Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kreeg maar weinig kansen bij Real Madrid, maar ik liet het wel zien’

Laatste update:

Javier Hernández stond vijf jaar onder contract bij Manchester United, dat hem ook nog een seizoen uitleende aan Real Madrid. Hij slaagde er in het Santiago Bernabéu niet in een basisplaats te veroveren, waarna de Koninklijke besloot hem niet definitief over te nemen. Chicharito trok daarna vorig jaar naar Bayer Leverkusen en hij heeft zijn voetbalgeluk weer hervonden in de Bundesliga.

/

“Ik speel meer, ik krijg veel meer minuten. Ik kreeg maar weinig kansen in Madrid, dat was erg moeilijk voor mij. In de eerste helft van mijn periode daar kreeg ik nauwelijks minuten. In het tweede gedeelte van mijn tijd in Madrid betaalde ik het vertrouwen dat ik kreeg wel uit. Bij Manchester United had ik ondertussen het op drie na beste doelpunten per minuut-gemiddelde in de geschiedenis van de Premier League”, vertelt hij aan El País.

“Daarom denk ik dat de enige reden dat het nu zo goed gaat in Leverkusen, is omdat ik nu wel wekelijks aan spelen toekom. Om eerlijk te zijn mis ik Spanje niet, ik mis mijn geliefden die in Mexico wonen. Maar ik ben overal redelijk gelukkig geweest. Ik ben nu erg gelukkig in Duitsland, als de dingen goed gaan op het veld wordt al het andere ook veel makkelijker”, sluit Hernández af.

Denk jij dat Javier Hernández na zijn tijd bij Bayer Leverkusen nog een stap hogerop gaat zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd of hij nog naar een topclub gaat. Prima als back-up bij een topclub maar meer een eerste spits voor een subtopper

27 september 2016 om 22:08

@profe

Hij zit toch al bij een topclub of heb je Leverkussen zo laag zitten ?

27 september 2016 om 22:14

Ik denk dat hij met een top club toch echt wel een City Juve Atleti Real bedoeld of iets dergelijks. Leverkussen is toch echt wel een stukje minder dan dat.

27 september 2016 om 22:31

Haha dat is echt de absolute top, maar imo zijn zelfs wolfsburg sociedad palermo etc topclubs, voetbalde ik er maar. Haha

Een spits die in deze tijd de pech heeft dat heel de voetbalwereld gek is van het idee dat een spits mee moet kunnen voetballen als Messi(valse spits). Een spits als Hernandez is levensgevaarlijk. Hij heeft in al zijn jaren en bij Real de beste doelpuntengemiddelde gehad van alle spelers in die competities en daarbij zelfs dus een record 3rde plaats in de PL. Gelukkig is Leverkusen een club die al jaren met een echte spits speelt en je daarom kan zien dat Hernandez daadwerkelijk een topspits is, als men hem maar zo behandeld en niet als een 2de rangsspits omdat hij geen hakballetjes geeft(wat hij ook gewoon doet). Ik zie Dortmund Hernandez wel kopen als Aubameyang wordt verkocht.

In het huidige voetbal spelen maar weinig teams met een hoge verdedigende lijn (vooral tegen topteams). Waardoor spelers als Chicarito bij de absolute top maar in weinig wedstrijden echt van nut kan zijn. Tegen de mindere goden heb je gewoonweg iemand nodig die niet afhankelijk is van de aanvoer.

Had hem er graag bij gehad ipv Morata maarja.. doet het nu wel zeer goed in Duitsland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren