar mijn plafond ligt. Dat betekent niet dat ik vertrek bij deze club, want we gaan zeker nog rond de tafel." Fischer is medio 2015 transfervrij. (Voetbal International)
/
Sebastian Giovinco speelt na de winterstop mogelijk wel samen met Ibrahim Afellay. De Griekse topclub Olympiacos, werkgever van Afellay, heeft eens een balletje opgegooid bij Juventus. Bij de Italiaanse grootmacht moet de 27-jarige Giovinco het nog altijd doen met een rol in de marge. Daar heeft de kleine aanvaller inmiddels schoon genoeg van; bovendien loopt zijn contract komende zomer af. (La Gazzetta dello Sport)
/
AC Milan is ambitieus en klopt, misschien tegen beter weten in, aan bij Real Madrid. In Spanje komen Asier Illarramendi en Isco niet veel aan spelen toe, al lijkt laatstgenoemde inmiddels een basisplaats te pakken te hebben. Milan kan de twee in ieder geval wél een vaste plek garanderen. De kans dat Real wil meewerken aan een transfer van de toptalenten is echter niet bijzonder groot. (Tuttosport)
/
Lassana Diarra zou al in gesprek zijn met Tottenham Hotspur, maar dat blijkt nu toch niet zo te zijn. De Londenaren hebben wel interesse in de 29-jarige middenvelder van Lokomotiv Moskou, maar moeten dan eerst enkele voetballers kwijt zien te raken. Diarra was in de zomer al dicht bij een terugkeer naar Engeland, maar Queens Park Rangers ging uiteindelijk in zee met Sandro. Diarra heeft bij Lokomotiv nog een contract tot 2017. (Daily Mail)
/
Gonzalo Higuaín gaat Napoli niet na anderhalf jaar alweer verlaten. De 26-jarige aanvaller wordt in verband gebracht met onder meer Engelse clubs, maar zijn toekomst ligt in Stadio San Paolo. “De geruchten over Arsenal en Liverpool? Gonzalo heeft een vijfjarig contract en hij blijft dan ook een speler van Napoli. Ik heb ook geen contact gehad met andere clubs”, zegt broer en zaakwaarnemer Nicolas Higuaín nog maar eens. (Radio CRC)
Wie zou Real Madrid het makkelijkst kunnen missen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Merkwaardig Isco komt weinig aan spelen toe? Als hij op de bank begint valt hij meestal 30min in en vaak staat hij er ook gewoon In!! Vorig seizoen ook!

Isco gaat zoiezo banken als Bale weer fit is.

29 oktober 2014 om 09:01

Jammer genoeg wel ja, ik had ze gerouleerd. Isco is niet bank-waardig, niettemin Bale. Maar wel goed dat je zo iemand achter de hand hebt. Isco doet het echt heel goed!

Die Lass Diarra vond ik zo goed he bij Real.speelde werkelijk overal en haalde altijd een 8. Zelfs als CB speelde hij op en top. Snap niet waarom Real hem liet gaan. Multifunctionele speler die altijd voor de team alles geeft en die altijd een 8 scoort. Was de ideale speler voor Mourinho!

29 oktober 2014 om 01:17

Tja ze kopen liever een Spanjaard voor 38 miljoen voor de bank.

29 oktober 2014 om 01:36

Heeft nooit als center back gespeeld. Wel af en toe rechtsback, maar dat wilde hij dus niet meer. Hij wilde veel minuten maken op het middenveld. Dat is de reden dat hij is vertrokken.

29 oktober 2014 om 10:12

Ik weet 100% zeker dat hij een paar keer Pepe en of Ramos heeft vervangen als Center back. Daarnaast was hij ook hele goeie CDM die bijna alles won. Tevens regelmatig als RB en dat deed hij véél beter dan Arbeloa

Higuain speelt anderhalf jaar bij Napoli, niet een half jaar zoals de tekst doet overkomen.

zouden natuurlijk topversterkingen zijn, waarmee Milan naar moet streven en het zijn spelers waarmee Milan hoge ogen zouden kunnen gooien, natuurlijk gaat dit plan er lastig worden. Ik hoop het natuurlijk wel.
Als Milan het salaris van die 2 wil ophoesten zie ik Milan eigelijk best een goede kans maken, er inog nooit een speler geweest die Milan heeft afgewezen omdat het Milan was..

Lekker verder dromen daar in Milaan, ajuu!

Isco is juist bezig zijn belofte in te lossen, speelt werkelijk fantastisch dit seizoen. Daarnaast ook nog eens mateloos populair bij het Madrileense publiek, ook niet onbelangrijk. Illaramendi maken ze wel kans op maar dan met een huurconstructie denk ik.

29 oktober 2014 om 04:16

@zluuk
Real mag Illaramendi lekker verkopen, wat is hij matig zeg.
Als Casemiro terug komt en Khedira fit is heb je genoeg opties !
Real heeft echt veel goede aanvallers Cr7, Bale, Benzema, Hernandez, Jese, Isco, James.
James was zo overbodig... een aanvaller als Isco en Jese als ie terug is horen altijd te spelen !!

29 oktober 2014 om 17:37

Ik was ook geen voorstander van de komst van James. Vind Isco persoonlijk beter hoewel de passing van James wel beter is. Jese is het grootste talent dat Real heeft op dit moment maar weet niet of hij de concurrentie voorin aankan. Denk niet dat BBC gaan banken eerlijk gezegd. Misschien is een verhuur voor een halfjaar een optie omdat hij net terug komt van een zware blessure. Ik vind Casemiro ook beter dan Illaramendi en Khedira uiteraard ook maar weet niet of hij blijft. Denk overigens dat wanneer Jese fit was geweest Hernandez niet gehuurd zou zijn en is dan ook overbodig wanneer Jese terugkeert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren