Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik sta al 33 jaar in de spotlights, daarom werk ik nu graag even in de luwte’

Laatste update:

Joop Gall heeft een nieuwe uitdaging gevonden: de oud-trainer van onder andere Go Ahead Eagles en FC Emmen gaat aan de slag bij FC Stal Dniprodzerzhynsk, dat afgelopen seizoen op de achtste plaats eindigde in de Oekraïense competitie. Hij wordt daar de assistent van Erik van der Meer, die in het verleden nog samenspeelde met Gall bij BV Veendam.

/

Gall keek eerder al even rond bij de Oekraïense club, deels vanwege de oorlog in het land: “Daarom wilde ik eerst mee komen lopen. Maar die onrust is 800 á 1000 kilometer van de club verwijderd, daar krijg je niets van mee”, vertelt hij aan Voetbal International. “Ik ben heel benieuwd hoe mijn werkwijze in zo'n land wordt bekeken. En na 33 jaar als voetballer en trainer in de spotlights te hebben gestaan, vind ik het wel lekker om in de luwte te gaan werken. Ik heb als hoofdtrainer meer ervaring dan Erik, maar hij werkt al een jaar of zes in het buitenland terwijl ik alleen ervaring heb in Nederland.”

De oud-speler van Veendam, FC Groningen en sc Heerenveen vertrekt binnenkort naar het Oost-Europese land om aan de voorbereiding voor het komende seizoen te beginnen. Hij hoopt dat Stal, dat de vorige jaargang promoveerde naar het hoogste niveau, zich volgend seizoen kan mengen in de strijd om Europees voetbal. Daar zijn wel enkele gerichte versterkingen voor nodig, denkt Gall. Hij krijgt bij Stal overigens te maken met Guyon Fernandez, die begin april in Oekraïne aan de slag ging.

Denk je dat Joop Gall de juiste club heeft uitgekozen om zijn eerste buitenlandse ervaring op te doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

spotlights? dim licht.. heb nog nooit wat in 33 jaar tijd van hem gehoord.

28 mei 2016 om 16:43

Dat zal aan jouw liggen. Zeer gewaardeerde oud-voetballer in het noorden en daarna ook lang trainer geweest.

28 mei 2016 om 16:59

Kerel, wat doe je dan op een voetbalsite als deze als je er geen weet van hebt...

28 mei 2016 om 17:26

Haha doe alsjeblieft niet alsof we het hier over van Basten hebben ofzo.

28 mei 2016 om 17:49

Moet iedereen net zoveel weten over voetbal hebben als jij? Is er hier een ballotagecommissie? Hij kent hem niet, kan mede aan zijn leeftijd liggen, ik ken de naam wel, maar als je me vraagt waar hij de laatste paar jaren zat? Ik weet het niet. Mag ik nu ook niet meer blijven?

28 mei 2016 om 18:10

Hij zegt dat hij 'm niet kent, terwijl hij 33 jaar in het voetbalvak zit. Mag ik daar mijn gal over spuwen

28 mei 2016 om 19:21

De meeste jongere voetbalfans kennen de spelers van de PL beter dan de eredivisie maakt dan van hun mindere voetballiefhebbers? Nee alleen maar andere, de wereld veranderd, maar laat iedereen in zijn waarde.

28 mei 2016 om 19:54

Wat is een voetballiefhebber waard die alleen de buitenlandse competitie kent?

28 mei 2016 om 20:01

Dat zeg ik, laat iedereen in zijn waarde.

28 mei 2016 om 17:25

Haha. Spotlights is ook zwaar overdreven. Hij doet net of ie Cristiano is. Maar hij is absoluut een bekende naam. Weet vaak wel een succesje te boeken met zijn clubjes.

In de spotlight? Wie is dit überhaupt?

28 mei 2016 om 17:03

Zoals je kan lezen....Joop Gall

28 mei 2016 om 17:53

Google is uw vriend.

Baal er nog steeds van dat hij niet de nieuwe baas van de Fifa is geworden, Joop Gal is not for sale!

Geen eigenaar van Gall&Gall neem ik aan, anders goeie import uit Oekraïne.

Bij Gall zou ik eveneens zeggen: "get your facts straight". Kamjanske, de stad die tot vorige week nog Dniprodzershynsk heette, ligt ongeveer 300 km van Donezk vandaan. En dat is het brandpunt van de "onrust". In Kamjanske worden ook de wedstrijden gespeeld. Omdat het stadion maar voor 3.000 mensen plaats heeft, wordt een deel van de wedstrijden in het tweede stadion van het nabij gelegen Dnipro (vorige week nog Dnipropetrovsk) gespeeld. Het is dus niet zo als bij Schachtjor Donezk dat zijn wedstrijden ver weg aan de andere kant van het land in Lviv speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren