Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik moet laten zien dat ik de eerste spits van Ajax ben, dat is het doel’

Laatste update:

Zakaria El Azzouzi beleefde vorig seizoen voorzichtig zijn doorbraak in het profvoetbal. De twintigjarige aanvaller maakte op huurbasis voor FC Twente vier doelpunten in dertien wedstrijden en gaat het nu proberen bij Sparta Rotterdam.

/

Het uiteindelijke doel van El Azzouzi is slagen bij Ajax, zo vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad: “Ik moet laten zien dat ik de eerste spits van Ajax ben. Dat is het ultieme doel. Ik geloof dat ik er klaar voor ben als ik dit seizoen een aantal stappen zet.” El Azzouzi heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2020.

“Ik wil sneller en sterker worden. Daar werk ik hard voor. Omdat ik niet de grootste ben, wil ik balvaster worden. Gelukkig is Pastoor een trainer die wil voetballen waardoor ik niet alleen maar lange ballen krijg”, besluit El Azzouzi, die al één keer werd opgeroepen voor de hoofdmacht van Marokko. Hij maakte zijn interlanddebuut echter nog niet.

Denk jij dat Zakaria El Azzouzi gaat slagen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben erg benieuwd wat Ajax met deze jongen gaat doen, aangezien die nog zo lang vastligt.. Zou een prima 3de spits zijn geweest, ben sowieso benieuwd hoe de spitsen van (jong) Ajax het dit jaar gaan doen.. Dolberg en ziv lijken de spitsen te worden voor jong, al hoop ik ook dat Walian nog een kans krijgt.. Die heeft in mijn ogen namelijk wel alles om een goede spits te worden!

4 juli 2016 om 09:26

Ik hoop eigenlijk(tegen beter weten in) dat er zich nog een ploeg meld voor Zivkovic. Dan kunnen Walian en Dolberg uitmaken wie eerste spits gaat worden bij JA. Zivkovic heb ik het vertrouwen wel in opgegeven. Zonde, had een hele goeie spits kunnen worden als hij de juiste mentaliteit had.

4 juli 2016 om 09:28

Zou je me wat meer kunnen vertellen over Walian? Manier van spelen, sterke eigenschappenen enzo? Die Dolberg vind ik ook wel een goede spits, staat ook wel bekend als groot talent toch?

4 juli 2016 om 09:39

Ezra Walian, is een fysieke sterke spits, meer een echte afmaker, heeft nog een contract voor een jaar. Verder is die 18 jaar oud en 4 jaar geleden van AZ overgekomen. Is echt een jongen met potentie.. Heeft alleen de pech gehad dat Dolberg het goed deed & sierhuis verschrikkelijk goed in vorm was.. Daarom moest Walian meer aan de zijkant spelen, ik denk echt dat hij potentie heeft.. En door z'n fysiek kan je hem gewoon altijd inspelen. Doordat hij al lang in de jeugd speelt bij Ajax kan die ook goed meevoetballen. Daarom hoop ik dat die jongen een kans krijgt.. Is echt een goede afmaker

4 juli 2016 om 10:23

Sterke spits??? Dolberg en zelfs Sierhuis zijn klasse beter, is een jonge die er nieteens in stond afgelopen seizoen als jet erom ging dan kwamen Dekker en Cerny erin

4 juli 2016 om 11:13

Fysiek sterk peet

4 juli 2016 om 10:56

Je kan m beter een seizoen lang laten spelen in de eredivisie dan 5 invalbeurten als 3e spits..

Vind dit een echt talentje, geen topper maar ben wel echt gecharmeerd van hem. Wat mij betreft wordt ie eerste spits over een paar jaar, Zivkovic mag vertrekken en Dolberg verhuren.

4 juli 2016 om 19:42

en stel milik wordt verkocht wat dan ? 1 spits in de gehele selectie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren