Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik was op de bruiloft van Van der Gijp, daar werd zijn naam het meest genoemd’

Laatste update:

Valentijn Driessen is blij dat het voetbalpraatprogramma Veronica Inside in het nieuwe seizoen gewoon weer terugkeert op televisie. De chef voetbal van De Telegraaf is regelmatig te gast aan tafel en kreeg daardoor van dichtbij mee hoe Johan Derksen en René van der Gijp lijnrecht tegenover presentator Wilfred Genee komen te staan. Door tussenkomst van Talpa-directeur John de Mol is een einde van Veronica Inside voorkomen, daar hij de analisten aan hun contract houdt.

“Dit was het moment waar ik op heb zitten wachten, waar iedereen op heeft gewacht”, zegt Driessen in een video op de website van Veronica Inside. “Ik was op de bruiloft van René van der Gijp en de naam die het meest genoemd werd was die van John de Mol. Iedereen was ervan overtuigd dat als John de Mol zich in de wedstrijd zou begeven, dat er dan wel wat zou gaan gebeuren. Dat is ook gebeurd en toen ging het heel snel. Ik las in het Algemeen Dagblad dat het heel moeilijk zou gaan worden. Ik had het verhaal nog niet uit toen ik berichten kreeg dat John de Mol in de baan zat. Toen dacht ik: nu gaat het wel goedkomen. En toen kwam het ook goed.”

Driessen zegt blij te zijn dat het programma terugkeert. “En met mij heel veel mensen, want ik word er echt overal op aangesproken. Iedereen is er blij over en ik heb er echt verschrikkelijk veel reacties op gehad. Iedereen begint nu ook over de geloofwaardigheid en dat ze niet met elkaar aan een tafel zouden kunnen. Dan denk ik: wat is dit voor grote onzin?. Anders hadden ze ook meningsverschillen. Voor mij behouden zij hun geloofwaardigheid, zolang ze blijven doen wat ze altijd gedaan hebben.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valentijn driessen, de enige die ik niet zou missen als t programma van de buis was gegaan

13 augustus 2020 om 15:52

Hij zit er vaak naast met zijn opmerkingen maar hij kan incasseren en vult de rest van de tafel goed aan.

13 augustus 2020 om 16:09

Vind je? Vind hem juist altijd zo hielen likken aan tafel. Als hij dan een column geschreven heeft en vd gijp of derksen is het er niet mee eens dan geeft hij ze vaak direct gelijk of komt hij terug op z'n mening. Vind Driessen echt helemaal niks toevoegen.

13 augustus 2020 om 17:28

Alleen al omdat Valentijn door supporters van alles clubs gehaat wordt, omdat hij over iedere club in Nederland iets kritisch durft te zeggen, hoort hij in dat programma. Voor de hielenlikkers en andere journalisten die niets durven zeggen, zoals Willem Schippers of Hans Hoijtink, schakel je naar NOS Studio Voetbal. En anders is er nog je eigen club TV voor de mooi weer show. Zo is er voor iedere doelgroep een programma. Mooi toch? Wat ik persoonlijk zo verrassend vind, is dat journalisten van de kijker of lezer nooit iets anders mogen zeggen dan 2 weken geleden, want dan nemen ze die persoon na eigen zeggen niet meer serieus, terwijl als er iets veranderlijker dan het weer is, is het wel de sport. En volgens mij moeten analysten en journalisten de actualiteit verslaan.

13 augustus 2020 om 18:24

Ik ben in NL voor NAC, daar zegt Driessen zelden wat over. Dus da's op mij iig niet van toepassing. Ik vind het een open deuren intrappen en iemand die ongegrond tot in de treure een vete uitvoert op bv ten hag. En zoals skede al zei, als hij of Derksen dan een andere mening heeft draait ie opeens volledig om met zn gekontkruip. Dat is de reden

Valentijn is allang blij dat hij nu nog steeds af en toe op tv even de aandacht mag trekken door bij VI aan te schuiven. Verder geeft meneer nog even een stiekeme steek aan concurrent het AD, daar is hij ook niet vies van. Het enige waar hij gelijk over heeft is dat dit niet van invloed is op de geloofwaardigheid van de heren van VI. Die was namelijk al jaren vrijwel nul door hun steeds wisselende meningen en vaak ongeïnformeerde geleuter en daar verandert niks aan.

13 augustus 2020 om 17:13

En toch kijk je dus al jaren...

13 augustus 2020 om 22:34

Omdat de humor geweldig is. Inhoudelijk is het echt zo slecht. Maar de humor is geweldig. Ze zitten er zo vaak naast met voorspellingen, maken dingen in het voetbal belangrijk die dat niet zijn, of andersom, zetten een hetze op tegen bepaalde personen, verklaren situaties met redenen die totaal niet waar zijn, etc. Heel vermakelijk en irritant tegelijk. Maar de humor is wel altijd mooi. Een andere reden om te blijven kijken is dat de mening van Derksen ontzettend veel invloed heeft op een groot aantal mensen in NL. Over allerlei onderwerpen. De media neemt dat klakkeloos over en pompt dat in onze huiskamers. Ze geven enorm veel aandacht aan de mening van Derksen over allerlei onderwerpen, terwijl die mening vaak ongefundeerd is. Als je wil weten wat er onder het volk leeft, kan je beter naar VI kijken in plaats van het Journaal. Dat is de kracht van dit programma. Daarom kijk ik. Ik denk vele anderen ook.

13 augustus 2020 om 22:51

Lovrefc, een harde maar zeer terechte conclusie. Volmondig mee eens. En verder: hoezo hebben we het niet nog steeds over?? Dezer dagen kunnen we eindelijk weer lekker voetbal kijken, vooruit het ingeplakte publieksgeluid is niet alles, maar het is heerlijk dat het momenteel gewoon echt over voetbal gaat en niet over dat onbenullige VI-geleuter.

Natuurlijk wist Valentijn het weer allemaal. Maar goed. Dat hele gedoe over geloofwaardigheid vind ik zo overdreven. Wie kijkt VI nou voor de geloofwaardigheid? Toen ze Manolev bijvoorbeeld iedere week de grond in stampten, dat was natuurlijk niet slecht voor de geloofwaardigheid? En noem de rest maar allemaal op.

13 augustus 2020 om 18:08

Ja precies. Ik kijk het programma echt niet elke keer met het idee: ‘O, ik ben zo benieuwd wat ze nu voor iets intelligents zeggen over die en die.”
Eerder met: “Welke leuke filmpjes gaan ze nu weer laten zien😀”

VD Gijp en Derksen hadden het zelf de hele tijd over het verliezen geloofwaardigheid. De rest van het land nam hen sowieso al niet serieus...

Het getuigd van grote klasse dat deze mannen zich over dit conflict heen hebben kunnen zetten. Zeer veel waardering voor alle 3. Ook voor Valentijn die zich openlijk hierover uitspreekt.

13 augustus 2020 om 17:28

Huh, welke klasse? Het is één groot theaterstuk voor kijkcijfers. Je moet deze berichten ook niet meer zien dan opwarmen voor de eerste uitzending van het nieuwe seizoen. Misschien dat jij denkt dat zij oprecht en authentiek zijn, maar wellicht komt dat omdat zij dingen roepen die populair liggen bij bepaalde doelgroepen, maar dat is nu juist het berekende aan het programma, want daarop probeert men kijkcijfers en reclame-inkomsten te scoren.

13 augustus 2020 om 17:50

Dat is in andere gevallen meestal wel zo maar nu geloof ik dat niet. Derksen geeft zelfs zijn halve salaris aan goede doelen. Dat vind ik echt geweldig.

13 augustus 2020 om 18:00

'Dingen roepen die populair liggen bij bepaalde doelgroepen'. Haha, jij hebt niet meegekregen dat de meeste doelgroepen juist niet zo blij zijn met VI?

13 augustus 2020 om 23:31

Ik zie dat jij niet begrijpt welke bubbel ik bedoel? Je zit er namelijk waarschijnlijk zelf in

Haha Driessen die nog onbetrouwbaarder is dan deze drie bij elkaar. Het seizoen gaat gelukkig snel weer beginnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren