Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb geen respect voor die man, ik heb respect voor zijn voetbalclub’

Laatste update:

Tim Sherwood en Jorge Jesus zullen waarschijnlijk nooit elkaars beste vrienden worden. Tijdens de Europa League-wedstrijd van vorige week donderdag tussen Tottenham Hotspur en Benfica (1-3) kregen de coaches het met elkaar aan de stok. Nadat Luisão voor de derde Portugese treffer had gezorgd, stak Jesus symbolisch drie vingers op naar Sherwood en maakte hij een vreugdedansje.

/

Sherwood heeft, daags voor de return in Lissabon, nog altijd geen goed woord over voor de actie van Jesus. Beide keuzeheren weigerden elkaar na de eerste achtste finalewedstrijd ook de handen te schudden. “Ik weet nog goed wat ik heb gezien. Ik heb geen respect meer voor die man. Ik heb wel respect voor zijn voetbalclub en de spelers. Benfica is een grote club en veel fans van hen hebben per mail excuses aangeboden voor het gedrag van Jesus.”

“Ik ga hem nu wel de hand schudden, maar alleen omdat Benfica een gigant van een club is”, besluit Sherwood in de Engelse media. Hij gaf zijn Portugese collega vrijdag ook al een veeg uit de pan, maar Jesus blijft doen alsof zijn neus bloedt. “Ik was niet respectloos naar hun trainer. In Engeland staan de dug-outs gewoon dicht bij elkaar. Het is belangrijk dat we in de wedstrijd niet meer in de problemen komen”, aldus de 59-jarige Jesus.

Bekijk de beelden van de ruzie tussen Tim Sherwood en Jorge Jesus

Wie gaat door naar de kwartfinale van de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

pff geef die vent gewoon een hand man na de wedstrijd, echt schaapachtig

Misselijk makend man is die jesus. Prachtig toen hij zei dat chelsea geeb schijn van kans maakt tegen barca, en we wonnen uiteindelijk de cl.

19 maart 2014 om 23:19

Chelsea maakt deze jaargang geen schijn van kans om de CL te winnen ;-)

20 maart 2014 om 00:04

We maken nu meer kans dan in het jaar dat we de CL daadwerkelijk wonnen... dat is het mooie aan voetbal.
Je weet nooit wat gebeurt

20 maart 2014 om 05:59

Ja dat was geweldig voetbal wat chelsea liet zien.

20 maart 2014 om 07:52

Maar nu is niet

20 maart 2014 om 10:17

Geloof me jullie vliegen der echt wel uit tegen chelsea

Hij liet toch alleen het aantal doelpunten (3) zien. Nou hebben er bij die club wel meer mensen moeite met het zien van de stand van een wedstrijd waar ze toch al naar keken, maar het blijft apart.

Wat een zielige vertoon van een vent die bijna de vader had kunnen zijn van Sherwood, echt kinderachtig hoe hij met zijn vingertjes loopt te provoceren.

En het is niet de eerste keer dat hij zich verkleind tot dit soort gedrag.
Kan me zelfs nog herinneren dat hij het aan de stok kreeg met Cardozo, die, als hij niet tegengehouden werd Jesus een paar stompen zou verkopen zo kwaad was hij.

Iedereen in portugal weet dat jorge niet spoort

19 maart 2014 om 21:29

Iedereen in de voetbalwedreld weet dat.

19 maart 2014 om 23:08

Haha true story..

Als Tim Sherwood, zijn boosheid kan ombuigen in positieve energie bij zijn selectie, dan kan het nog een leuke avond worden voor Tottenham Hotspur.

Ben bang dat ze weg gecounterd gaan worden.

Overduidelijk een fan van walcott die jesus

20 maart 2014 om 00:23

Ja ik snap em! Of misschien is ie wel afkomstig van de westside?

Ik vind het erger hoe hij die man uit zijn eigen technische staf behandelde. Die duw en dat geschreeuw was toch nergens voor nodig. Al helemaal op Live televisie moet je zo iets gewoon niet doen. En nog bij iemand die voor je werkt ook pff.

Jorge Jesus is een bijzondere trainer inderdaad en ik kan me Sherwood zijn reactie wel enigszins voorstellen, maar aan de andere kant moet hij Jesus gewoon een hand geven vanavond en daarnaast proberen hem te verslaan.

Ik vrees dat dat erg lastig gaat worden, dat zou het met een gelijkspel in de eerste wedstrijd ook al zijn, want Benfica heeft een zeer sterke ploeg. Ik verwacht dan ook dat Tottenham eruit gaat en Benfica wint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren