Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil laten zien dat ik die 41,5 miljoen euro waard ben’

Laatste update:

Bayern München maakte woensdagavond melding van de komst van Corentin Tolisso. De middenvelder komt voor 41,5 miljoen euro over van Olympique Lyon en die transfersom kan door variabelen nog oplopen tot 47,5 miljoen. De 22-jarige Tolisso beseft dat dat transferbedrag hoge verwachtingen met zich meebrengt.

“De prijs zet me onder druk, maar ik wil laten zien dat ik de prijs waard ben en dat Bayern er goed aan heeft gedaan om mij voor deze prijs te kopen”, aldus de enkelvoudig international van Frankrijk in een interview met Téléfoot. “Alles is heel snel gegaan. Toen ik wist dat Bayern mij wilde hebben, heb ik geen moment getwijfeld.”

“Iets groters en beters dan Bayern ga je niet vinden”, aldus Tolisso. “Ik heb met Carlo Ancelotti gesproken en hij is een trainer die overal waar hij is, prijzen wint. Hij heeft mij nog eens benadrukt hoe groot deze club is. Ik wil bij Bayern tevens laten zien dat ik het waard ben om in de basis te staan bij de Franse ploeg.”

Corentin Tolisso, in 2002 al een fan van FC Bayern München en sinds deze week ook nog eens de duurste aankoop ooit!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 17 juni 2017

Denk jij dat Corentin Tolisso gaat slagen bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je gaat dat transferbedrag zeker waar maken Tolisso daar ben ik van overtuigd en München gaat de komende jaren heel veel plezier aan jou hebben. Had zo gehoopt dat hij nog minimaal een jaartje zou blijven maar deze stap kan je hem alleen maar gunnen. Daarnaast heeft Lyon er een uitstekend transferbedrag aan overgehouden waar wij ook weer verder mee kunnen. Heeft echt een topseizoen gehad ondanks het wisselvallige Lyon met 14 doelpunten en 7 assists, is pas 22 jaar en gaat alleen nog maar beter worden en zich verder ontwikkelen bij München. Verder is hij natuurlijk een multifunctionele (centrale)middenvelder die tevens als verdedigende middenvelder kan spelen en zelfs desnoods als rechtsback.

41.7 miljoen valt best mee voor zo een speler.. en ook nog de duurste aankoop van bayern munchen dat is helemaal bizar.. zo laag.. en toch elk jaar zo goed presteren. Netjes.

19 juni 2017 om 01:06

Mwa. De prijzen tegenwoordig die voor sommige spelers worden betaald zijn natuurlijk echt te bizar. Het heeft natuurlijk ook te maken met de competitie waarin hij speelt. Toch de 5e competitie van Europa na de Primera Division, de Premier League, de Bundesliga en de Serie A in de volgorde die je zelf mag bepalen. Tevens is hij nu de duurste uitgaande transfer voor Lyon.

19 juni 2017 om 07:40

Eerlijk gezegd vind ik de Ligue totaal niet onderdoen aan de Buli (uitgezonderd van Bayern).

19 juni 2017 om 08:58

Ja inderdaad, ik vind clubs als Hoffenheim Hertha en FC Köln eigenlijk helemaal niks beter dan Bordeaux,Nantes, Rennes en Toulouse, als je al bekijkt welke spelers en talenten er rond lopen bij alleen al Toulouse Diop, Lafont, Delort, zijn drie zeer goeie spelers die echt sowieso gelijkwaardig zijn aan de spelers van een FC Köln buiten Modeste natuurlijk haha!

19 juni 2017 om 09:18

Hector en Horn vind ik ook wel beter. Het hele team eigenlijk.

Juventus heeft hier echt de slag gemist. Het zou een maand geleden al in kannen en kruiken zijn. Speler was al bereid te tekenen... Ben nu echt héél benieuwd waar ze mee komen, gezien Marotta ook de deur voor Verratti heeft gesloten. Kan me niet voorstellen dat ze al vol op Bentancur gokken. Al hoop ik natuurlijk dat hij echt al van wereldklasse blijkt.

Ik vraag me eens af wanneer de Fifa eens keer gaat ingrijpen met al dit soort bedragen. Voetbal wordt echt kapot gemaakt door een paar spelersmakelaar en clubs. Welke speler is nou in werkelijkheid zoveel waard? Zie voorbeeld Pogba die bij Manu niet eens bewezen heeft zoveel waard te zijn.

19 juni 2017 om 12:36

Hahaha heeft gewoon 3 prijzen gepakt duss snap het niet en klopt speelde niet altijd sterk maar dat zal volgend jaar wel anders zijn. Als het team sterker gaat worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren