Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Adel dit seizoen velen in de Premier League gaat verrassen’

Laatste update:

Queens Park Rangers promoveerde in 2011 naar de Premier League en Adel Taarabt droeg daar zijn steentje aan bij. De aanvaller scoorde negentien keer en manager Harry Redknapp noemde hem destijds ‘de nieuwe Zinédine Zidane’. De 25-jarige Taarabt heeft het sindsdien echter niet meer echt laten zien, maar het vertrouwen in de Marokkaan is nog altijd groot.

/

Tony Fernandes, de eigenaar van QPR, verwacht dit seizoen veel van Taarabt. “Mensen schreven Joey Barton ook af, maar hij was vorig seizoen een sleutelspeler bij ons en Adel gaat ons ook iets speciaals brengen. Mensen zijn hem misschien vergeten, maar hij kan geweldig voetballen. Bij AC Milan was hij vorig seizoen ook al goed bezig”, zegt Fernandes in de Evening Standard.

“Ik denk dat Adel dit seizoen velen in de Premier League gaat verrassen. Hij is gefocust en wil bij QPR blijven. Hij kan een wedstrijd in een paar minuten op zijn kop zetten en het is dan ook erg belangrijk om hem bij ons te hebben”, besluit Fernandes. Taarabt staat dit seizoen op twee wedstrijden; hij startte in het bekerduel met Burton (1-0 verlies) in de basis en kwam in de competitie tegen Sunderland (1-0 winst) als invaller binnen de lijnen.

‘Ik denk dat Taarabt dit seizoen velen in de Premier League gaat verrassen’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een van de weinige spelers waarvan je elk balcontact even terug wilt kijken, wat heeft deze man veel verdedigers het bos in gestuurd met zijn 'straatvoetbal' moves.

4 september 2014 om 00:06

Er ging bij Milan geen wedstrijd voorbij of hij had een tegenstander een panna gegeven... Speelde fantastisch bij milan

4 september 2014 om 00:09

Was inderdaad een genot om naar te kijken, ik vond hem wel bij een club als AC milan passen!

4 september 2014 om 10:16

Kan iemand mij vertellen wrm hij daar weg ging

4 september 2014 om 10:26

Hij werd gehuurd

T is er niet helemaal uitgekomen. Net als bij alle marokkaanen (benatia uitgezonderd). Ik denk marokkaanen niet gemaakt zijn voor voetballen. Wel voor kickboksen ofso. Een sport was ze hun temprament kunnen uiten. En dat gaat niet met voetbal. Kijk alleen al naar de oefeninterland vandaag. Qatar waar slaat dit op. En nog niet winne in eigen huis. Pff ik ga maar slapen en een nieuwe teleurstelling verwerken

4 september 2014 om 00:09

Klopt, veel redelijke spelers uit ned, belgie en frankrijk en het telkens afleggen tegen middelmatige afrikaanse landen... Vreemd dat geen 1 coach er een team van weet te smeden

4 september 2014 om 01:00

De spelers zijn gewoon niet goed genoeg, dat heeft niks met temperament te maken. De opleiding in bijvoorbeeld Nederland is vele malen beter dan in Marokko. Die jongens denken allemaal teveel aan zichzelf in plaats van het team. Dan heb ik het over bijvoorbeeld deze Taarabt, El Arabi en El Hamdaoui. Leuke acties maken maar niet echt rendement. Marokko heeft best leuke spelers die heel erg technisch zijn, helaas is het gewoon geen team.

4 september 2014 om 10:12

Belhanda_rif

Heeft totaal niks met temperament te maken.

Latijns Amerikaanse spelers barsten van het temperament en misschien nog wel erger dan Marokkanen, maar die laten het wel zien met voetbal.

4 september 2014 om 10:28

ik ach misschien marrokaanse elftal hoger individueel dan het Nederlandse maar daarvoor moet je een trainer hebbe die de marokaanse franse en nederlandse Marokkanen 1 team probeert te maken wat haast nooit.lukt want kyk maar op papier hebbe ze een schitterend elftal

Ik vind dit een ondergewaardeerde voetballer

Niet met een trainer als Redknapp in een competitie zo intensief als de Premier League bij een team als Qpr. Taarabt vind ik behoorlijk overschat, maar hij maakt ook geen kans in de huidige omstandigheden.

Wat een balgoochelaar is dit. Deze man voetbalt alsof hij tegen kleine kinderen op straat voetbalt. Mooi om naar zulke spelers te kijken.

Erg gek dat Milan hem niet definitief overnam, speelde erg sterk afgelopen seizoen. Iemand die weet waarom niet? Verwacht dit seizoen ook wel mooie dingen van hem!

4 september 2014 om 00:44

Seedorf die wilde hem er zeker bijhouden, was een grote fan van hem! Maar jammer genoeg moest hij weg en Inzaghi bleek een andere gedachte erover te hebben.
Tenminste dacht dat ik ergens gelezen had.

Daarnaast, denk ik dat hij in potentie een van de beste spelers van de PL kan behoren, wat een genot om naar te kijken. Je zag het afgelopen half jaar (bij Milan) en daarvoor overigens ookal dat als hij zn kop erbij houdt, het een geweldige speler kan zijn.
Laten we hopen dat hij dit seizoen vlamt en volgend jaar toch nog de stap maakt naar de top!

4 september 2014 om 02:08

Aah ok thnx! Jammer zeg, milan was een mooie club voor hem. Het is inderdaad wel een mannetje dat ze hoofd erbij moet houden inderdaad maar dat lukt hem redelijk goed tot nu toe. Laten we hopen op een mooi seizoen van hem!

Niemand zou slagen bij dit Qpr. Heb nog nooit een team gezien dat zoveel betaalt voor spelers die nieteens in de basis zouden staan bij een Aston Villa. Dat ze meer dan 5 miljoen per jaar overmaakten naar Barton vind ik toch wel tekenend..

4 september 2014 om 01:22

Wait, What? Barton krijgt net zoveel als Ramsey per jaar?

4 september 2014 om 03:35

Ik weet niet hoe het nu zit met Barton, maar in z'n tijd bij Qpr kreeg hij €100.000,- per week. Moet je ffe nagaan wat die middelmatige spelers daar allemaal verdienen.

Ik denk dat Taarabt en Assaidi mooie dingen zullen laten zien in de premier league.. De manier waarop Taarabt kansen creëert en beslissend kan zijn is echt fenomenaal.. Jammer dat ie een tijd in een dipje heeft gezeten, maar afgelopen jaar was hij wel een van de weinige lichtpuntjes bij AC Milan.. Het zou ook wel mooi zijn als ze beide opgeroepen worden voor Marokko en laten zien wat ze kunnen op de afrika cup.. Het wordt echt tijd dat deze mannen hun talent inlossen en het waar gaan maken.

Ja man.. we horen dit al jaren

wordt een hoog tijd dat hij het gewoon toont

Taarabt is echt zo eentje waar je je dood aan kan ergeren, maar dan ineens 1 of 2 wereldacties maakt. Heerlijke spelers vind ik dat. Hopelijk heeft QPR meer een team dan 2 seizoenen geleden, want toen hadden ze wel grote namen maar lukte het niet om in de PL te blijven.

Ik vind dit echt een geweldige voetballer echt een typisch Marokkaans technische voetballer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren