Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben heel tevreden dat dit bij een grote club als FC Groningen kan'

Laatste update:

Kasper Larsen zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen, plus een optioneel jaar, met FC Groningen. De Eredivisie-club betaalt OB uit Denemarken een bedrag van 450.000 euro voor de 22-jarige verdediger, die onder de indruk was van de presentatie in de Euroborg om acht uur 's ochtends. Larsen moet nog medisch worden gekeurd en zal daardoor nog niet speelgerechtigd zijn voor de wedstrijd tegen PSV van aankomende zondag.

/

"Er waren al veel mensen zo op de vroege morgen. Dat maakt me direct enthousiast en ook het stadion ziet er mooi uit", vertelt Larsen via de officiële kanalen van de club. De verdediger werd bij OB bijgepraat door ploeggenoot Mohamed El Makrini. "Hij heeft me verteld dat FC Groningen een mooie club is. De Eredivisie is een goede competitie met snel voetbal, iets wat bij mij past."

Larsen speelde bijna tachtig duels voor OB en werd dit kalenderjaar uitgeleend aan FK Astana in Kazachstan, maar dat was geen onverdeeld succes. Het was niet de beste plaats voor een jonge voetballer, zo erkent de Deen. "Het financiële aspect speelde een belangrijke rol in mijn keuze destijds, maar ik ben er achter gekomen dat dit niet zo heel belangrijk is. Ik ben een jonge speler en wil me graag verder ontwikkelen. Daarom ben ik heel tevreden dat dit bij een grote club als Groningen kan."


Denk jij dat FC Groningen dit seizoen hoger eindigt dan vorig seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welkom,weet niet wat ik kan verwachten maar de scouting is vast goed gedaan. Succes!

14 augustus 2015 om 10:36

Hij is lang en atletisch en als je op jonge leeftijd als een grote zak geld krijgt kan je vast ook wel ballen. Doe je ook niet zomaar natuurlijk.

Geweldig nieuws!! Klinkt als een zeer talentvolle verdediger. Ook 1,90m lang!

Hateboer/kappelhof
Reijnen/larsen
Lindgren/v.d. Laan
Burnet/tamata

Alles dubbel bezet en hopelijk kan het grote verlies van Botteghin zo opgevangen worden. Had al gehoopt op een scandinavisch talent, de nieuwe Granqvist!

14 augustus 2015 om 16:19

En dan vergeet je nog een van onze grootste talenten achterin.. Payne. Ik verwacht dat van der Laan nog vertrekt, dan is nog steeds alles dubbel bezet.

14 augustus 2015 om 17:06

Vergeet Bakker, Bijl en Baas ook niet!

14 augustus 2015 om 10:36

Omdat Reijnen nog gekeurd moet worden en mee moet trainen vandaag. Zondag zal hij wel in de basis beginnen.

14 augustus 2015 om 11:05

volgens mij niet speelgerechtigd voor zondag.

14 augustus 2015 om 11:35

Reijnen wel hoor.

Ben erg benieuwd. Van der Laan, Reijnen, Lindgren en Kappelhof zijn stuk voor stuk goede spelers, maar springen er niet bovenuit zoals Botteghin (en daarvoor Granqvist, Van Dijk enz...) deden. Hoop dat Larsen dat wel zal doen.

Ik ben benieuwd hoe deze mannen het gaan doen bij FC Groningen. Reijnen lijkt mij een prima versterking. Larsen ken ik niet maar zijn ik ga ervan uit dat Nijland c.s. weten waar ze mee bezig zijn. Het is fijn dat ze zo snel hebben kunnen schakelen. Nu maar hopen dat deze jongens Europees op de been blijven.

Ja, mooi voor FcG, minder voor Cambuur. Zou dat nou niet anders kunnen? Ik bedoel de transfer deadline inkorten tot 1 week voor aanvang vd competitie? Nu zet je Cambuur wel heel erg

14 augustus 2015 om 11:15

Dat hadden wij bij Groningen Ook liever gehad hoor. Vind het voor Cambuur erg sneu en had het liever anders gezien. Hoop dat ze een degelijke vervanger kunnen vinden die ze zonder gelimiteerde som in zen contract kunnen vastleggen.

Nou nog een echt goed scorende spits svp. Los van alle emotie: het benutten van de kansen was in de eerste twee officiele wedstrijden maar magertjes

14 augustus 2015 om 10:46

Ja, onze spits scoort toch wel teleurstellend weinig ...

14 augustus 2015 om 10:48

De leeuw hebben ze al hè? Koekoek

14 augustus 2015 om 11:41

Maar de Leeuw is en blijft geen spits. Hij speelt wel in de spits, maar is geen echte 9. Hij voetbalt zelf het liefst op 10, en dat gaat hem net zo goed af.

14 augustus 2015 om 11:01

Zal in de winterstop Berisha wel gehaald worden

14 augustus 2015 om 16:19

Zal dan pas komen na een eventuele transfer van Virgil van Dijk, waar Groningen ook nog weer een dikke miljoen euro van gaat meepikken door clausules.

Wel even op de hoogte blijven Voetbalzone, Kasper Larsen speelt gewoon zondag tegen Psv. De volgende keer Hans Nijland even bellen als je het niet weet hij is gaarne bereid jullie te vertellen dat Kasper Larsen gekeurd is en speelgerechtigd is.

Trouwens Hoesen speelde erg goed, misschien moet hij meer kansen hebben om zicht te bewijzen maar als je categorisch weigert met een echte diepe spits te spelen moet je ook niet zeuren dat je niet met 5 - 0 wint van Twente

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren