Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik liet me provoceren, het was nooit mijn intentie een kopstoot uit te delen’

Laatste update:

NEC-middenvelder Ryan Koolwijk kreeg zaterdag in het duel met SC Cambuur (1-1) een rode kaart omdat hij tegenstander Paco van Moorsel vloerde met een kopstoot. Via de officiële kanalen van zijn managementbureau Forza betuigt Koolwijk spijt. Hij heeft een schorsing van drie wedstrijden gekregen en hij kan zijn ploeg in de laatste duels niet helpen in de strijd tegen degradatie.

/

Koolwijk zegt dat hij zich liet provoceren en dat het nooit zijn intentie was om een kopstoot uit te delen. “Ik kan me wel voorstellen dat mensen na het zien van de televisiebeelden hier anders over denken. Ik had direct weg moeten lopen”, laat Koolwijk optekenen. “Ik had als aanvoerder natuurlijk mijn team de laatste wedstrijden graag gesteund in het veld en er alles aan gedaan om ons te handhaven met deze prachtige club.”

“De komende drie wedstrijden ben ik supporter van NEC en zal ik de jongens bijstaan waar mogelijk”, klinkt het. De aanvoerder van NEC is in het bezit van een aflopend contract en pas na het seizoen neemt hij een beslissing over zijn toekomst. NEC vecht in de komende wedstrijden voor lijfsbehoud en dat wordt met wedstrijden tegen AZ (uit), FC Twente (thuis) en Ajax (uit) nog een hele klus.

Drie wedstrijden schorsing voor Ryan Koolwijk is terecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig heeft NEC niet zo'n moeilijk programma meer, oh wacht

9 april 2014 om 19:53

Met of zonder koolwijk, degraderen doen ze waarschijnlijk wel.

9 april 2014 om 19:59

Op Willem II na zie ik geen enkele club dit jaar uit de JL een serieuze bedreiging vormen voor de Eredivisieclubs die nacompetitie gaan spelen. NEC blijft er wel in

9 april 2014 om 20:05

Ja dat is ook wel waar, helaas voor jou zie ik roda sws degraderen met de laatste plek...

9 april 2014 om 21:06

Daar waar het gat tussen de Eredivisie en Europa groter is geworden is het verschil tussen de Eredivisie en de Jupiler League juist kleiner geworden. Wie had vorig seizoen verwacht dat de Eagles (geeindigd op plaats 7 oid) zouden promoveren en dit seizoen boven clubs als NEC en jouw club zouden eindigen? Hou er maar rekening mee dat clubs die in de winning mood zijn met veel meer vertrouwen op het veld verschijnen dan clubs uit de Eredivisie die al een tijd geen winnende reeks hebben neergezet. Als de spelers van NEC de JL net zo onderschatten als jij doet worden ze in de eerste 2 wedstrijden hard afgedroogd.

9 april 2014 om 22:10

Jij ziet ze echt vliegen he.. Je denkt toch niet serieus dat Roda van Twente,groningen of go ahead gaat winnen (go ahead uit)

Zal wel, maar je bent aanvoerder. Onacceptabel om dan in zo'n cruciale fase 3 wedstrijden je team in de steek te laten, ondanks dat ie al weken (heel) slecht speelt. Al moet gezegd worden dat die van Moorsel ook wel een matennaaiertje is . Was lang, maar dan ook lang niet zo erg als hij deed voorkomen( wat Piazon bij Van Rhijn deed was minstens zo 'erg' )

9 april 2014 om 19:59

Ben het met je eens. Je zag overduidelijk dat V Moorsel hem een kaart aan probeerde te smeren. Koolwijk had namelijk al een gele kaart. Als hij er op in was gegaan was hij er sowieso af gegaan.

9 april 2014 om 20:02

Het gaat er niet om hoe erg je het doet, maar als je überhaupt al de intentie hebt om het te doen, verdien je gewoon een schorsing. Te Wierik en ?deze speler? stellen zich weliswaar aan, maar als je dat niet doet, denkt de scheids dat er niets aan de hand is en krijg je wss zelf ook geel (Piazon-Van Rhijn).

9 april 2014 om 20:09

Goed punt, dat beide partijen geel verhaal moet echt ophouden.. Dat is ook verre van zijn doel voorbij geschoten..

9 april 2014 om 20:09

Klopt, moet zoiets doms neem je het risico geschorst te worden. Op de rode kaart is ook niks aan te merken, alleen door Van Moorsel is de schorsing nu 3 onvoorwaardelijk ipv 2 onvoorwaardelijk(of misschien zelfs minder).

Ergste is nog dat de scheidsrechters matennaaierij gewoon aanmoedigen. Bedoel, is er niks aan de hand maar je valt alsof je met een boksbal in je gezicht geslagen wordt(te Wierik) krijgt je opponent rood(voordeel), maar doe je het eigenlijk eerbaar zoals Van Rhijn wordt je genaaid(lijkt net Game of Thrones)

9 april 2014 om 22:14

Las dat hij zijn huur al heeft opgezegd in Nijmegen en weer naar Rotterdam gaat. Als reden gaf hij aan er genoeg van te hebben dat hij altijd supporters tegenkwam die met hem over NEC wilde praten. Zo zie je maar, echt een jongen met hart voor de club...

10 april 2014 om 01:46

En dat heeft hij jou bevestigd????
Niet te snel oordelen als je de geen complete waarheid weet

Gewoon een speler die te kort komt voor de Eredivisie. Geen toeval dat een club voor de 3e keer in de problemen komt met hem als speler en nu zelfs als aanvoerder. Maar goed sommigen schijnen er in te geloven dat het een goede speler is voor Eredivisie begrippen. Ik zie hem alleen het record van Tim Bakens nastreven met de meeste degradaties.

9 april 2014 om 20:06

Op basis van voetbaltechnische gronden is Koolwijk absoluut Eredivisiewaardig. Onderschatte,slimme voetballer, iets wat je zou weten als je regelmatig NEC zou kijken. Dat ie de laatste weken bagger speelt klopt, maar puur op de voetballer Koolwijk heb ik persoonlijk niet veel aan te merken. Het is meer op basis van dit soort acties waarop je hem niet Eredivisiewaardig zou kunnen noemen(mentaal dus) maar op basis van voetballende kwaliteiten absoluut niet .

9 april 2014 om 22:00

Het enige wat koolwijk goed heeft is het overzicht. Hij is soms zo rustig dat je er gek van wordt en dat die als een kneus een bal verspeeld en dit is niet zijn enige frustratiekaart he. En heb je koolwijk ooit 3 man zien uitspelen? Heb je koolwijk ooit echt hard zien sprinten met de bal aan de voet? Ik niet hoor. Hij heeft het overzicht maar hij is echt niet een top voetballer. Hij kan rustig mee met een middenmoter van de eredivisie maar voor de top van de eredivisie zou hij echt hard door de mand vallen. Ik had veel liever lasse nog bij n.e.c gezien en liefst als aanvoerder dan stonden we er nu veel beter voor

10 april 2014 om 01:44

Met schone heb je toch geen zekerheid dat het beter zou gaan
1 speler kan niet een heel dramateam op sleeptouw nemen

De rest is gewoon brandhout

10 april 2014 om 07:12

Met lasse heb je wel een creatief middenveld en ook een jongen met de nodige ervaring.en misschien nog wel belangrijker iemand met een hart voor de club. Lasse heeft altijd het n.e.c shirt met trots gedragen en tot de laatste minuut voor die wegging heeft die voor de club gestreden. Zo hoort het ook maar vaak hebben we bij n.e.c spelers die transfervrij weggaan en die dan de laatste weken/maanden zich te goed voelen om nog volle bak te gaan. Laat ik als voorbeeld een John Goossens nemen.
Die ging in 2012 weg. Zijn contract Liep af in mei en in februari had hij al een overeenkomst met Feyenoord en vanaf dat moment wilde hij niet meer spelen omdat die bang was voor blessures typisch gevalletje zakkenvuller en dit was slechts 1 voorbeeld dit gebeurd n.e.c namelijk heel vaak. Net zoals dat koolwijk zichzelf te goed voelt. Ik hoef hem niet meer in ons mooie shirtje te zien. De Jongens die aankomende weken zorgen dat we de nacompetitie halen ook gewoon laten spelen in de nacompetitie laat ryan maar op de tribune zitten.

Nee maar je deed het wel! Overduidelijke kopstoot en niet meer terecht dan dat hij 3 wedstrijden heeft gekregen.

Zoals ik al bij het artikel van te Wierik zei... Dit is echt geen kopstoot... Ze zetten beide het hoofd tegen elkaar en duwen wat, totdat de duikelaar plots zich laat vallen en het lijkt alsof koolwijk een kopstoot uitdeelt... Je ziet het ook aan het gezicht van koolwijk.. Je ziet hem echt denken... Ahh nee!! Ik wordt erin gelegd!!.. Maar laten we nu eens eerlijk zijn... Is dit echt een kopstoot?... Als je dat denkt moet je maar ff een potje kooivechten kijken..

De KNVB moet ook strafcodes gaan bedenken voor duikelaars zodat deze, net zoals de dader, gewoon geschorst worden.. Wat leuzen als:" hij doet het gewoon slim" is eigenlijk kolder.. We bevinden ons dan echt in de diepste krochten van het voetbal en is sportiviteit ver te zoeken..

Mooi dat we deze lapzwans nooit meer in een NEC shirt zien.

9 april 2014 om 20:59

Wat een onzin, je ziet het hele jaar dat NEC gewoon beter loopt als hij er wel in staat dan als hij er niet in staat.

10 april 2014 om 00:11

Het enigste dat ik zie is een lange slungel die alleen maar met zijn hoofd aan het schudden is.

Aan Koolwijk heb je geen zak als je voor degradatie strijd omdat meneer nooit een stap extra zal zetten. Ook voor een middenmoter zal hij tekortkomen omdat alles op hetzelfde slakkentempo gaat.

Ik ben blij, heel blij dat hij vertrekt.

10 april 2014 om 07:14

Ben ik met je eens, heb soms het gevoel dat hij zichzelf te goed voelt voor n.e.c ben benieuwd welke club hem wilt hebben misschien mag die terug komen bij Excelsior? Of hij eindigd net zoals Daan bovenberg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren