Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AC Milan gaat opnieuw voor grote naam van Juventus

Laatste update:
/
Hamburger SV meldt zich na de zware knieblessure van Nicolai Müller mogelijk bij Galatasaray. Sinan Gümüs is in beeld om de voorhoede van de club van Rick van Drongelen te komen versterken. (Sky Deutschland)
/
Valencia praat momenteel met Manchester United. De Spanjaarden zouden Andreas Pereira graag voor de rest van het seizoen huren van the Red Devils. (Cadena Ser)
/
AC Milan heeft bij Juventus geïnformeerd naar Claudio Marchisio. De middenvelder zou naar verluidt ongelukkig zijn bij de Italiaanse landskampioen. (Rai Sport)
/
Als Marchisio inderdaad naar AC Milan gaat, wil Juventus daar wel wat voor terughebben. La Vecchia Signora denkt dan aan de komst van Manuel Locatelli of Giacomo Bonaventura. (Calciomercato)
/
West Bromwich Albion is de volgende Engelse club met interesse in Kevin Wimmer. The Baggies hebben ruim zestien miljoen euro over voor de verdediger van Tottenham Hotspur. (Birmingham Mail)
/
Jeffrey Bruma heeft een nieuwe tegenslag te verwerken gekregen. De verdediger van VfL Wolfsburg is opnieuw geopereerd aan zijn knie en zal geruime tijd aan de kant staan. (De Telegraaf)
Denk jij dat Claudio Marchisio deze zomer gaat vertrekken bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha nee laat marchisio maar in Turijn, ten eerste heeft Milaan al genoeg centrale middenvelders en ten tweede zie ik zowel locatelli alsmede bonaventura niet graag vertrekken!

21 augustus 2017 om 19:07

Hoe staat het er eigenlijk voor met montolivo? Ik volg milan nauwelijks, speelt hij nig?

21 augustus 2017 om 19:52

Afgelopen week in de EL was er weer een glimp van de geniale Montolivo te zien en speelde hij weer erg sterk. Afgelopen weekend kregen Kessie,
Locatelli en calhanoglu de voorkeur.

Ben met het Middenveld: Kessie-Locatelli-Bonaventura (met Biglia reserve) al meer dan blij, laat Marchisio bij Juve en maak hem een clubicoon.

21 augustus 2017 om 18:45

Calhanoglu?

21 augustus 2017 om 18:56

Linksvoor ipv Borini

Marchisio blijft lekker bij Juve. Waarom zou hij nu al een stap terug doen?

21 augustus 2017 om 19:53

Hij gelooft misschien in het project van Milan? Daarnaast zal hij mogelijk niet blij zijn met de geruchten van nog een extra middenvelder bij Juventus?

Pff laat het asjeblieft, dit wil ik echt niet. De geruchten zijn er weer net als met Bonucci, maar Marchisio moet echt blijven.

21 augustus 2017 om 18:46

Ach alsof dit waar is. Marchisio is veel groter voor juve dan Bonucci. Die laat juve echt niet vertrekken.

21 augustus 2017 om 18:54

Dan mogen ze hem wel dringend vaker laten starten.

21 augustus 2017 om 19:08

Doet allegri toch ook. Vorig jaar was marchisio gewoon niet in vorm na zijn blessure. Eerste wedstrijd speelde hij ook meteen dit jaar. Plus marchisio gaat echt niet zomaar uit het niets vertrekken.

21 augustus 2017 om 19:22

Jaar van zn blessure was Marchisio gewoon onomstreden. Stond altijd basis als regista.

21 augustus 2017 om 20:12

Zijn vader moest eens goed lachen met de geruchten

Laat Marchisio alsjeblieft bij Juve blijven. Is een echt clubicoon en alle Juve fans houden van hem.

Milan heeft genoeg middenvelders. Juist investeren in spelers als locatelli en eigen jeugd. Milan heeft een killer spits nodig Costa zou wel een leuke optie zijn....

21 augustus 2017 om 19:00

Andre silva en cutrone on fire is goed genoeg

Milan koop benatia. Die man zit op bank en is gewoon goeie verdediger zie bij roma.

21 augustus 2017 om 20:34

Hebbe al Musacchio, Romagnoli en Bonucci. Plus Zapata die als reserve prima is. Vind Benatia overbodig.


Marchisio ís Juventus. Geboren in het clubhuis. Zal er sterven ook. Hij weet ook wat het is om om de bank te zitten en heeft daar nooit moeilijk over gedaan.
En áls hij dan zou gaan dan zã©ker niet naar een rivaal of überhaupt andere club in Italiã«.
En kom niet aan met Bonucci, want daar speelden volledig andere zaken en dan hebben we het ook over een volslagen verschillend karakter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren