Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb met Man United gesproken, maar ik kostte 17 miljoen pond’

Laatste update:

Damien Duff kan terugkijken op een fraaie loopbaan. De voormalige rechtshalf speelde voor onder meer Chelsea en Newcastle United en won onder andere twee landstitels en de Intertoto Cup. De carrière van de 38-jarige Ier had er echter ook heel anders uit kunnen zien, zo vertelt hij aan de Irish Independent.

Duff maakte zijn profdebuut bij Blackburn Rovers en zou er uiteindelijk zeven seizoenen spelen. Hij verkaste vervolgens naar Chelsea, maar stond toen ook in de belangstelling van Manchester United. “Ik heb een paar keer met United gesproken. Ik hoopte dat de transfer door zou gaan, maar de vraagprijs was toen zeventien miljoen pond. In 2003 was dat nog een massive deal”, aldus de linkspoot.

“Dit is wat er vervolgens gebeurde: Roman Abramovich kocht Chelsea. Daardoor hadden zij het geld en toen kwam de deal rond. Ik heb er een week over nagedacht en toen ik zag aan wat voor team ze wilden bouwen, wist ik dat ik de transfer moest maken”, besluit Duff, die uiteindelijk 121 wedstrijden voor Chelsea speelde. Daarin scoorde hij negentien keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd een goede voetballer gevonden. Een buitenspeler waar veel dreiging van uit kwam. Speelde makkelijk zijn mannetje uit en kon goed voorgeven. 17 miljoen is in het huidige voetbal een lachertje voor zo n speler.

Ik wist niet dat de Intertoto Cup daadwerkelijk een prijs was... alleen een kwalificatie toernooi om daarna in het toenmalige UEFA Cup toernooi te komen toch, met geloof nog 2 andere teams die de finales wonnen?

3 april 2017 om 02:04

Je hebt gelijk hoor. Foutje van VZ denk. Of het moet om een andere Intertoto gaan maar daar weet ik niks van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren