Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik zeg dilly-ding, dilly-dong, ze worden wakker en de droom is realiteit!'

Laatste update:

Claudio Ranieri presteerde met Leicester City het onmogelijke. Na het gelijkspel tussen Chelsea en Tottenham Hotspur van afgelopen maandag mag de Italiaanse coach zich met zijn team kampioen van Engeland noemen. Dat besef is nog altijd nauwelijks doorgedrongen tot Ranieri, die donderdag bijzonder goedgemutst in de perszaal verscheen om de media te woord te staan.

/

Gevraagd werd of dit het mooiste moment uit zijn leven is. “Zou kunnen, maar ik kijk ook graag terug op de start van mijn carrière in Cagliari, lang geleden. We werden kampioen van de Serie C en de Serie B en vanaf dat moment ging het lopen”, antwoordde Ranieri. “Maar het winnen van de Premier League is geweldig, zeker met deze fantastische jongens. Het is mijn karma. Hier heb ik zo hard voor gewerkt.”

Uiteraard werd Ranieri ook gevraagd naar de wijze waarop hij het duel tussen Chelsea en the Spurs gadesloeg. “In de rust ben ik gaan eten en heb ik gerelaxed, tot aan de tweede goal van Chelsea. Toen stond ik te springen. Het was wel iets rustiger dan bij Jamie Vardy thuis! Hij is een fantastische speler en een fantastische vent. Als Riyad Mahrez ons licht is, is Jamie onze straaljager. Onze RAF (Royal Air Force, red.).”

Ranieri gaf tevens te kennen dat hij hoopt dat de huidige selectie bij elkaar blijft. “Ik zou ze willen adviseren om hier nog één jaar te blijven. Ga niet weg. Bij een andere club sta je misschien niet eens in de basis. Ik hoef hier ook geen grote namen te hebben. Mijn jongens zijn speciaal. We zullen wat goede spelers moeten halen, maar ze moeten wel in de groep passen.”

Ten slotte sprak de oefenmeester zijn waardering uit voor de fans van the Foxes, die het elftal de laatste maanden massaal steunden. “Ze dromen, ik zeg dilly-ding, dilly-dong, ze worden wakker en plotseling is de droom realiteit! Ik wil ze bedanken, want ik heb ze overal gehoord.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig! Het is u gegund Claudio!

Geweldige, sympathieke man die iedereen de mond snoert dit jaar. toch mooi om te zien dat je ook nog zulke trainers hebt die kunnen lachen om zichzelf ipv trainers als Guardiola die zichzelf veelte serieus nemen

5 mei 2016 om 17:37

Ik ben benieuwd of Guardiola ook zoiets kan. Met een ploeg die normaal gesproken niet speelt om kampioen wordt in iedergeval flink stappen te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren