Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Aartsrivaal United toont weer interesse in Depay

Laatste update:
/
Kolo Touré weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. De 35-jarige centrale verdediger kwam dit seizoen 21 keer in actie in het eerste elftal en heeft een aflopend contract. “Kolo is een erg belangrijke speler voor ons, ook als hij niet speelt. Hij is een van de meest indrukwekkende persoonlijkheden die ik ben tegengekomen, maar dit is niet het juiste moment om over zijn toekomst te praten”, aldus Jürgen Klopp. (BBC)
/
Nigel Pearson wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe manager van Aston Villa. De 52-jarige Brit heeft al enkele gesprekken gevoerd met de nieuwe voorzitter Steve Hollis en lijkt dus de topkandidaat te zijn om de vertrokken Remi Garde op te volgen. Pearson werd ontslagen nadat hij Leicester City voor de Premier League had behouden en werd er opgevolgd door Claudio Ranieri. De rest is geschiedenis. (Daily Mirror)
/
Liverpool keert terug voor Memphis Depay. The Reds toonden vorig jaar serieuze belangstelling voor de aanvaller, maar zagen hem in de zomer naar Manchester United vertrekken. Manager Louis van Gaal zou de miljoenenaankoop echter weer willen verkopen en collega Jürgen Klopp denkt dat hij de Oranje-international kan laten opleven. Of Depay een transfer naar Liverpool ziet zitten, is niet bekend. (Daily Star)
/
Dusan Vlahovic is het volgend toptalent uit de jeugdopleiding van Partizan Belgrado. De aanvaller is nog altijd maar zestien jaar en kwam dit seizoen tot twee doelpunten in elf optredens bij de Servische topclub. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2018, maar Arsenal gaat proberen om die samenwerking voortijdig te beëindigen. Manchester City, PSG, Anderlecht en Real Madrid hebben ook interesse. (Metro)
/
Eddie Howe is een kandidaat om Roberto Martínez op te volgen bij Everton. De Spanjaard is na de verloren bekerwedstrijd tegen Manchester United alleen maar verder onder druk komen te staan en zou na dit seizoen kunnen vertrekken. Howe, die het goed doet bij Bournemouth, zou het stokje van Martínez dan over kunnen nemen. Hij is volgens Jürgen Klopp ‘de meest opwindende manager van de Premier League’. (Daily Mail)
Memphis Depay zou goed bij Liverpool passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zijn natuurlijk wel de tabloids die dit vermelden, maar ik denk dat Depay beter past bij Liverpool en onder Klopp misschien weer zijn vertrouwen terug kan vinden.

25 april 2016 om 09:16

absoluut! denk dat Klopp met zijn enthusiamse wel uit Depay kan halen wat erin zit... .en Depay rendeert ook beter in een goed aanvallend voetballend team : wat Manu op dit moment niet is.

25 april 2016 om 09:44

Dat laatste geldt voor iedereen lijkt me.

25 april 2016 om 09:55

goed aanvallend... dan lijkt het me niet voor iedereen. sommige gedijen beter in andere speelstijlen

25 april 2016 om 12:44

Memphis zou juist beter renderen in een team dat op de counter speelt, dan kan hij beter de ruimtes opzoeken. united speelt zonder risico maar wel de hele tijd rond de zestien

25 april 2016 om 09:19

Liverpool is anders qua naam ook gewoon een grote ploeg. Daar wordt ook verwacht dat je er meteen staat. Bij Man Utd is hij al geflopt onder vgaal, een Nederlandse trainer die erom bekend staat dat hij goed kan werken met jonge spelers, wie zegt dat het Klopp wel lukt om Memphis weer op zijn oude niveau te krijgen?

Het kan uiteraard zijn dat een nieuwe omgeving hem goed doet en hij misschien nog niet gewend was aan PL, maar een jaartje Man Utd lijkt me beter, misschien bloeit hij volgend jaar weer op, dan heb je als Man Utd zijde nog iets aan hem gehad.

25 april 2016 om 09:48

Klopp is een kei in het beter maken van spelers inderdaad, maar je kunt Depay proberen er bovenop te helpen en een gevoelige transfer aan te gaan of je kunt gaan voor een goedkoop jong talent. Van de kant Liverpool is de keus simpel gemaakt en kan dit gerucht ook in de prullenbak.

Ik ben bang dat hij het zal zien als een achteruitgang. Ik weet niet of hij er al aan toe is om toe te geven dat hij het niet gered heeft bij Manchester United. Het zal voor hem slikken zijn als dit gebeurt. Ik snap Klopp ook, het is wel een speler met potentie. Verder vraag ik me af of hij dan wel hetzelfde zal gaan verdienen.

Toure blijft zeker als zijn broer bij City blijft, maar ik zie hem sowieso wel blijven. Super naast het veld, op het veld redelijk en neemt genoegen met de bank. 1 vedette en 1 talent op de bank voor de CV is gewoon goed geregeld.

Depay is natuurlijk onzin. Ze vragen waarschijnlijk teveel, gevoelige transfer en Klopp is beter met minder grote persoonlijkheden. Depay valt waarschijnlijk eerder in de categorie spelers die qua persoonlijkheid en prive leven niet bij Klopp zijn team past.

Ik zou als Manchester hem nog wel 'n seizoen geven om zich te bewijzen. Als het volgend jaar nog steeds niet voldoende is, dan zou ik hem verkopen.

Qua speelstijl zou Depay veel beter passen in het systeem van Klopp. Vergelijk hem dan veel met Reus, wat natuurlijk een veel betere voetballer is.

Zie ik de transfer gebeuren, nee simpel weg omdat het Liverpool en Man U zijn. Verder zie ik Depay nu niet als een voetballer die graag een stap terug wil maken, omdat zijn ego dan mogelijk gekrengd is.

Mocht Reus weggaan bij Dortmund zou Depay nog wel eens een goede opvolger zijn!

25 april 2016 om 12:47

Ga je nou depay vergelijken met reus?

25 april 2016 om 14:28

Ja

Het zijn allebei vleugelaanvallers die graag naar binnen trekken en doelpunten willen maken. Als je verder leest zeg ik ook dat Reus veel beter is als Depay.

Hij had meteen naar Liverpool moeten gaan en niet naar Man U ja misschien over 3 jaar hij dacht ik ben de beste van de Mickey Mouse comptetie dat doe ik ook wel even bij Manu helaas schijn bedriegt daarom was die tussen stap belangrijk geweest voor hem hopelijk is de gerucht waar er zit rek in hem! Anders verhuren voor jaartje en denk dat klopp betere trainer is voor hem dan van gaaltje...

Als hij meteen naar Liverpool was gegaan had hij precies dezelfde aanpassing problemen gehad. Het hele verhaal is verzonnen. Memphis is een groei briljant die zijn gelijke in Europa niet kent. Wacht even tot die jongen gewend is aan zijn nieuwe leven en de zwaarte van de PL. Ik schat halverwege volgend seizoen (op zijn laatst) dat hij zal doorbreken en dan zal er net als vorig jaar bij PSV geen rem meer op zitten.

25 april 2016 om 12:32

Mooie reactie. Denk ook dat je gelijk hebt.

Als deze jongen gewend is en goed in z'n vel zit, kan hij grote stappen gaan maken..

25 april 2016 om 12:48

Hij moet leren de juiste keuzes te maken op het juiste moment, dat komt wel goed alleen heb je daar wedstrijden voor nodig die hij op dit moment niet krijgt.

Geflopt, net 1 jaar in de Pl league, iedereen heeft aanpassingen nodig, Martial die komt uit een iets sterkere franse competitie (heeft ook nog een andere mentaliteit) zelfde geldt voor Fosu, maar die zit al wat langer in Engeland. Geef die jongen eens de kans om aan te passen in het breedste zin van het woord, mentaal ook want dat is het grootste makken van Depay. Daar waar Fosu en Martial spreken met hun voeten blinkt Depay uit dmv vedette gedrag, maar voetballen kan hij wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren