Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil vertrekken bij United, daarom heb ik ook gesproken met de manager’

Laatste update:

Manchester United bereidt zich momenteel in de Verenigde Staten voor op het komende voetbalseizoen. Mogelijk gaan enkele spelers de Engelse grootmacht nog verlaten en één van de gegadigden om Old Trafford achter zich te laten, is Matteo Darmian. De verdediger bevestigt vrijdag dat hij de club van manager José Mourinho achter zich wil laten.

“Ik wil vaker spelen. Vorig seizoen speelde ik niet zoveel, dus dat is mijn doel en mijn ambitie”, wordt de verdediger geciteerd door verschillende Engelse media, waaronder the Independent. “Daarom heb ik ook gesproken met de manager. Ik heb ook met de club gesproken over mijn toekomst. Ik wil vertrekken, maar we gaan zien wat er gaat gebeuren.”

Vorig seizoen stond Darmian bij slechts vijf Premier League-wedstrijden in de basis. De 28-jarige vleugelverdediger wordt de laatste weken hevig in verband gebracht met een terugkeer naar Italië, waar hij eerder speelde voor AC Milan, Padova, Torino en Palermo. Momenteel zouden Juventus en Internazionale geïnteresseerd zijn in de diensten van Darmian.

Gevraagd of de 36-voudig international van Italië graag terug zou keren naar de Serie A, antwoordt hij: “Ja, mogelijk. Het is een optie. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Eerlijk gezegd wacht ik nu af. Als ik blijf, blijf ik en ga ik doen wat ik tot nu toe altijd heb gedaan. Als ik ga, dan is dat omdat de andere club mij een aanbieding doet die mij zint”, besluit Darmian.

Verwacht jij dat Matteo Darmian deze zomer Manchester United gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf het opmerkelijk vinden hoe deze jongen compleet mislukt is bij United. Ik vraag met af of het door Mourinho komt of de PL.

27 juli 2018 om 22:40

Mede door Mourinho om hem linksback op te stellen. Best best wel zonde.

27 juli 2018 om 23:37

Ik blijf het tot op de dag van vandaag opmerkelijk vinden dar united aankopen heeft gedaan als: Darmian, Blind, Rojo, Herrera, Fellaini en dan ben ik er vast nog wel een paar vergeten

27 juli 2018 om 23:56

Fellaini word vaak ondergewaardeer wat ik heel onterecht vind, maar is gewoon op zijn plaats, en heel bruikbaar in specieke situaties, als breker bijvoorbeeld. Waarom zou mou hem anders bij het team houden?

28 juli 2018 om 11:27

Mee eens, kan jeLouis voor bedanken. Herrera is nog wel een goede aankoop geweest. Nog erger is dat hij ze heeft gekocht en zelf opgeleide spelers als Rafael, Keane, welbeck en Cleverley heeft laten gaan. Ook legenda als Evra, Rio en Vidic mochten weg

Toch zonde. Weet nog in het begin met Van gaal speelde hij nog aardig sterk, maar daarna werd het wel steeds minder helaas.

27 juli 2018 om 23:10

Dat is het mooie van onze oude meester, die weet meestal het beste uit zijn spelers te halen, als het potentie aanwezig is. Alleen jammer dat ie in algemene zin gefaald heb. LvG dus. 😢

En hoe zit het met Fosu Mensah? Mag die ook bij United vertrekken?

27 juli 2018 om 23:00

Ik denk dat darmian weg mag en Fosu Mensah blijft. Valencia en Dalot zijn ook beide geblesseerd voor het begin van het seizoen als het goed is. Dus dat zou dan een kans zijn voor Timothy

27 juli 2018 om 23:16

Die schijnt voor het nieuwe seizoen heel veel vertrouwen te krijgen van Mou. Check anders even zijn gesprek bij Andy in de auto, echt een leuk interview waarin hij oa ook over Manu vertelt.

27 juli 2018 om 23:53

Vrij beroerd jaar gedraaid? Vond hem juist sterk spelen bij Palace. Speelde bijvoorbeeld thuis tegen City een ijzersterke pot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren