Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb er geen moeite mee om een jaar extra te blijven bij NAC Breda’

Laatste update:

Pablo Marí sluit niet uit dat hij ook volgend seizoen uitkomt voor NAC Breda. De 24-jarige centrale verdediger wordt gehuurd van Manchester City en zegt in een interview met BN De Stem dat hij het goed naar zijn zin heeft bij de huidige nummer vijftien van de Eredivisie.

“Na afloop van dit seizoen wordt bekeken wat het beste is voor alle partijen. Ik heb er geen moeite mee een jaar extra te blijven bij NAC”, aldus de aanvoerder, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Girona. Eerder speelde Marí voor Gimnastic en Real Mallorca.

“In alle opzichten is NAC een schot in de roos. Mijn vrouw en ik beleven een prachtige tijd hier. Belangrijk, omdat mijn gezin mij extra energie geeft. Ik ben er voor hen en zij voor mij”, voegt Marí eraan toe. In november schreef de Daily Mail overigens nog dat clubs uit Engeland interesse hebben in Marí.

“Eerlijk, ik heb er niks over gehoord en ben er totaal niet mee bezig”, reageerde de stopper. “Voor mij komt het uit de lucht vallen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij NAC en voel me hier thuis. Ik blijf zitten waar ik zit. De fans hoeven zich geen zorgen te maken.”

Denk jij dat Pablo Marí volgend seizoen nog voor NAC Breda speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al 24 en speelt nog bij NAC, zal geen pareltje zijn in tegenstelling tot de jongere en betere Manu García. Helaas is García niet meer te betalen voor NL clubs

Toch fijn om te horen dat de spelers zelf ook heel positief zijn over hun verblijf bij NAC, wat weer zijn positieve werking blijft hebben op de samenwerking zowel vanuit City als NAC. Het is nog zeker nodig qua financiën en zeker ook sportief om weer terug te groeien naar middenmoot eredivisie.

Het helpt ook zeker dat spelers langer dan een jaar willen blijven, dan hoef je het nieuwe jaar minder van begin af aan te bouwen en kan je door blijven gaan op dezelfde voet. Daarnaast zorgt her er voor dat de grotere talenten van city sneller voor NAC kiezen omdat ze van andere huurlingen louter positieve berichten krijgen. De spelers die net niet topatleten zijn zoals deze mari zouden ook zomaar definitief bij NAC terecht kunnen komen met een dikke doorverkoopprecentage voor city. Ik blijf positief over deze samenwerking in tegenstelling tot genoeg azijnzeikers hier in Nederland.

21 maart 2018 om 22:51

Waarom is iemand die negatief is gelijk een azijnzeiker?

Overigens, na wat ik van Mari heb gezien, heeft hij ook niet zoveel te willen. Ik zie lang niet alle wedstrijden van Nac, maar de wedstrijden die ik zag was Mari niet van Eredivisie-niveau.

22 maart 2018 om 06:40

Omdat iedereen alleen kijkt naar het aantal huurlingen die NAC heeft van city en dan al begint te klagen en negatief te praten, maar ze kunnen ook iets verder dan hun neus lang is kijken en zich afvragen met welke redenen die samenwerking er is.

Mari is een van de mindere huurlingen en relatief het makkelijkste te vervangen samen met Fernándes, maar zou het zeker niet erg vinden als hij nog een jaartje blijft.

22 maart 2018 om 18:29

Dat iedereen valt natuurlijk wel mee. Ik zie niet in wat mensen tegen een Manu Garcia in de Eredivisie kunnen hebben, behalve de concurrenten van NAC dan. Zo'n samenwerking is aan de ene kant zonde, maar als je kijkt naar wat sport is (presteren), dan is het gewoon een goede zaak voor Nac. Het romantische is weg, of in ieder geval minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren