Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wilde bewust terug naar de Eredivisie en een vertrouwde omgeving’

Laatste update:
/

Mike van Duinen kwam vijf seizoenen uit voor ADO Den Haag en werd geruime tijd in verband gebracht met FC Utrecht, maar zijn vervolgstap na ADO werd het buitenland. De keuze voor Fortuna Düsseldorf in Duitsland pakte sportief gezien echter niet goed uit. Na twaalf wedstrijden en één goal in het eerste half jaar werd Van Duinen al verhuurd en inmiddels is hij definitief weg.

Deze zomer pikte Excelsior de spits op en in Rotterdam-Kralingen wil Van Duinen zich herpakken. Terugblikkend op zijn periode in Düsseldorf heeft hij gemengde gevoelens. Enerzijds had hij er meer van verwacht, geeft hij toe in gesprek met Voetbal International. “Maar als mens en als voetballer ben ik beter geworden. Ik heb de taal geleerd, heb ergens anders gewoond. Ik ben echt wijzer geworden.”

Van Duinen had een goed gevoel bij Excelsior en trainer Mitchell van der Gaag, dus ging hij in op het aanbod in Rotterdam te komen spelen. “Ik wilde bewust terug naar de Eredivisie en naar een vertrouwde omgeving. Gewoon weer lekker elke week spelen”, aldus de 24-jarige spits.

Zal Mike van Duinen slagen bij Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mike van Duinen is een prima spits voor een club als Excelsior.

8 september 2016 om 20:32

Uitstekende spits zelfs. Kan toch ook nog wel wat hoger aan lijkt me? Stond ooit zelfs in de belangstelling van AZ. Vind het een goede spits met uitstekende techniek.

Het gekke is natuurlijk dat als Mikey nu bij ons weer op de bank moet gaan zitten.

Havenaar is namelijk een betere spits en op de flanken hebben we nu Becker en Kastaneer. En eventueel Duplan en Schaken. Ben blij voor hem dat hij weer terug is in Nederland!

8 september 2016 om 21:16

Van Schaken is het beste inmiddels wel af toch? En ik dacht dat Duplan vooral als nummer 10 wordt gebruikt... In principe had je iemand als Van Duinen best kunnen gebruiken; zeker aangezien je in de spits niet heel veel opties hebt. Voor zover ik weet heeft ADO alleen nog de beschikking over jeugdspeler Van Der Heijden als Havenaar geblesseerd of geschorst is.

9 september 2016 om 08:10

Vd Heijden is in mijn ogen een completere spits dan van Duinen. Van Duinen moet het vooral hebben van zijn keiharde werken. Hij kan anders niet echt een bal voorin vasthouden of als pinchitter worden ingezet wat je wel kan doen bij vd Heijden.

Overigens wordt Duplan idd als 10 gebruikt. Maar hij wordt nog wel eens naar de vleugels gezet. Afgelopen pot tegen Heracles was dat nog het geval. Verder moet ik zeggen. Je hebt nu dus Kastaneer en Becker. Daarna Marengo en Schaken. Van Duinen zou dus onnodig zijn.

8 september 2016 om 22:19

Maar hij gaat toch naar Excelsior? Wat heeft hij op de bank te zoeken bij ADO dan? Overigens een prima spits voor Excelsior. Die gaat daar rond de 10 doelpunten maken, en dat is juist wat ze daar nodig hebben..

hij werd toen toch aan roda verhuurd?

8 september 2016 om 21:40

Vorig jaar ja, maar Kalezic was een beetje dom om met van Duinen en Poepon in de spits te spelen. Hierdoor hadden we geen vleugelspelers en kreeg hij te weinig aanvoer. Prima spits! Als de aanvoer goed is eentje om in de gaten te houden!

Waardeloze spits, hrlemaal bagger. Heeft echt nog helemaal niks laten zien op een mooi goaltje tegen twente na. Meeste overrated speler van de eredivisie l

Ja, van Duinen is een wereld gozâh en een echte Hagenees, maar past niet meer bij het niveau van Den Haag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren